Υφίσταται επίθεση το forum;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

jimysn έγραψε:Άσχετο..... γιατί χρησιμοποιείτε πολλοί ατονικό σύστημα (χωρίς τόνους)????
Eχεις δικαιο.
Μου χρειαζεται ενα Εικόνα
Εικόνα
jimysn
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από jimysn »

Kαλό.....!!!!!!!!!!!!!! \:D/
Άβαταρ μέλους
onoufrios
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από onoufrios »

παλι αργησα

πεστα ηλια και νικο

παντως αποτι ξερω σημερα ειναι η μερα που τα ψεκαστικα ψεκαζουν το αντιδοτο οποτε μην παρεξηγειτε.

http://www.youtube.com/watch?v=h0kIQfHzwGY
μη κορος εντερων σε χωρισει.μη βορβορος σε των παθων καθηδυνει.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:Το φόρουμ γίνεται επικίνδυνο γιατί ξυπνά ακροδεξιές φασιστικές νοοτροπίες και μίσος κατά των συνανθρώπων
Παρακαλώ να πάρουν θέση οι υπεύθυνοι και να μαζέψουν τα αμάζευτα
Κλείδωμα των ανόητων θεμάτων
και παροχή μόνο πνευματικών κειμένων

Αν μη τι άλλο να αλλάξουν τίτλο στο φόρουμ
Τέλος από μένα

Θεση οι υπευθυνοι ;;;; ποιοι υπευθυνοι Μανο ;;; αφου τωρα ... ανασαναμε επιτελους χωρις συντονιστες.
Κλειδωμα ανοητων θεματων ; απο ποιους και γιατι; δεν ειμαστε ολοι ενηλικες η θα αρχισουμε τωρα ακροδεξιες φασιστικες νοοτροπιες ;;;
Δεν σε αναγνωριζω Μανο ! ! !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

stratos έγραψε:Και για να σε προλαβω πριν μου πεις να σου δειξω τα αντιευαγγελικα σοιυ ποστ

Μονο αυτα τα 2 χοντρα που εγραψες εμενα μου φτανουν.

Ο Χριστός συγχώρεσε τον Ιούδα, κάντε το και εσείς.

Του ζήτησαν οι Φαρισαίοι ή οι Ρωμαίοι να τους συγχωρήσει?
Όχι!
Τους συγχώρεσε?
Ναι!

Συγχώρεσε αυτούς που τον Σταύρωσαν και δεν συγχώρεσε τον ένα και μοναδικό που τον πρόδωσε?

Η πράξη του Ιούδα που αυτοκτόνησε έδειξε οτι μετάνιωσε γιατί κατάλαβε το λάθος του!

Καί ζησανε αυτοι καλα και εμείς καλυτερα δηλαδη :lol:

Απο που συμπεραινουμε οτι ο Ιουδας συγχωρεθηκε ; πως μετανοησε; ζητησε συγχωρεση ;
Επε μεν " Ημαρτον ! παραδους αιμα αθωον",αλλα μετα δεν ετρεξε να πεσει στα ποδια του Χριστου να ζητησει συγχωρεση...Αυτοκτονησε,σταματωντας εκει καθε ελπιδα για συγχωρεση...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

oceangr2 έγραψε:
Αυτά διδάσκει η θρησκεία μας? Όποιος έχει διαφορετική προσέγγιση, κλείνουμε τις πόρτες γιατί η Ορθοδοξία είναι γκέτο?
Αυτήν την Ορθοδοξία πρεσβεύουμε?
Αρνήθηκε ο Κύριος να κάνει διάλογο με τον οποιοδήποτε?
Ποιος δίνει λοιπόν το παράδειγμα της πίστης μας?
Ο Πατέρας της πίστης μας ή κάποιοι που το παίζουν θεματοφύλακες?
Με ποιον εκανε διαλογο ο Χριστος αδελφε μου; Ποιου τις αποψεις εξετασε,η ελαβε υπ` οψιν;
Ο Χριστος διδαξε,εξηγησε, απαντησε σε ερωτησεις,ελυσε καλοπροαιρετες αποριες,αλλα δεν διαπραγματευτηκε με κανεναν.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

jimysn έγραψε:Δεν πάτε καλά....καθόλου καλά.
Ρε σεις δεν μπορεί ο άλλος να έχει αντίθετη ακόμη και αιρετική άποψη????
Τον στείλατε στο πυρ το εξώτερο αγγελάκια μου εσείς.
Με αιρετικη αποψη ,πας μονος σου οπου θες.
Παντως στην Εκκλησια του Χριστου, δεν εισαι.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Υφίσταται επίθεση το forum;

filotas έγραψε:Η άποψή μου είναι ότι το forum υφίσταται επίθεση από άτομα με θέσεις που βρίσκονται πολύ μακριά από την Ορθοδοξία.

Η παρουσία τους σ΄αυτό το χώρο δεν είναι τυχαία. Έχουν έρθει με σκοπό να περάσουν σταδιακά τις απόψεις τους και θα μπερδέψουν τους αδελφούς που δεν έχουν βαθιά θεολογική κατάρτιση, με απόψεις που απευθύνονται στο συναίσθημα και στην ανθρώπινη λογική.

.

Γρηγορειτε και Προσευχεσθε !
jimysn
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από jimysn »

Στην εκκλησία ανήκουμε όλοι οι ορθ.χριστιανοί. Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει έξω. Αν θέλουμε φεύγουμε,αν θέλουμε μένουμε. Όταν αναφέρω πως πολλά θέματα δεν αρμόζουν σε συζήτηση, εννοώ ότι δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε. Ο αιρετικός παραμένει αιρετικός από τη στιγμή που δεν δέχεται την άλλη άποψη. Με τέτοιους ανθρώπους δεν συζητάς. Ακούς όμως.
Κάλλιον το σιωπάν. Οι άγιοι και οι πατέρες με το παράδειγμα της ζωής τους στήριξαν την πίστη και δίδαξαν.
Πρόσχωμεν....
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

jimysn έγραψε:Στην εκκλησία ανήκουμε όλοι οι ορθ.χριστιανοί. Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει έξω. Αν θέλουμε φεύγουμε,αν θέλουμε μένουμε. Όταν αναφέρω πως πολλά θέματα δεν αρμόζουν σε συζήτηση, εννοώ ότι δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε. Ο αιρετικός παραμένει αιρετικός από τη στιγμή που δεν δέχεται την άλλη άποψη. Με τέτοιους ανθρώπους δεν συζητάς. Ακούς όμως.
Κάλλιον το σιωπάν. Οι άγιοι και οι πατέρες με το παράδειγμα της ζωής τους στήριξαν την πίστη και δίδαξαν.
Πρόσχωμεν....

Στην Εκκλησια ανηκουμε ολοι οι Ορθοδοξοι οταν παραμενουμε Ορθοδοξοι.
Οταν εχουμε οτι ιδεες μας αρεσει,οταν ζουμε οπως μας αρεσει και επιμενουμε νε νομιζουμε οτι ειμαστε ακομα Ορθοδοξοι και μελη της Εκκλησιας,τοτε βρισκομαστε σε πλανη.
Φυσικα ,αν θελουμε φευγουμε αν θελουμε μενουμε. Δεν μπαινοβγαινουμε ομως οποτε μας αρεσει και οποτε μας συμφερει.Καποιες απο τις εκλογες μας το αποκλειουν αυτο.Μερικοι δρομοι ειναι μονοδρομοι.
Και αφου δεν μπορω να συζητησω με εναν αιρετικο γιατι δεν δεχεται συζητηση,τοτε γιατι να τον ακουω ;;;; για να φωτιστω εγω;;;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”