Eχεις δικαιο.jimysn έγραψε:Άσχετο..... γιατί χρησιμοποιείτε πολλοί ατονικό σύστημα (χωρίς τόνους)????
Μου χρειαζεται ενα

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink έγραψε:Το φόρουμ γίνεται επικίνδυνο γιατί ξυπνά ακροδεξιές φασιστικές νοοτροπίες και μίσος κατά των συνανθρώπων
Παρακαλώ να πάρουν θέση οι υπεύθυνοι και να μαζέψουν τα αμάζευτα
Κλείδωμα των ανόητων θεμάτων
και παροχή μόνο πνευματικών κειμένων
Αν μη τι άλλο να αλλάξουν τίτλο στο φόρουμ
Τέλος από μένα
stratos έγραψε:Και για να σε προλαβω πριν μου πεις να σου δειξω τα αντιευαγγελικα σοιυ ποστ
Μονο αυτα τα 2 χοντρα που εγραψες εμενα μου φτανουν.
Ο Χριστός συγχώρεσε τον Ιούδα, κάντε το και εσείς.
Του ζήτησαν οι Φαρισαίοι ή οι Ρωμαίοι να τους συγχωρήσει?
Όχι!
Τους συγχώρεσε?
Ναι!
Συγχώρεσε αυτούς που τον Σταύρωσαν και δεν συγχώρεσε τον ένα και μοναδικό που τον πρόδωσε?
Η πράξη του Ιούδα που αυτοκτόνησε έδειξε οτι μετάνιωσε γιατί κατάλαβε το λάθος του!
Καί ζησανε αυτοι καλα και εμείς καλυτερα δηλαδη
Με ποιον εκανε διαλογο ο Χριστος αδελφε μου; Ποιου τις αποψεις εξετασε,η ελαβε υπ` οψιν;oceangr2 έγραψε:
Αυτά διδάσκει η θρησκεία μας? Όποιος έχει διαφορετική προσέγγιση, κλείνουμε τις πόρτες γιατί η Ορθοδοξία είναι γκέτο?
Αυτήν την Ορθοδοξία πρεσβεύουμε?
Αρνήθηκε ο Κύριος να κάνει διάλογο με τον οποιοδήποτε?
Ποιος δίνει λοιπόν το παράδειγμα της πίστης μας?
Ο Πατέρας της πίστης μας ή κάποιοι που το παίζουν θεματοφύλακες?
Με αιρετικη αποψη ,πας μονος σου οπου θες.jimysn έγραψε:Δεν πάτε καλά....καθόλου καλά.
Ρε σεις δεν μπορεί ο άλλος να έχει αντίθετη ακόμη και αιρετική άποψη????
Τον στείλατε στο πυρ το εξώτερο αγγελάκια μου εσείς.
filotas έγραψε:Η άποψή μου είναι ότι το forum υφίσταται επίθεση από άτομα με θέσεις που βρίσκονται πολύ μακριά από την Ορθοδοξία.
Η παρουσία τους σ΄αυτό το χώρο δεν είναι τυχαία. Έχουν έρθει με σκοπό να περάσουν σταδιακά τις απόψεις τους και θα μπερδέψουν τους αδελφούς που δεν έχουν βαθιά θεολογική κατάρτιση, με απόψεις που απευθύνονται στο συναίσθημα και στην ανθρώπινη λογική.
.
jimysn έγραψε:Στην εκκλησία ανήκουμε όλοι οι ορθ.χριστιανοί. Κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει έξω. Αν θέλουμε φεύγουμε,αν θέλουμε μένουμε. Όταν αναφέρω πως πολλά θέματα δεν αρμόζουν σε συζήτηση, εννοώ ότι δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε. Ο αιρετικός παραμένει αιρετικός από τη στιγμή που δεν δέχεται την άλλη άποψη. Με τέτοιους ανθρώπους δεν συζητάς. Ακούς όμως.
Κάλλιον το σιωπάν. Οι άγιοι και οι πατέρες με το παράδειγμα της ζωής τους στήριξαν την πίστη και δίδαξαν.
Πρόσχωμεν....