Πεθερά σου 55 χρονών; Καλά εσύ πόσο είσαι; 20;smarti έγραψε:Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Να διευκρινισω οτι ειναι και κατα καποιον τροπο φιλη μου αλλα ειναι και η πεθερα μου!pr28 έγραψε:άρχισα προσφατα την νηστεια τεταρτης και παρασκευης και την τηρηση της κυριακατικης αργιας .
Δυσκολο δεν ειναι , απλα μερικες φορεσ θα πρεπει να γυρίσεις την πλατη σε καποιες συνηθειες πχ. να βγεις μια αλλη μερα .
smarti
Για την 55χρονη φίλη σου νομίζω οτι μονο με το παραδειγμα θα ηταν σωστο να της "μιλήσεις".Πολλοί ανθρωποι θεωρούν προνόμιο την ανυπακοή .
θυαμαι κατι αναλογο με εκεινους τους αναζητητές της αλήθειας ,που δοκιμάζουν και τις ανατ.θρησκειες,δοκιμαζουν και το σκεπτικισμό δοκιμάζουν,δοκιμάζουν.
Ναί αλλα μεχρι πότε ; και ποια η χρησιμοτητα του ,οταν τα χρονια θα εχουν περάσει;
Καλή η αναζήτηση και η κριτική σκεψη ,στις επιστήμες.Η ορθοδοξία ειναι αλήθεια δεν ειναι επιστήμη για να χρειαζεται πείραμα-απόδειξη-θεωρία
![]()
Όσο για το τσιγάρο, νομίζω ότι πρέπει να βάλεις ενδιάμεσους στόχους. Δηλαδή τον επόμενο μήνα να το περιορίσεις κατά 25%, τον μεθεπόμενο άλλο 25% κ.ο.κ. Πάντα όμως με την ευλογία του πευματικού σου, το οποίο το θεωρώ "εκ των ων ουκ άνευ".