Νηστεία

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

smarti έγραψε:
pr28 έγραψε:άρχισα προσφατα την νηστεια τεταρτης και παρασκευης και την τηρηση της κυριακατικης αργιας .
Δυσκολο δεν ειναι , απλα μερικες φορεσ θα πρεπει να γυρίσεις την πλατη σε καποιες συνηθειες πχ. να βγεις μια αλλη μερα .

smarti
Για την 55χρονη φίλη σου νομίζω οτι μονο με το παραδειγμα θα ηταν σωστο να της "μιλήσεις".Πολλοί ανθρωποι θεωρούν προνόμιο την ανυπακοή .
θυαμαι κατι αναλογο με εκεινους τους αναζητητές της αλήθειας ,που δοκιμάζουν και τις ανατ.θρησκειες,δοκιμαζουν και το σκεπτικισμό δοκιμάζουν,δοκιμάζουν.
Ναί αλλα μεχρι πότε ; και ποια η χρησιμοτητα του ,οταν τα χρονια θα εχουν περάσει;
Καλή η αναζήτηση και η κριτική σκεψη ,στις επιστήμες.Η ορθοδοξία ειναι αλήθεια δεν ειναι επιστήμη για να χρειαζεται πείραμα-απόδειξη-θεωρία
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.Να διευκρινισω οτι ειναι και κατα καποιον τροπο φιλη μου αλλα ειναι και η πεθερα μου!
:roll: :roll:
Πεθερά σου 55 χρονών; Καλά εσύ πόσο είσαι; 20;
Όσο για το τσιγάρο, νομίζω ότι πρέπει να βάλεις ενδιάμεσους στόχους. Δηλαδή τον επόμενο μήνα να το περιορίσεις κατά 25%, τον μεθεπόμενο άλλο 25% κ.ο.κ. Πάντα όμως με την ευλογία του πευματικού σου, το οποίο το θεωρώ "εκ των ων ουκ άνευ".
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Βρε Αποστολε ,ειπα γυρο στα 55.Μπορει να ειναι και 57και 58 ,δεν ξερω ακριβως!Ο.Κ?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

smarti έγραψε:Βρε Αποστολε ,ειπα γυρο στα 55.Μπορει να ειναι και 57και 58 ,δεν ξερω ακριβως!Ο.Κ?
Κι εγώ που νόμιζα ότι παντρεύτηκες στα 14..........
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Μπορεί η πεθερά της να παντρευτηκε μικρή.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

smarti, μηπως ειναι 55 +φπα 19% η πεθερα σου; :lol:
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Η πεθερα μου ακομα και με Φ.Π.Α ειναι χρυσος ανθρωπος!!!!Λιγο στα εκκλησιαστικα τσουγκριζομαστε ,αλλα κατα τα αλλα ,σας ευχομαι ολους μια χρυση πεθερα, σαν τη δικια μου!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Μαλλον για να γραφεις τοσο καλα λογια, θα διαβαζει το φορουμ η πεθερα σου!

Στειλε παραπονα με pm και θα σε καταλαβουμε.. :D
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
efraim21
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από efraim21 »

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”