Συζήτηση περί του Facebook
Συντονιστής: Συντονιστές
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Συζήτηση περί του Facebook
Πάντως για το facebook η μέχρι σήμερα πείρα μου λέει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς Δόξαν Θεού. Οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από ένα forum, και οι προστασίες που προσφέρει ικανοποιητικές. Μπορεί ο καθένας να επιλέξει ποιους φίλους θέλει, ποιες δημοσιεύσεις θέλει να βλέπει, ακόμη και να προτείνει για διαγραφή κάποιον ενοχλητικό. Οι δημοσιεύσεις που κάνει μεταφέρονται αυτόματα σ' όλους τους φίλους του κι έτσι μπορεί να βρίσκεται σε καθημερινή επαφή μαζί τους, ακόμη και online.
Σας καλώ ξανά στην Ορθόδοξη Χριστιανική παρέα του facebook. Δοκιμάστε κι όποιος δεν αναπαυτεί ξαναφεύγει. Θα βρείτε εκεί μεταξύ άλλων τον Νίκο (agiooros), τον Άγγελο (agazetas), τον Χρήστο (eortologio) και πολλούς άλλους παλιούς και νέους φίλους.
Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες με θρησκευτικό περιεχόμενο στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε.
Νομίζω η προκατάληψη δεν βοηθάει, μου θυμίζει κάποιον που απορρίπτη ένα φαγητό, χωρίς να το έχει δοκιμάσει.
Σας καλώ ξανά στην Ορθόδοξη Χριστιανική παρέα του facebook. Δοκιμάστε κι όποιος δεν αναπαυτεί ξαναφεύγει. Θα βρείτε εκεί μεταξύ άλλων τον Νίκο (agiooros), τον Άγγελο (agazetas), τον Χρήστο (eortologio) και πολλούς άλλους παλιούς και νέους φίλους.
Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες με θρησκευτικό περιεχόμενο στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε.
Νομίζω η προκατάληψη δεν βοηθάει, μου θυμίζει κάποιον που απορρίπτη ένα φαγητό, χωρίς να το έχει δοκιμάσει.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η ταπεινή γνώμη μου, που δικαιούμαι πάντως να την έχω,
αλλά, και να την εκθέτω σε εσάς, καθότι ασχολούμαι, με τους υπολογιστές από το μακρινό 1984,
τόσο ερασιτεχνικά αρχικά, όσο και επαγγελματικά μετέπειτα,
είναι να μείνετε μακριά από "κοινωνικές" δικτυώσεις τύπου facebook, twitter, και άλλα, παρεμφερή.
To γιατί, και το βλέπετε ήδη, αλλά και θα το καταλάβουν οι περισσότεροι που δεν ακούνε τίποτα για το καλό τους, ούτε λαμβάνουν υπόψιν τους την εμπειρία των παλαιότερων, λίγο αργότερα με άσχημο τρόπο.
Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις. Ο καθένας όμως έχει την ευθύνη για τον εαυτό του σε τελική ανάλυση..
αλλά, και να την εκθέτω σε εσάς, καθότι ασχολούμαι, με τους υπολογιστές από το μακρινό 1984,
είναι να μείνετε μακριά από "κοινωνικές" δικτυώσεις τύπου facebook, twitter, και άλλα, παρεμφερή.
To γιατί, και το βλέπετε ήδη, αλλά και θα το καταλάβουν οι περισσότεροι που δεν ακούνε τίποτα για το καλό τους, ούτε λαμβάνουν υπόψιν τους την εμπειρία των παλαιότερων, λίγο αργότερα με άσχημο τρόπο.
Καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις. Ο καθένας όμως έχει την ευθύνη για τον εαυτό του σε τελική ανάλυση..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Διονύση δεν έχουμε βλέψεις να γίνουμε Γ.Γ. ή Ε.Γ. (!)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Πόσων χρονών ήσουν το 1984;;;dionysisgr έγραψε:Η ταπεινή γνώμη μου, που δικαιούμαι πάντως να την έχω,
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

14 ήμουν και είχα ήδη τον 2ο υπολογιστή μου Νικόλαε.
Έναν zx-spectrum 48k με τα κουμπιά γομολάστιχα, τον οποιον εχω ακομη.
Ο πρώτος μου ηταν ενας zx81 μεταχειρισμένος, με τον οποίο και ξεκίνησα προγραμματισμό, τον χειμώνα του '84, και το καλοκαίρι πήρα τον zx-spectrum 48k.
Έπειτα amstrad 464, 6128, commodore 64, amiga 500, 1200, 3000, mac iic, και απο εκει και περα 22 pc στην σειρά τον ένα πίσω από το άλλο.
και η τρελλα συνεχίζεται..
Έναν zx-spectrum 48k με τα κουμπιά γομολάστιχα, τον οποιον εχω ακομη.
Ο πρώτος μου ηταν ενας zx81 μεταχειρισμένος, με τον οποίο και ξεκίνησα προγραμματισμό, τον χειμώνα του '84, και το καλοκαίρι πήρα τον zx-spectrum 48k.
Έπειτα amstrad 464, 6128, commodore 64, amiga 500, 1200, 3000, mac iic, και απο εκει και περα 22 pc στην σειρά τον ένα πίσω από το άλλο.
και η τρελλα συνεχίζεται..
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κι εγώ αναρωτιόμουνα, αν είχες γεννηθεί
. Μεγαλούτσικο σε βρίσκω για τόσο ακραίες απόψεις
.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Την πρώτη φορά που είδα τον Διονύση και μου είπε το όνομα του , έπεσα από
τα σύννεφα...από τα γραφόμενα του,..., το λεξιλόγιο του τις γνώσεις του εδώ στα σαίτ περίμενα να δω έναν ηλικιωμένο άνθρωπο...και όταν μου λέει εγώ είμαι ο Διονύσης έπεσα από τα σύννεφα...είναι ένα τόσο γλυκό παλικάρι ...και που να γνωρίσετε και τη σύζυγο του....το μόνο που έχω να πω..είναι..... ότι δεν είναι τόσο αυστηρός όσο φαίνεται στα γραπτά του...είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος....
Ελπίζω...να μου μιλάει μετά από αυτό ακόμαααααααααααααααα!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!smarti έγραψε:Την πρώτη φορά που είδα τον Διονύση και μου είπε το όνομα του , έπεσα από![]()
τα σύννεφα...από τα γραφόμενα του,..., το λεξιλόγιο του τις γνώσεις του εδώ στα σαίτ περίμενα να δω έναν ηλικιωμένο άνθρωπο...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Δηλαδή Σμαρώ, εμείς οι μεγαλύτεροι έπρεπε να είμαστε σαν το ...Διονύση. Παναγία μου
. Λέω να ξαναμικρύνω
.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αίσχος!!
Και οι τρεις στο κόλπο είσαστε, μηπως δεν τα ήξερα εγώ.. με αρχηγό σίγουρα τον Απόστολο. (όχι ότι είμαι προκατειλημμένος..)
Εαν αυτό δεν είναι ο ορισμός της συνωμοσίας τότε τι είναι..
Θα πρέπει να πάτε εκεί που στέλνει ο.. καρδινάλιος τους ομοφυλόφιλους άνευ δίκης μάλιστα, εαν δεν μου ζητήσετε συγνώμη αμέσως..
Λοιπόν για να σοβαρευτώ λίγο,
Νικολάε, δεν είναι ακραίες οι απόψεις μου, δεν θέλω να κατεβάσω διάφορες τεχνικές η άλλου είδους και τύπου, στατιστικές και αναλύσεις και θεωρίες εδώ τώρα, αλλά ξέρω από που έρχεται η πληροφορική και που θα καταλήξει, η μάλλον που θα την καταλήξουν.. χωρίς να φταίει φυσικά η ίδια η επιστήμη.
Όμως το αποτέλεσμα εξετάζουμε.
Αρκεί να σου πω οτι ένας απο τους εφευρέτες του World wide web, δήλωσε πρόσφατα απόλυτα απογοητευμένος απο την τροπή και την εκμετάλλευση που εχει πάρει αυτό το παγκόσμιο εργαλείο γνώσης και επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα.
Και οτι αλλιώς το σχεδίασαν και το φανταστηκαν και αλλιώς παει να καταντήσει. Και οτι εαν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια "χειραγώγησης" απο πολλά κράτη, αλλά και η άκρατη εγκληματικότητα, ίσως και να αλλάξει εντελώς ο ανοιχτός χαρακτήρας του internet, όπως τον ξέραμε εως τωρα!
Ε, κι αυτός ακραίος είναι; Όχι βέβαια.
Και οι τρεις στο κόλπο είσαστε, μηπως δεν τα ήξερα εγώ.. με αρχηγό σίγουρα τον Απόστολο. (όχι ότι είμαι προκατειλημμένος..)
Εαν αυτό δεν είναι ο ορισμός της συνωμοσίας τότε τι είναι..
Θα πρέπει να πάτε εκεί που στέλνει ο.. καρδινάλιος τους ομοφυλόφιλους άνευ δίκης μάλιστα, εαν δεν μου ζητήσετε συγνώμη αμέσως..
Λοιπόν για να σοβαρευτώ λίγο,
Νικολάε, δεν είναι ακραίες οι απόψεις μου, δεν θέλω να κατεβάσω διάφορες τεχνικές η άλλου είδους και τύπου, στατιστικές και αναλύσεις και θεωρίες εδώ τώρα, αλλά ξέρω από που έρχεται η πληροφορική και που θα καταλήξει, η μάλλον που θα την καταλήξουν.. χωρίς να φταίει φυσικά η ίδια η επιστήμη.
Όμως το αποτέλεσμα εξετάζουμε.
Αρκεί να σου πω οτι ένας απο τους εφευρέτες του World wide web, δήλωσε πρόσφατα απόλυτα απογοητευμένος απο την τροπή και την εκμετάλλευση που εχει πάρει αυτό το παγκόσμιο εργαλείο γνώσης και επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα.
Και οτι αλλιώς το σχεδίασαν και το φανταστηκαν και αλλιώς παει να καταντήσει. Και οτι εαν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια "χειραγώγησης" απο πολλά κράτη, αλλά και η άκρατη εγκληματικότητα, ίσως και να αλλάξει εντελώς ο ανοιχτός χαρακτήρας του internet, όπως τον ξέραμε εως τωρα!
Ε, κι αυτός ακραίος είναι; Όχι βέβαια.