angieholi έγραψε:Καταρχην γινεται γνωστο το ονοματεπωνυμο μου (αυτο δεν ειναι προσωπικο;).
οση ταυτότητα μπορώ να δώσω στον χρήστη angieholi στο παρόν σαιτ την ίδια θα την δώσω και στο facebook. Εσυ επιλέγεις το όνομα χρήστη που δεν είναι υποχρεωτικό να είναι το αληθινό σου όνομα.
angieholi έγραψε:Υπαρχουν φωτογραφιες που δειχνουν τις "προσωπικες μου στιγμες" (μην παει το μυαλο μας στο πονηρο, δεν εννοω αυτες τις φωτογραφιες) και γενικα φωτογραφιες απο τους φιλους μου.
Μόνο οι φίλοι σου μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σου
angieholi έγραψε:Παω διακοπες και γραφω πως τα περασα και αναρτω και φωτογραφιες για να δειξω πως περασα (αυτο δεν ειναι προσωπικο;).
Μόνο οι φίλοι σου μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σου
angieholi έγραψε:Συζητω με τους φιλους μου, ανταλλασω αποψεις και κανονιζω που θα βρεθω μαζι τους (αυτο δεν ειναι προσωπικο;).
Μόνο οι φίλοι σου μπορούν να δουν τις απόψεις αυτές ή τα σημεία συνάντησης κλπ.
angieholi έγραψε:Τωρα πολυ σωστα ο Χρηστος αναφερει οτι υπαρχουν φιλτρα που μπορεις να μπλοκαρεις και να μην βλεπει ο καθενας, ομως τουλαχιστον εγω οσους γνωριζω ολοι ξερουν οτι υπαρχουν αυτα τα φιλτρα, αλλα κανενας δεν τα χρησιμοποιει!
Δεν μας ενδιαφέρει τι κανουν οι άλλοι αλλα τι κανουμε εμείς. Χρησιμοποίησέ τα !!!
angieholi έγραψε:Αυτο λοιπον εννοω, οταν λεω οταν ειμαι εκτεθιμενη, βλεπουν πως με λενε, βλεπουν πως ειμαι εξωτερικα, βλεπουν πως ειναι οι φιλοι μου, βλεπουν τι κανω στη ζωη μου. Αυτο για μενα ειναι προσωπικο και δεν θελω να το μοιραστω...
Εσυ επιλέγεις την φωτογραφία του προφίλ σου που θα την βλέπουν όλοι. Είναι κατι σαν το αβαταρ. Εγω στο εδω φορουμ έχω επιλέξει ένα περιστέρι. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και εσυ στο facebook.
angieholi έγραψε:Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι το facebook δεν ειναι κακο αλλα πιθανον κακη να ειναι η χρηση που κανουν ορισμενοι. Δεν θα ειναι λιγοι εκεινοι που το χρησιμοποιουν για να γνωρισουν "παιδια" ή "παντρεμενους" ή να βρουν αλλους "ομοφυλοφιλους" ή να βρουν "ανθρωπους που θα ειναι ετοιμοι για ολα". Πολυ σωστα βεβαια υπαρχουν πολλα αλλα σαιτ που γινονται αυτα. Γινονται ομως και απο το facebook.
Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι δεν γίνονται και στο athos.edo μέσω ΠΜ ?
angieholi έγραψε:Πριν το καλοκαιρι σε ενα ζαπινγκ επεσα πανω σε μια εμπομπη της Δρουζα που ειχε για το facebook. Υπηρχαν λοιπον καποιες καταγγελιες ανθρωπων που λεγανε οτι την πατησαν με το facebook γιατι καποιοι αλλοι πηραν τα προσωπικα τους στοιχεια και τα διεθεσαν αλλιως μεσα στο χωρο.Λιγοι ειναι εκεινοι μου με συνεση και ωριμα χρησιμοποιουν το facebook, οπως και καθε αλλο μεσο γενικως!!!
Αρα αυτό που λείπει είναι γνώση πλοήγησης και χρήσης του ιντερνετ. Ε καιρός είναι να την μάθουμε διότι το μέσο αυτό είναι και θα είναι η ραχοκοκαλιά της λειτουργίας μας.
Χρ