Για ποιο λόγο;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Για ποιο λόγο;

Δημοσίευση από filotas »

Φώτιε, έχω συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα με τον Πνευματικό μου, φοβούμενος ότι ίσως το κάνω για προσωπική προβολή. Όμως φίλε μου κατέληξα ότι προσπαθώ τουλάχιστον να το κάνω από αγάπη, μήπως και η εμπειρίες μου από τον πνευματικό μου αγώνα, ξέρεις ...πτώσεις και μετάνοια, ξανά πτωσεις και ξανά μετάνοια κλπ, βοηθήσουν κάποιον αδελφό να μην επαναλάβει τα δικά μου λάθη.

Γι αυτό τον τελευταίο καιρό, απαντώ μόνο επιλεκτικά σε θέματα , που μπορεί να έχουν κάποια ωφέλεια και αποφεύγω τα υπόλοιπα και την πολυλογία.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Για ποιο λόγο;

Δημοσίευση από fotios »

Καλό Παράδεισο σε όλους!..μαζί με τους Αποστόλους!
Χαίρομαι Θεοδόση που καταλαβαίνεις και καταλαβαίνουν κάποιοι αδερφοί την αληθινή αγάπη άλλων αδερφών..δεν χρειάζεται να μας στενοχωρούν τα εμπόδια και οι πειρασμοί που βάζουν οι άλλοι, έτσι το επιτρέπει ο καλός Θεός, υπομονή! Χαίρομαι για το ότι είστε σε καλό δρόμο, στου Χριστού!
Αγαπητέ Νίκο, συμφωνώ με όσα είπες και θέλω να συγκρατήσω το εξής:
"Γι αυτό τον τελευταίο καιρό, απαντώ μόνο επιλεκτικά σε θέματα , που μπορεί να έχουν κάποια ωφέλεια και αποφεύγω τα υπόλοιπα και την πολυλογία."
Νομίζω τέτοια πρέπει να είναι η στάση όλων μας, και να προσθέσω το εξής: Δεν πρέπει να μιλάμε λες και είμαστε οι γνώστες των μυστηρίων του Θεού, διότι γελοιοποιούμαστε μόνοι μας...Δεν πρέπει να ταπεινώνουμε τους αδερφούς μας αλλά τον εαυτό μας...Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι..Να σκεφτόμαστε και καμιά φορά "ίσως έχει δίκιο ο άλλος..."
Οφείλουμε να σεβόμαστε και να τιμούμε στο πρόσωπο του κάθε αδερφού τον Χριστό!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”