χρόνια πολλά φίλε Βαγγέλη και ευχομαι ότι καλήτερο για σένα και την οικογενεια σου...
( κι άλλος παοκτσης... είμαστε πολλοί τελικα)
Να πούμε Χρόνια Πολλά και στο Βαγγέλη μας!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- zafeiris
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Να πούμε Χρόνια Πολλά και στο Βαγγέλη μας!!!
ο καιρός γαρ εγγυς
Πολυχρονος με υγεία...
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε ποιό από όλα όσα έγραψα αναφέρεσαι;greekboy1981 έγραψε:[b Αγαπητέ Απόσαλ τί εννοείς με αυτο που είπες για μένα? πάντα ήξερα οτι είμαι παιδί του Θεού οπως εισαστε κι εσεις όλοι σας ....εγω απλά θελω να είμαι ταπεινός και να εχω μια ησυχη χριστιανική ζωή .....με γυναίκα και παιδιά που θα νιώθουν πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ορθόδοξος ....
Οσο για τις κοινές μας ιδεολογίες , εγω είμαι Ελληνας Ορθοδοξος Χριστιανός , Βασιλόφρων και ΠΑΟΚτσής ....ελπίζω να μην σας χαλαει αυτό το οτι υποστηρίζω τον τέως Βασιλέα Κωνσταντίνο Β' ! Ονειρο μου ειναι να τον συναντήσω απο κοντά γιατί κι ο Βασιλεύς ειναι ευλαβής , θρησκευόμενος ανθρωπος της Εκκλησίας μας ...και μάλιστα αν ισχύει αυτη η προφητεία οτι ο Βασιλιάς θα πείσει τους Ρώσσους να δωσουν την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα θα χαρώ πολύ!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ~!!
ΑΜΗΝ[/b]
Αν εννοείς το ΥΓ2 ουσιαστικά λέω ότι τότε γεννήθηκες, με άλλα λόγια.aposal έγραψε:Παληκάρι εύχομαι να είσαι ΠΑΝΤΟΤΕ ένας καλός αγωνιστής του Θεού! Και οι προσευχές σου, ως αποτέλεσμα των συνεχών σου αγώνων να υλοποιούνται συχνά!
Να κάνεις μία όμορφη Χριστιανική οικογένεια και τα παιδιά σου να σε ξεπεράσουν σε αγωνιστικότητα!
ΑΑ
ΥΓ 1 : Καλά αποτελέσματα στις κοινές μας ιδεολογίες!![]()
ΥΓ 2 : Ποιός είπε ότι ο Βαγγέλης είναι γεννηθείς το 1981; Απλά το έτος αυτό είναι σημαδιακό για εκείνον γιατί τότε για πρώτη φορά συνειδητοποίησε ότι είναι πλάσμα του Θεού!
Σχετικά με το ΥΓ1 αναφέρομαι στα φίλαθλα ιδεώδη μας!
Και πάλι χρόνια πολλά και αρεστά στον Κύριο!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Χρονια πολλα.
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
-
VASSILIKH
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Να τα εκατοστήσεις Βαγγέλη και ό,τι επιθυμείς να στο χαρίσει ο Κύριος!