Να πούμε Χρόνια Πολλά και στο Βαγγέλη μας!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Να πούμε Χρόνια Πολλά και στο Βαγγέλη μας!!!
Να τα εκατοστησεις Βαγγελη....greekboy1981 χρονια πολλα κι ευλογημενα απ τον Κυριο μας να εχεις!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: Να πούμε Χρόνια Πολλά και στο Βαγγέλη μας!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΧΑΡΑ ,ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλόχρονος Βαγγέλη και πολύχρονος!
Άκου 28!! Υπάρχουν ακόμα τέτοιες ηλικίες...!!!
Άκου 28!! Υπάρχουν ακόμα τέτοιες ηλικίες...!!!
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά και ευλογημένα Βαγγέλη, ότι επιθυμείς!!

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- LOCKHEART
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ! ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ :)!!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ :)!
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ :)!
I prefer nothing than something bad
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παληκάρι εύχομαι να είσαι ΠΑΝΤΟΤΕ ένας καλός αγωνιστής του Θεού! Και οι προσευχές σου, ως αποτέλεσμα των συνεχών σου αγώνων να υλοποιούνται συχνά!
Να κάνεις μία όμορφη Χριστιανική οικογένεια και τα παιδιά σου να σε ξεπεράσουν σε αγωνιστικότητα!
ΑΑ
ΥΓ 1 : Καλά αποτελέσματα στις κοινές μας ιδεολογίες!
ΥΓ 2 : Ποιός είπε ότι ο Βαγγέλης είναι γεννηθείς το 1981; Απλά το έτος αυτό είναι σημαδιακό για εκείνον γιατί τότε για πρώτη φορά συνειδητοποίησε ότι είναι πλάσμα του Θεού!
Να κάνεις μία όμορφη Χριστιανική οικογένεια και τα παιδιά σου να σε ξεπεράσουν σε αγωνιστικότητα!
ΑΑ
ΥΓ 1 : Καλά αποτελέσματα στις κοινές μας ιδεολογίες!
ΥΓ 2 : Ποιός είπε ότι ο Βαγγέλης είναι γεννηθείς το 1981; Απλά το έτος αυτό είναι σημαδιακό για εκείνον γιατί τότε για πρώτη φορά συνειδητοποίησε ότι είναι πλάσμα του Θεού!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Χρόνια σου πολλά και καλά!
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το γράφει στην αρχική σελίδα κάτω κάτω.....aposal έγραψε: ΥΓ 2 : Ποιός είπε ότι ο Βαγγέλης είναι γεννηθείς το 1981; Απλά το έτος αυτό είναι σημαδιακό για εκείνον γιατί τότε για πρώτη φορά συνειδητοποίησε ότι είναι πλάσμα του Θεού!
- babisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χρόνια πολλά και ευλογημένα να έχεις!!!!!
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
-
greekboy1981
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
[b Παιδιά , σας ευχαριστώ !! Με συγκινήσατε αφάνταστα ! Χίλια ευχαριστώ , κι εύχομαι ο Θεός να σας ευλογεί όλους κι όλες πάντοτε! Αγαπητέ Απόσαλ τί εννοείς με αυτο που είπες για μένα? πάντα ήξερα οτι είμαι παιδί του Θεού οπως εισαστε κι εσεις όλοι σας ....εγω απλά θελω να είμαι ταπεινός και να εχω μια ησυχη χριστιανική ζωή .....με γυναίκα και παιδιά που θα νιώθουν πραγματικά τι σημαίνει να είσαι ορθόδοξος ....
Οσο για τις κοινές μας ιδεολογίες , εγω είμαι Ελληνας Ορθοδοξος Χριστιανός , Βασιλόφρων και ΠΑΟΚτσής ....ελπίζω να μην σας χαλαει αυτό το οτι υποστηρίζω τον τέως Βασιλέα Κωνσταντίνο Β' ! Ονειρο μου ειναι να τον συναντήσω απο κοντά γιατί κι ο Βασιλεύς ειναι ευλαβής , θρησκευόμενος ανθρωπος της Εκκλησίας μας ...και μάλιστα αν ισχύει αυτη η προφητεία οτι ο Βασιλιάς θα πείσει τους Ρώσσους να δωσουν την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα θα χαρώ πολύ!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ~!!
ΑΜΗΝ[/b]
Οσο για τις κοινές μας ιδεολογίες , εγω είμαι Ελληνας Ορθοδοξος Χριστιανός , Βασιλόφρων και ΠΑΟΚτσής ....ελπίζω να μην σας χαλαει αυτό το οτι υποστηρίζω τον τέως Βασιλέα Κωνσταντίνο Β' ! Ονειρο μου ειναι να τον συναντήσω απο κοντά γιατί κι ο Βασιλεύς ειναι ευλαβής , θρησκευόμενος ανθρωπος της Εκκλησίας μας ...και μάλιστα αν ισχύει αυτη η προφητεία οτι ο Βασιλιάς θα πείσει τους Ρώσσους να δωσουν την Κωνσταντινούπολη στην Ελλάδα θα χαρώ πολύ!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΑΡΩ ΠΟΥ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚ~!!
ΑΜΗΝ[/b]