Χαρείτε όλοι...
Συντονιστής: Συντονιστές
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Χαρείτε όλοι...
Σήμερα ορκίζεται ο ΟΜΠΑΜΑ...ΧΙΛΙΆΔΕς εισητήρια πουλήθηκαν για το μεγάλο show.Στην άλλη άκρη του πλανήτη χιλιάδες σφαίρες καθημερινά θερίζουν αθώα παιδιά...
Τι λαός είναι αυτοί οι Αμερικάνοι , δε μπορώ να καταλάβω...
και κυρίως εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι τι είδους ανοχή είναι αυτή σε τέτοια εγκλήματα .
ελπίζω ότι σύντομα θα επέμβει Μεγαλοδύναμος να αποδώσει τα δίκαια να ησυχάσουν τα μυαλά μας επιτέλους.
Τι λαός είναι αυτοί οι Αμερικάνοι , δε μπορώ να καταλάβω...
και κυρίως εκείνο που δε μπορώ να καταλάβω είναι τι είδους ανοχή είναι αυτή σε τέτοια εγκλήματα .
ελπίζω ότι σύντομα θα επέμβει Μεγαλοδύναμος να αποδώσει τα δίκαια να ησυχάσουν τα μυαλά μας επιτέλους.
ο Χριστός σώζει....
- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Χαρείτε όλοι...
Στο blog της Μακεδονιας αναφερει οτι περιμενουν τρομοκρατικο χτυπημα κατα τη διαρκεια της ορκομωσιας.
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Οι Αμερικάνοι όλο περιμένουν τρομοκρατικά χτυπήματα και στην ουσία μόνοι τους δημιουργούν τρομοκρατικά χτυπήματα - ίσως είναι ένας τρόπος με όλες της θηριωδίες που κάνουν στο κόσμο να στρέψουν ( λόγω χτυπημάτων και καλά ) τα μάτια μας εκεί ώστε να τους συμπονέσουμε!!!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Όταν ρωτήθηκε για τον πόλεμο στη Γάζα δεν απάντησε, αλλά είπε : "Υπάρχει Πρόεδρος των Η.Π.Α."!
Άλλο ένα εκτελεστικό όργανο του κλαμπ που προσπαθεί να εξουσιάσει τον πλανήτη!
Η ώρα η καλή κυριε Ομπάμα! Εμείς εδώ πάντως θα επιμείνουμε ορθόδοξα και ευχομαστε κάποια στιγμή να σας πάρουμε μαζί μας!
Άλλο ένα εκτελεστικό όργανο του κλαμπ που προσπαθεί να εξουσιάσει τον πλανήτη!
Η ώρα η καλή κυριε Ομπάμα! Εμείς εδώ πάντως θα επιμείνουμε ορθόδοξα και ευχομαστε κάποια στιγμή να σας πάρουμε μαζί μας!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Μια απο τα ιδια τον κοβω εγω.
Εχει και δυνατοτητα για αλλη μια 4ετια οποτε θα ειναι ""προσεκτικος"" στο τι θα φαινετε απεξω , για να δουμε λοιπον γιατι απο λογια μπουχτισαμε....
Εχει και δυνατοτητα για αλλη μια 4ετια οποτε θα ειναι ""προσεκτικος"" στο τι θα φαινετε απεξω , για να δουμε λοιπον γιατι απο λογια μπουχτισαμε....
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."
I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Live and let die... και κατα το Ελληνικόν "ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν"
Καθε μέρα, κάθε στιγμή το μηνυμα είναι αυτό.
Εγω δεν τά'χω με τον Ομπάμα αλλα με την Αστυνομία που επιτρέπει και κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους και να εμποδίζουν την ζωή όλων μας.
Τά'χω με την Αστυνομία που επιτρέπει τις λεηλασίες.
Τα'χω με την Αστυνομία που επιτρέπει τα αίσχη των εμπρησμών
Ας βλέπουμε την γειτονιά μας και τα υπόλοιπα έχουν σειρά μετά...
Χρ.
Καθε μέρα, κάθε στιγμή το μηνυμα είναι αυτό.
Εγω δεν τά'χω με τον Ομπάμα αλλα με την Αστυνομία που επιτρέπει και κλείνουν οι αγρότες τους δρόμους και να εμποδίζουν την ζωή όλων μας.
Τά'χω με την Αστυνομία που επιτρέπει τις λεηλασίες.
Τα'χω με την Αστυνομία που επιτρέπει τα αίσχη των εμπρησμών
Ας βλέπουμε την γειτονιά μας και τα υπόλοιπα έχουν σειρά μετά...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

- vasilikirimp
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Aγαπητέ μου Χρήστο τα'χεις και με την αστυνομία που φυλάει τους επωνύμους και έχοντες και αφήνει τη γιαγιούλα ακάλυπτει που για λίγα Ευρώ τη χτυπούν και τη βιάζουν να μ πω τη σκοτώνουν ;
Τα'χεις με την αστυνομία που μόλις εσένα σε πιάσουν χωρίς ζώνη στο αυτ/το πληρώνεις και ο κύριος Χ... και η κυρία Ψ..... κάνουν ότι θέλουν .................όλοι αυτοί έχουν επώνυμο ενώ εμείς είμαστε ανώνυμοι ;;;;
Τα'χεις με την αστυνομία που μόλις εσένα σε πιάσουν χωρίς ζώνη στο αυτ/το πληρώνεις και ο κύριος Χ... και η κυρία Ψ..... κάνουν ότι θέλουν .................όλοι αυτοί έχουν επώνυμο ενώ εμείς είμαστε ανώνυμοι ;;;;
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Κάποιος μου είπε ότι τα show των Αμερικάνων είναι θέμα κουλτούρας σ' αυτές τις περιπτώσεις και μου ' ρθε να βάλω τα γέλια...ωραία κουλτούρα.Μιλούν για κουλτούρα αυτοί που μέχρι το 1700 ψάχναν την τροφή τους στα δέντρα.
Το χειρότερο βέβαια είναι ότι τα περισσότερα , αν όχι όλα τα Ελληνικά κανάλια , θα μας ζαλίσουν σήμερα με την ορκωμοσία του ντε και καλά πλανητάρχη.
Ας ελπίσουμε ότι θα μας λυπηθεί ο θεός και τουλάχιστον θ ακοπεί το ρεύμα μήπως και βρούμε την ησυχία μας.
Βασιλκή μου συμφωνώ μ' αυτά που γράφεις . Τα οργανωμένα λόμπι είναι η απόλυτη εξουσία γι αυτό πάντα την πληρώνουν οι αδυναμοι και κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι είναι μονίμως πάνω από το νόμο.
Το χειρότερο βέβαια είναι ότι τα περισσότερα , αν όχι όλα τα Ελληνικά κανάλια , θα μας ζαλίσουν σήμερα με την ορκωμοσία του ντε και καλά πλανητάρχη.
Ας ελπίσουμε ότι θα μας λυπηθεί ο θεός και τουλάχιστον θ ακοπεί το ρεύμα μήπως και βρούμε την ησυχία μας.
Βασιλκή μου συμφωνώ μ' αυτά που γράφεις . Τα οργανωμένα λόμπι είναι η απόλυτη εξουσία γι αυτό πάντα την πληρώνουν οι αδυναμοι και κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι είναι μονίμως πάνω από το νόμο.
ο Χριστός σώζει....
αν αρχίσουμε την γκρίνια με τα του οικου μας θα πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστό θέμα.
Η αστυνομία επιτρέπει να κλεινουν οι αγρότες τους δρόμους .Αν όμως δεν το επέτρρεπε με ποιόν τρόπο δεν θα το επέτρεπε;προφανώς με την βία .Τοτε όμως θα γέμιζε το ιντΕρνετ φωτογραφίες ενστόλων να τραβάνε απ τα μανικια γιαγιάδες και παπούδες και ενα σωρο κόσμος θα εγραφε ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ !
H αστυνομία επιτρέπει τις λεηλασίες Δεν νομίζω να περνει κανείς αδεια απο την αστυνομία για να κλεψει η να παρανομήσει. Τι θα μπορουσε να κάνει η αστυνομία; Να βαλει φρουρό σε καθε μαγαζί και σε καθε γωνία ;
Μα τότε και πάλι θα γεμιζε το ινετρνετ με σχολια του τύπου "ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ !" "ΦΥΛΆΤΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!" κλπκλπ
Η αστυνομία επιτρέπει τα αισχη των εμπρησμών για τα δαση δεν υπαρχει πυροσβεστική ;
Για τον "επώνυμο" (λές και εμείς οι υπόλοιποι δεν εχουμε επώνυμο...) που δεν πληρώνει υπαρχει πρόσφατο παραδειγμα που αρνηθηκε τον ελεγχο και βρεθηκε στα δικαστηρια
βέβαια αμα δεν κατακρίνουμε τον πλησίον μας ,ειδικά και καποιον που φορά στολή αρα είναι πιο ορατός ποιον θα κατακρίνουμε; τον εαυτό που υπάρχει μεσα μας;
Τα show για τους αμερικανους ειναι οτι τα καφενεια για τον ελληνα .
Τόποι κοινωνικότητας .
Υπο αυτη τη ν ενοια δεν ειναι θέμα πολιτισμού αλλα ενα στοιχείο πολιτιστικής εκφρασης.
Καθε ανθρωπος εχει τον πολιτισμό του.Ιδιαιτερο αλλα καθένας εχει
Η αστυνομία επιτρέπει να κλεινουν οι αγρότες τους δρόμους .Αν όμως δεν το επέτρρεπε με ποιόν τρόπο δεν θα το επέτρεπε;προφανώς με την βία .Τοτε όμως θα γέμιζε το ιντΕρνετ φωτογραφίες ενστόλων να τραβάνε απ τα μανικια γιαγιάδες και παπούδες και ενα σωρο κόσμος θα εγραφε ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ !
H αστυνομία επιτρέπει τις λεηλασίες Δεν νομίζω να περνει κανείς αδεια απο την αστυνομία για να κλεψει η να παρανομήσει. Τι θα μπορουσε να κάνει η αστυνομία; Να βαλει φρουρό σε καθε μαγαζί και σε καθε γωνία ;
Μα τότε και πάλι θα γεμιζε το ινετρνετ με σχολια του τύπου "ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ !" "ΦΥΛΆΤΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΜΜΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!" κλπκλπ
Η αστυνομία επιτρέπει τα αισχη των εμπρησμών για τα δαση δεν υπαρχει πυροσβεστική ;
Για τον "επώνυμο" (λές και εμείς οι υπόλοιποι δεν εχουμε επώνυμο...) που δεν πληρώνει υπαρχει πρόσφατο παραδειγμα που αρνηθηκε τον ελεγχο και βρεθηκε στα δικαστηρια
βέβαια αμα δεν κατακρίνουμε τον πλησίον μας ,ειδικά και καποιον που φορά στολή αρα είναι πιο ορατός ποιον θα κατακρίνουμε; τον εαυτό που υπάρχει μεσα μας;
Τα show για τους αμερικανους ειναι οτι τα καφενεια για τον ελληνα .
Τόποι κοινωνικότητας .
Υπο αυτη τη ν ενοια δεν ειναι θέμα πολιτισμού αλλα ενα στοιχείο πολιτιστικής εκφρασης.
Καθε ανθρωπος εχει τον πολιτισμό του.Ιδιαιτερο αλλα καθένας εχει
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχω την άποψη πως όλα ξεκινάνε από την έλλιψη σωστής παιδείας. Αν είχαμε σωστή παιδεία, κανείς δεν θα διαμαρτυρότανε αν οι αστυνομικοί άνοιγαν τους δρόμους, ή προσπαθούσαν, έστω και με τη βία, να προστατέψουν την σωματική ακεραιότητα και την περιουσία των πολιτών.
Αυτό όμως επέλεξαν οι πολιτικοί μας : Να μην υπάρχει παιδεία, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα Διευθυντήρια της ΕΟΚ των μασόνων. Και αυτό τώρα γυρίζει μπούμεραγκ εις βάρος τους, γιατί ο κόσμος τους γυρίζει (σιγά - σιγά) την πλάτη.
Αυτό όμως επέλεξαν οι πολιτικοί μας : Να μην υπάρχει παιδεία, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα Διευθυντήρια της ΕΟΚ των μασόνων. Και αυτό τώρα γυρίζει μπούμεραγκ εις βάρος τους, γιατί ο κόσμος τους γυρίζει (σιγά - σιγά) την πλάτη.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.