Συντονιστής: Συντονιστές

Νομίζω ότι μπορείς τουλάχιστον να έχεις επαφή τηλεφωνική με κάποιους, ώστε να βρισκόμαστε σε συναντήσεις!thanashs54 έγραψε:Μην ρωτατε Στεναχοριεμαι δε για τον φιλο που θα δημοσιευε καποια στιγμη μια ημερομηνια που θα συναντιομασταν απο κοντα μελη του σαιτ Ευχομαι και πιστευω αυτο να γινει πριν ο Οτε μου κανει την διακοπη.

Πολύ αγαπητικά και ταπεινά τα λόγια σου, αδελφέ Θανάση, ελπίζω και εύχομαι να γίνει κάτι για να παραμείνεις στην παρέα...Μην ξεχνάς όλα είναι στο χέρι του Θεού. Το μόνο που δεν κάνει είναι να μας φέρει κοντά Του στανικώς (με το ζόρι).thanashs54 έγραψε:Καλημερα σε ολους τους φιλους και φιλες αυτου του Σαιτ.Ειναι αληθεια οτι αυτον το λιγο καιρο που ασχοληθηκα με το Σαιτ περασα τις πιο ωραιες και ευχαριστες στιγμες μου. Σας ανοιξα την καρδια μου και σας αγαπησα ολους ,χωρις καν να σας ξερω προσωπικα απλα και μονο διαβαζα τα θεματασας. ...................Σας χαιρετα ο παπους θανασης και μην σας φενεται περιεγο που ενας τορναδωρος στο επαγγελμα και νυν συνταξιουχος ασχολειται με το ιντερνετ