Καλο παραδεισο μικρε...
Συντονιστής: Συντονιστές
Καλο παραδεισο μικρε...
Θάνατος 16χρονου από πυρά ειδικού φρουρού στα Εξάρχεια
http://www.in.gr/innews/print.asp?lngEn ... gDtrID=244
http://www.in.gr/innews/print.asp?lngEn ... gDtrID=244
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
giorgospa
- Συστηματικός Αποστολέας

Re: Καλο παραδεισο μικρε...
Ναι..όπως είπες Νίκο...,οδυνηρο..
και σκεψη..
και προσευχή..
καλο Παραδεισο..
τι να πω..
και σκεψη..
και προσευχή..
καλο Παραδεισο..
τι να πω..
-
giorgospa

και για ποιον χτυπαει η καμπανα..που ελεγε και ο συγγραφέας..οδυνηρο..
-
athanasiag
- Απλό Μέλος

Καλό παράδεισο να έχεις Αλέξανδρε

- eleimon
- Κορυφαίος Αποστολέας

Τα θερμα μου συλληπητηρια κι απο μενα......
«Το θάνατο δεν τον φοβάμαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
- maralin
- Βασικός Αποστολέας

καλό παράδεισο......
Παύλο, πάρε την κιθάρα σου και
τραγούδα για τον Αλέξανδρο απόψε...
http://www.youtube.com/watch?v=qlwuTYBW ... re=related
ΥΓ:Θεωρω τουλαχιστον ντροπη να υπαρχουν τοσα μελη συνδεδεμενα
και μονο λιγοι ειπαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα Θεος σχωρεστον
Τελικα ειμαστε χριστιανοι του κ.... και θα σκεφτω πολυ σοβαρα
να ξαναγραψω εδω μεσα...
Περαστικα μας...
τραγούδα για τον Αλέξανδρο απόψε...
http://www.youtube.com/watch?v=qlwuTYBW ... re=related
ΥΓ:Θεωρω τουλαχιστον ντροπη να υπαρχουν τοσα μελη συνδεδεμενα
και μονο λιγοι ειπαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα Θεος σχωρεστον
Τελικα ειμαστε χριστιανοι του κ.... και θα σκεφτω πολυ σοβαρα
να ξαναγραψω εδω μεσα...
Περαστικα μας...
-
greekboy1981

- Επικοινωνία:
καλό παράδεισο παλληκαράκι του Ουρανού....... τα συλληπητήρια μου στους πενθούντες γονείς του αδικοχαμένου παιδιού που πέθανε με αυτόν τον οδυνηρό τρόπο........Οι προσευχες μας για την ανάπαυση της αθώας ψυχούλας που εφυγε τόσο άδικα απο την ζωή αυτη χωρίς να προλάβει να χαρεί τα νιάτα του.... καλό παράδεισο παλληκαράκι μου , στην αγκαλιά της Παναγίας μας και να εχεις συντροφιά σου τα αγγελούδια του Παραδείσου .... και τους Αγίους και τις Αγίες μας ....Τωρα είσαι μπροστά στον ενδοξο θρόνο του Κυρίου και μεσιτεύεις για όλους μας μαζί με τους Γεροντες μας που βρίσκονται κι αυτοί εις την 'Ανω Ιερουσαλήμ .....
Ας μείνει αιώνια η μνήμη σου......Δεν σε γνωρίσα απο κοντά , ουτε ειμαι συγγενής σου η γνωστος σου... παρ'όλα αυτά θρηνώ για τον άδικο χαμό σου σαν να ησουν αδελφός μου , κι άς μην μας δένουν δεσμοί αίματος ...για μένα όλοι οι άνθρωποι , νεοι γέροι , μάυροι και λευκοί ... χριστιανοί κι αλλόθρησκοι όλοι εχουμε κατι κοινό ... το Αγιο Πνέυμα , και το οτι ο Κύριος σταυρώθηκε για όλους μας ανεξαιρετως....Τετοιες ώρες νιώθω τόσο ασήμαντος ..τόσο μικρος.....Τί να κάνουν τώρα οι γονείς του μικρού..... Με τί λόγια να τους παρηγορήσει κανείς..... Ευχομαι τουτες τις δυσκολές ώρες ο Θεός να δίνει κουράγιο στους γονείς του νεου ....και σε όλους οσους τον αγαπούσαν.............γιατί η ζώή δένε είναι ίδια πιά... χωρίς τον αδικοχαμένο γιό/αδελφό/φίλο/συμμαθητή/συμπαίκτη.......Αυτό που συνέβη θα μείνει χαραγμένο στις καρδιές μας......
Οι προσευχές μου, η αγάπη μου και μια μεγάλη στοργική αγκαλιά στους δικούς του ανθρώπους....
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ.........
Ας μείνει αιώνια η μνήμη σου......Δεν σε γνωρίσα απο κοντά , ουτε ειμαι συγγενής σου η γνωστος σου... παρ'όλα αυτά θρηνώ για τον άδικο χαμό σου σαν να ησουν αδελφός μου , κι άς μην μας δένουν δεσμοί αίματος ...για μένα όλοι οι άνθρωποι , νεοι γέροι , μάυροι και λευκοί ... χριστιανοί κι αλλόθρησκοι όλοι εχουμε κατι κοινό ... το Αγιο Πνέυμα , και το οτι ο Κύριος σταυρώθηκε για όλους μας ανεξαιρετως....Τετοιες ώρες νιώθω τόσο ασήμαντος ..τόσο μικρος.....Τί να κάνουν τώρα οι γονείς του μικρού..... Με τί λόγια να τους παρηγορήσει κανείς..... Ευχομαι τουτες τις δυσκολές ώρες ο Θεός να δίνει κουράγιο στους γονείς του νεου ....και σε όλους οσους τον αγαπούσαν.............γιατί η ζώή δένε είναι ίδια πιά... χωρίς τον αδικοχαμένο γιό/αδελφό/φίλο/συμμαθητή/συμπαίκτη.......Αυτό που συνέβη θα μείνει χαραγμένο στις καρδιές μας......
Οι προσευχές μου, η αγάπη μου και μια μεγάλη στοργική αγκαλιά στους δικούς του ανθρώπους....
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ.........
Καλό παράδεισο φιλέ..
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!