Γειά σας αδελφοί.
Εγκαινιάζω και εγώ το νέο forum.
Βρίσκομαι στα Χανιά και δεν είμαι από εδώ.
Όποιος φίλος, ξέρει να μου προτείνει κάποιον γέροντα για πνευματικό θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ.
Ερώτηση για πνευματικό
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ερώτηση για πνευματικό
Καλως ηρθες και σου ευχομαι πολλη ωφελεια να παρεις απο αυτην την ευλογημενη ηλεκτρονικη συντροφια, που ενιοτε γινεται και ζωσα κατα τις συναντησεις μας.
Προσευχου ειλικρινως, με Πιστη και ποθο, αδερφε, στον Κυριο της Δοξης, και υστερα πηγαινε στον πιο κοντινο σου Ιερεα που εχει την ευλογια απο τον οικειο Επισκοπο, ωστε να ειναι Πνευματικος.
Εφοσον πας με αγαθο πνευμα και ταπεινες προσδοκιες, θα δωσει ο Παντεποπτης και Καρδιογνωστης Κυριος, να ωφεληθεις και να αποδωσει πνευματικους καρπους η σχεση σου με τον Πνευματικο σου ακομα και εαν εισαι το πρωτο του πνευματικο τεκνο..
Αντιθετως εαν πας με προσδοκιες κενοδοξες και πνευμα περιεργειας και αντιλογιας, στον πιο ονομαστο Αγιο Πνευματικο να πας, ωφελεια δεν θα δεις..
Λοιπον, ξεκινα το συντομοτερο και μην το καθυστερεις. Εχεις σιγουρα καποιους κοντα σου. Αρχισε απο την Εκκλησια που ειναι πιο κοντα στο σπιτι σου.
Προσευχου ειλικρινως, με Πιστη και ποθο, αδερφε, στον Κυριο της Δοξης, και υστερα πηγαινε στον πιο κοντινο σου Ιερεα που εχει την ευλογια απο τον οικειο Επισκοπο, ωστε να ειναι Πνευματικος.
Εφοσον πας με αγαθο πνευμα και ταπεινες προσδοκιες, θα δωσει ο Παντεποπτης και Καρδιογνωστης Κυριος, να ωφεληθεις και να αποδωσει πνευματικους καρπους η σχεση σου με τον Πνευματικο σου ακομα και εαν εισαι το πρωτο του πνευματικο τεκνο..
Αντιθετως εαν πας με προσδοκιες κενοδοξες και πνευμα περιεργειας και αντιλογιας, στον πιο ονομαστο Αγιο Πνευματικο να πας, ωφελεια δεν θα δεις..
Λοιπον, ξεκινα το συντομοτερο και μην το καθυστερεις. Εχεις σιγουρα καποιους κοντα σου. Αρχισε απο την Εκκλησια που ειναι πιο κοντα στο σπιτι σου.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Ευχαριστώ πολύ τον dionysisgr.
Πιστεύω ότι σε κάθε χριστιανό που προσδοκά και επιμένει δεν χωράνε "προσδοκίες κενόδοξες και πνεύμα περιεργείας και αντιλογίας"
Επ΄αυτού λοιπόν έγραψα και ζήτησα βοήθεια για γνωριμία με έναν πνευματικό εδώ στον τόπο που βρίσκομαι και όχι για "έναν καλό πνευματικό".
Στην ζωή του Χριστιανού μέγιστο ρόλο έχει η ύπαρξη του πνευματικού.
Οποια πρόταση δεκτή.
Τίποτα άλλο.
Πιστεύω ότι σε κάθε χριστιανό που προσδοκά και επιμένει δεν χωράνε "προσδοκίες κενόδοξες και πνεύμα περιεργείας και αντιλογίας"
Επ΄αυτού λοιπόν έγραψα και ζήτησα βοήθεια για γνωριμία με έναν πνευματικό εδώ στον τόπο που βρίσκομαι και όχι για "έναν καλό πνευματικό".
Στην ζωή του Χριστιανού μέγιστο ρόλο έχει η ύπαρξη του πνευματικού.
Οποια πρόταση δεκτή.
Τίποτα άλλο.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νίκο, έχω έναν φίλο στα Χανιά, ο οποίος έχει έναν πνευματικό τον οποίο ευλαβείται πολύ. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω με προσωπικό μήνυμα το τηλέφωνο του φίλου μου, για περαιτέρω πληροφορίες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Φίλε aposal ευχαρίστως!