Κατάντια...
Συντονιστής: Συντονιστές
-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Κατάντια...
Την στιγμή αυτή στο ALTER στην εκπομπή ShowBiznews το ρεπορτάζ με "είδηση" έλεγε : "Ο Φλωρινιώτης δεν πήγε ποτέ στην Μύκονο"....
Εικόνες closeup του πρωταγωνιστή, φουσκωμένα χείλη απο πλαστικές, μπότοκς και σώμα γραμμωμένο...
Η εκπαίδευση και άλωση του Ελληνικού κοινού συνεχίζεται...
Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβα αρμενίζουμε...
Χρ.
Εικόνες closeup του πρωταγωνιστή, φουσκωμένα χείλη απο πλαστικές, μπότοκς και σώμα γραμμωμένο...
Η εκπαίδευση και άλωση του Ελληνικού κοινού συνεχίζεται...
Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβα αρμενίζουμε...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το νόημα είναι σαφές. Ουδεμία προβληματική για πνευματική ανέλιξη ειμι μόνο εκπαίδευση των νεών αλλα και ώριμων στο γίγνεσθαι όπως αυτό ορίζεται απο την ατμόσφαιρα που μας περιβάλει και η οποία συντηρείται απο άτομα μάκραν της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας γενικότερα.
Το θέμα το άνοιξα γιατί όποτε κάνω ζαπ και τα βλέπω βγάζω μπιμπίκια και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την αγανάκτησή μου.
Χρ.
Το θέμα το άνοιξα γιατί όποτε κάνω ζαπ και τα βλέπω βγάζω μπιμπίκια και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την αγανάκτησή μου.
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

-
eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εμείς που ξέρουμε κάποια - λίγα - πράγματα μπορούμε να προστατευθούμε από τα σκουπίδια της τηλεόρασης αλλάζοντας κανάλι, ή απλώς κλείνοντάς την. Τι γίνεται όμως με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που γίνονται παθητικοί δέκτες στα μηνύματα που τόσο εύκολα περνάει η τηλεόραση; Με σύμμαχο την ανύπαρκτη, όσον αφορά την παραγωγή αξιών, παιδεία μας.
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε, όντας μια ισχνή μειοψηφία; Ούτε την τηλεόραση - που κατηγορούμε - δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να διαμαρτυρηθούμε!
Βέβαια, όλα τα κανάλια δεν είναι ίδια! Έχω όμως την άποψη πως στα λεγόμενα σοβαρά κανάλια, τα ίδια σκουπίδια θα συναντήσουμε, απλά είναι πιο σωστά καμουφλαρισμένα, κάτω από την μορφή - συνήθως - διάφορων ελληνικών σειρών.
Και η ζωή συνεχίζεται! Και η γνωστή ρήση "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" έχει σκόπιμα διασυρθεί, για να διασυρθούν, με τη σειρά τους, και οι τρεις αυτοί θεσμοί, που αποτελούν εστίες αντίστασης στην λαίλαπα της διαφθοράς που μας περικυκλώνει. Για χάρη της παγκοσμιοποίησης όπως τη ονειρεύονται αυτοί που τη σχεδίασαν : Αντίχριστη και διεφθαρμένη!
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε, όντας μια ισχνή μειοψηφία; Ούτε την τηλεόραση - που κατηγορούμε - δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να διαμαρτυρηθούμε!
Βέβαια, όλα τα κανάλια δεν είναι ίδια! Έχω όμως την άποψη πως στα λεγόμενα σοβαρά κανάλια, τα ίδια σκουπίδια θα συναντήσουμε, απλά είναι πιο σωστά καμουφλαρισμένα, κάτω από την μορφή - συνήθως - διάφορων ελληνικών σειρών.
Και η ζωή συνεχίζεται! Και η γνωστή ρήση "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" έχει σκόπιμα διασυρθεί, για να διασυρθούν, με τη σειρά τους, και οι τρεις αυτοί θεσμοί, που αποτελούν εστίες αντίστασης στην λαίλαπα της διαφθοράς που μας περικυκλώνει. Για χάρη της παγκοσμιοποίησης όπως τη ονειρεύονται αυτοί που τη σχεδίασαν : Αντίχριστη και διεφθαρμένη!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε πάντα πνευματικά επίμονα,έντονα και σωστά,ώστε να προχωρήσουμε πνευματικά να ωφελήσουμε πνευματικά τους γύρω μας και να δώσουμε βοήθεια και πρότυπα που θα συγκινήσουν τους γύρω μας.
Όσο για αυτό που είπες Aposal ότι δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς θα το κάνει o ίδιος ο Χριστός ο οποίος θα ενεργήσει με τέτοιο τρόπο που θα καταφέρει αυτό που για εμάς φαντάζει αδύνατο να το καταφέρουμε.
Ας προσευχηθούμε με πόνο γι 'αυτούς στους οποίους αναφέρεσαι κι ο Θεός θα ενεργήσει,αυτό μπορούμε να κάνουμε τώρα.
Όσο για αυτό που είπες Aposal ότι δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς θα το κάνει o ίδιος ο Χριστός ο οποίος θα ενεργήσει με τέτοιο τρόπο που θα καταφέρει αυτό που για εμάς φαντάζει αδύνατο να το καταφέρουμε.
Ας προσευχηθούμε με πόνο γι 'αυτούς στους οποίους αναφέρεσαι κι ο Θεός θα ενεργήσει,αυτό μπορούμε να κάνουμε τώρα.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.