παντου υπαρχουν

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
koskas
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

παντου υπαρχουν

Δημοσίευση από koskas »

εχω ακουσει παρα πολλους να λενε οτι δεν μπορω να βρω εναν καλο πνευματικο που να εξομολογηθω κ.τ.λ και ιδιαιτερα το εχω ακουσει απο ατομα που ζουν στην αθηνα
εγω αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ο θεος σε καθε μερος σε καθε περιοχη εχει καποιον πνευματικο αντιπροσωπο του για τις προτιμησεις και τα θελω του καθενος, το μονο που εχει να κανει αυτος ο καποιος ειναι να ψαξει και να βρει και να προσευχηθει και να μην μεινει στα ιδια λογια που εμαθε να λεει χωρις να πραττει π.χ ολοι οι παπαδες ειναι ιδιοι , η δεν μπορω να βρω εδω και χρονια εναν καλο πνευματικο. αν ψαξει σιγουρα θα βρει, οπως ψαξαμε και βρηκαμε αυτο το site ψαξαμε και βρηκαμε ενα αυτοκινητο που θελαμε. ετσι αν θελεις βρισκεις αν δεν θελεις δεν βρισκεις
ΕΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΜΕΝ
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από alithis »

συμφωνω απολυτως.απλως να εχουμε καλη προαιρεση κ να ζητουμε απο τον θεο να μας υποδειξει τον καταλληλο κ εμεις να ειμαστε δεκτικοι απεναντι σε ο,τι καλο μας πει!
dtrapel
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από dtrapel »

Ο Θεός έστελνε κόρακα στον Προφήτη Ηλία για να τον τρέφει. Ας Δεχτούμε ότι μας δίνει ο Κύριος χωρίς να κοιτάμε το μέσο που μας τα στέλνει. Παντου υπάρχουν καλοί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”