Άκουγα σήμερα στην Π.Ε μια από τις αγαπημένες μου εκπομπές που μίλαγε για την Ιεραποστολή, την εκπομπή "Και άλλα πρόβατα έχω". (Ή μάλλον εδώ είπα ένα ψέμμα. Όλες οι εκπομπές που ακούω είναι αγαπημένες μου :D ) Η οικοδέσποινα της εκπομπής κ. Ευτέρπη Ηλία είχε καλεσμένη την γνωστή συγγραφέα Γαλάτεια Γρηγοριάδου Σουρέλη η οποία μίλησε για την σπουδαιότητα της ιεραποστολής.
Προσωπικά εγώ ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για την ιεραποστολή έτσι άκουγα με ανοιχτά αφτιά όλα όσα έλεγε. Η κ. Γαλάτεια εξέφρασε την απογοήτευση της γιατί τα έσοδα του βιβλίου της AFRIKA WI MWEGA (Καλημέρα Αφρική) που τα δίνει στην ιεραποστολή δεν πάει καλά σε πωλήσεις. Εγώ λοιπόν πρώτον επειδή όπως είπα στηρίζω την ιεραποστολή, και δεύτερον επειδή αναγνωρίζω την κ. Γαλάτεια ως συγγραφέα θα πάω να αγοράσω το βιβλίο της ως δώρο τώρα τα Χριστούγεννα. Και μάλιστα θα το αγοράσω εις διπλούν για να το κάνω δώρο σε μια φίλη μου. Προτείνω λοιπόν αν θέλετε να κάνετε και εσείς ένα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ (όχι "χριστουγεννιάτικο") δώρο να αγοράσετε αυτό το βιβλίο.
Επίσης αν θέλετε δείτε εδώ κάποια αποσπάσματα σε ένα παλιό θέμα που είχε κάνει κάποτε ένα μέλος του φόρουμ: http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... opic&t=770
Γαλάτεια Γρηγοριάδου Σουρέλη: AFRIKA WI MWEGA
Συντονιστής: Συντονιστές