ταξιδι στον χρονο.

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

ταξιδι στον χρονο.

Δημοσίευση από preloude »

θα ηθελα να ρωτησω εαν κανεις γνωριζει κατι να μου τις αποψεις του.δειται και ενα βιντεακι παρακατω και επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα εαν μπορειται να μου εξηγεισεται κατι ευχαριστως.http://www.youtube.com/watch?v=EWnoMaSgYPY
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

τελος παντων δεν καταφερα να το επικολησω. ηθελα να πω θα μπορουσε ο ανθρωπος να ταξιδευσει μεσα στο χρονο. θα μπορουσε ας πουμε να βρεθει εις την εποχη του χριστου η να ταξιδευσει εις το μελλον.για περισσοτερα αν θελεται μπορειται να ψαξεται το βιντεακι.
anny
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από anny »

preloude έγραψε:τελος παντων δεν καταφερα να το επικολησω. ηθελα να πω θα μπορουσε ο ανθρωπος να ταξιδευσει μεσα στο χρονο. θα μπορουσε ας πουμε να βρεθει εις την εποχη του χριστου η να ταξιδευσει εις το μελλον.για περισσοτερα αν θελεται μπορειται να ψαξεται το βιντεακι.
Ο άνθρωπος να ταξιδέψει στο χρόνο;
Η να έχει την εμπειρία του παρελθόντος ή του μέλλοντος το αστρικό του σώμα ή το πνεύμα;
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

anny έγραψε:
preloude έγραψε:τελος παντων δεν καταφερα να το επικολησω. ηθελα να πω θα μπορουσε ο ανθρωπος να ταξιδευσει μεσα στο χρονο. θα μπορουσε ας πουμε να βρεθει εις την εποχη του χριστου η να ταξιδευσει εις το μελλον.για περισσοτερα αν θελεται μπορειται να ψαξεται το βιντεακι.
Ο άνθρωπος να ταξιδέψει στο χρόνο;
Η να έχει την εμπειρία του παρελθόντος ή του μέλλοντος το αστρικό του σώμα ή το πνεύμα;
δεν ξερω ενα βιντεο ανακαλυψα και ρωταω. σηκωνει συζητησι.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Η ιδέα του ταξιδιού στον χρόνο είναι κάτι που εγώ τουλάχιστον ονειρεύομαι από παιδί. Αλλά όσο βλέπω τον δόλο της όλης ιδέας τόσο αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο πρέπει να είναι ψέμμα. Ξέρεις γιατί το ονειρεύομαι από παιδί; Γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να πάω πίσω να δω την γιαγιά μου, την μάνα μου.... Την οικογένεια μου.... Πώς ήταν στα νιάτα τους; Τι λάθη έκαναν....; Τι συνέπειες είχαν....; Και μετά να άλλαζα και τα άσχημα της ζωή τους που είχαν άσχημες επιπτώσεις. Άσχημες συνέπειες ακόμα και σε μένα.... σήμερα!! Να άλλαζα ότι δεν μου άρεσε. Να προειδοποιούσα για το τι θα γίνει αν εκείνες έκαναν αυτό.... ή τι είναι εκείνο....

Αυτά τα σκεφτόμουν πολλά χρόνια. Ίσως κάνω λάθος που πιστεύω στη επιστήμη αλλά έτσι με μάθανε. Και πιστεύω ότι αν ήταν θέλημα Θεού θα τα κατάφερουμε.

Όταν όμως σκέφτηκα καλύτερα αυτό το "θέλημα του Θεού" συνειδητοποίησα ότι ίσως να μην ταιριάζουν τα θελήματα μας. Προφανώς έχουν μια..... ελαφριά (!) απόκληση. Αυτός θέλει να μας δώσει ένα μάθημα για να καταλάβουμε τι μπορεί να χάσουμε άμα Τον αφήσουμε σήμερα. Γιατί ΣΗΜΕΡΑ μπορεί να πεθάνουμε τελείως απροετοίμαστοι. Γιατί ΣΗΜΕΡΑ ίσως να κάναμε μια αμαρτία που ίσως να μην διορθώνεται. Και γώ ονειρεύομαι να διορθώσω τα λάθη του χτες που ΚΑΙ χτες είχα την ελευθερία να ΜΗΝ τα κάνω;

Αλλά ακόμα και αν πηγαίναμε κάποτε ένα ταξίδι στο χρόνο τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα μας ακούγαμε; Αν δηλ εγώ έβρισκα τον εαυτό μου πριν π.χ 10 χρόνια, ο τότε εαυτός μου θα πίστευε ότι εγώ είμαι ο σημερινός εαυτός μου; 80 :lol: Θα ήθελα να τον ακούσω; Εδώ δεν ακούμε τους φίλους και τους αδελφούς μας. Και θα ακούσουμε κάποιον που μας λέει ότι είναι ο εαυτός μας από.... 10 χρόνια μετά; 8O Τι ειρωνία και απατηλό ψέμμα. Ένα είδος μεταμψύχωσης αλλά για το παρελθόν αντί για το μέλλον...

Αλήθεια... τι υπέροχο πράγμα η ελευθερία να επιλέγεις τι θα κάνεις ΣΗΜΕΡΑ αντί να -ΠΙΘΑΝΟΝ- αλλάξεις τα πράγματα του χτες. Που πολλά από αυτά αξίζουν κιόλας ως σπουδαίες και ευχάριστες αναμνήσεις ακριβώς επειδή είναι έτσι όπως είναι....

ΥΓ: Preloude είδες την απάντηση μου σε αυτό το θέμα με το πμ;
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

δεν ξερω τι να πω αναλυστε το βιντεο αν μπορειται?
Άβαταρ μέλους
agioreiths
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Re: ταξιδι στον χρονο.

Δημοσίευση από agioreiths »

preloude έγραψε:θα ηθελα να ρωτησω εαν κανεις γνωριζει κατι να μου τις αποψεις του.δειται και ενα βιντεακι παρακατω και επειδη τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα εαν μπορειται να μου εξηγεισεται κατι ευχαριστως.http://www.youtube.com/watch?v=EWnoMaSgYPY
www.youtube.com/watch?v=EWnoMaSgYPY
Πριν την Ανάσταση, υπάρχει πάντα ο Γολγοθάς ...
PerlMaster
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από PerlMaster »

Δεν γίνεται και ούτε θα γίνει .

Αν κάποιος βρισκόταν στο παρελθόν θα επέβαλε ιστορική αλλαγή που σαν συνέπεια θα είχε τη αλλαγή του γεγονότος του ταξιδιού του , άρα δε θα μπορούσε να είναι στο παρελθόν.

Τι θέλω να πω πιο απλά ... τι θα γινόταν αν κάποιος μπορούσε να πάει στο παρελθόν και να πείσει τους γονείς του να μην παντρευτούν ? Αν δε γενιόταν πώς θα πήγαινε πίσω ? Άτοπο άρα γιοκ ταξίδι .

Παρόλα αυτά αν γινόταν θα υπήρχαν σε όλες τις ιστορικές περόδους (ακόμα και τώρα) μιλούνια από τέτοιους χρονοτουρίστες , αλλά ποτέ ως τώρα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ρουθούνι από αυτούς !

Επίσης θα παραβιαζόταν η αρχή της φυσικής ότι η συνολική υλοενέργεια παραμένει σταθερή κάτι που θα παραβιαζόταν αν κάτι εμφανιζόταν ξαφνικά από το μέλλον .

Αυτά τα λίγα σε πρώτο επίπεδο .
Άβαταρ μέλους
preloude
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

δεν γινεται ουτε θα γινει. απαντηση. στην εποχη που ζουμε σημερα εχουμε αρχισει να αμφιβαλουμε για πολλα πραγματα ειδικα οταν ειδα τον αλλο σε ενα αλλο βιντεο που καταργησε τους νομους της βαρυτητος τι να πω δεν ξερω τι να πω..http://www.cosmo.gr/videoPlay.aspx?vID=816
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”