Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης 17-10-07
Συντονιστής: Συντονιστές
- 
				agiooros
- Διαχειριστής 
- Επικοινωνία:
Συνάντηση μελών Θεσσαλονίκης 17-10-07
Ανεβαίνοντας προς το Άγιον Όρος θα πρότεινα οι εκ Θεσσαλονίκης και βορειοελλαδίτες να βρεθούμε για κανένα καφέ.
Θα ξεκινήσουμε στις 17-10-07 και περίπου στις 14:00 θα βρισκόμαστε Θεσσαλονίκη για καφέ.
Επίσης το βράδυ θα μείνουμε Ουρανούπολη για όσους φίλους βρεθούν εκει και θέλουν να συναντηθούμε.
Περιμένω συμμετοχές.

Θα ξεκινήσουμε στις 17-10-07 και περίπου στις 14:00 θα βρισκόμαστε Θεσσαλονίκη για καφέ.
Επίσης το βράδυ θα μείνουμε Ουρανούπολη για όσους φίλους βρεθούν εκει και θέλουν να συναντηθούμε.
Περιμένω συμμετοχές.
- 
				eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας 
- Επικοινωνία:
- 
				eortologio_gr
- Κορυφαίος Αποστολέας 
- Επικοινωνία:
Η κλήση του agiooros είναι προς : "Θεσσαλονίκης και βορειοελλαδίτες" χωρίς να προσδιορίζει φύλο παρά μόνο μέλη του athos.edo.gr !!!fousca έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)...
Ολοι είναι ευπρόσδεκτοι
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...

από ποια άποψη νωρίς?εγώ πιστεύω ότι καθημερινά συναναστρεφόμαστε με τόσους ανούσιους ανθρώπους και λέμε τόσες "βλακείες" χωρίς νόημα. θα μου άρεσε να σας γνωρίσω γιατί από το λίγο που μιλάω μαζί σας έχω ανακουφιστεί τοοοοσο πολύ. ακόμα και με φίλες μου δεν συζητάμε πολύ για τέτοια θέματα γιατί είναι και ανενημέρωτες. 

ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ  ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.
  ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ  ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.