Αναζήτηση πνευματικού

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
kxkorig
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Παρ Σεπ 28, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αναζήτηση πνευματικού

Δημοσίευση από kxkorig »

Στην προσπαθεια που κανω εδω και 3 ετη για να γινω καλος Χριστιανος μερικες φορες απογοητευομε και στεναχωριεμαι,θελω να πω σε καποιον πνευματικο τις ανυσηχειες μου αλλα δεν βρισκω καποιον που να αισθανομαι οτι εχει 5-10 λεπτα χρονο απο την καρδια του,ισως να φταιη και αυτη η πολη (Αθηνα) που μας κανη κακο σε ολους μας.Δυστυχως οι δυο φορες που ηρθα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ,ΣΤΑΥΡΟΝΙΚΙΤΑ),μονο αρκετες δεν ηταν.Θα ηθελα να σας παρακαλεσω αν μπορειτε να με συστησεται σε καποιον πνευματικο,ΔΕΝ με ενδιαφερη οσο μακρια και αν ειναι, αρκει να μην εχω την δυσκολια του διαμονητηριου που εχει το Αγ.ορος(Τελευταια προσπαθησα 2 φορες να ερθω,ενημερωνοντας 2 μηνες πριν και δεν ειχε διαμονη).Σας ευχαριστω η βοηθεια σας θα μου ειναι πολυ πολυτιμη
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1347
Εγγραφή: Σάβ Απρ 08, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: Κοζάνη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Αδελφέ μου μέχρι να βρεις καλό Πνευματικό που να σε αναπαύει, μπορείς και πρέπει να εξομολογείσαι στην ενορία σου. Επίσης ξεκαθάρισε στο μυαλό σου τι είναι αυτό που ζητάς από ένα Πνευματικό. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ιερείς στην Αθήνα, έγγαμοι ή άγαμοι οι οποίοι μπορεί να μην έχουν την ακτινοβολία των διακριτικών Γερόντων του Αγίου Όρους αλλά είναι ικανοί να οδηγήσουν με ασφάλεια ένα άνθρωπό στο δρόμο της πνευματικής ανέλιξης.

Πες μας σε ποια περιοχή μένεις για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη, γιατί εγώ μένω πολύ μακριά στην επαρχία.
vic
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: Τρί Μάιος 15, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Ρωμανία

Δημοσίευση από vic »

Πάντως η αλήθεια ότι πρέπει να κανείς να ψάξει τον καλό πνευματικό, όπως ψάχνει τον καλό γιατρό, προκειμένου να έχει προκοπή στην πνευματική ζωή.
Τουλάχιστον να μην είναι σκανδαλοποιός, να ασχολείται με τα καθήκοντά του, να είναι σοβαρός και έμπειρος στην πνευματική ζωή.
όποιος ψάχνει βρίσκει!
kxkorig
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Παρ Σεπ 28, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Ν. ΙΩΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δημοσίευση από kxkorig »

nkope έγραψε:Αδελφέ μου μέχρι να βρεις καλό Πνευματικό που να σε αναπαύει, μπορείς και πρέπει να εξομολογείσαι στην ενορία σου. Επίσης ξεκαθάρισε στο μυαλό σου τι είναι αυτό που ζητάς από ένα Πνευματικό. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ιερείς στην Αθήνα, έγγαμοι ή άγαμοι οι οποίοι μπορεί να μην έχουν την ακτινοβολία των διακριτικών Γερόντων του Αγίου Όρους αλλά είναι ικανοί να οδηγήσουν με ασφάλεια ένα άνθρωπό στο δρόμο της πνευματικής ανέλιξης.

Πες μας σε ποια περιοχή μένεις για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν τα
υπόλοιπα μέλη, γιατί εγώ μένω πολύ μακριά στην επαρχία.
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και την βοηθεια που μου προσφερεται
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”