Εθνική τραγωδία : Ας προσευχηθούμε ...
Συντονιστής: Συντονιστές
Εθνική τραγωδία : Ας προσευχηθούμε ...
Εθνική τραγωδία : Ας προσευχηθούμε απόψε για το σταμάτημα των πυργαγιών.
Σήμερα είναι μια τραγική μέρα για την Ελλάδα. Όπως φαίνεται, οι εμπρηστές διάλεξαν τη κατάλληλη ημέρα,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΑΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΛΟΓΩ ΜΠΟΦΟΡ, σκορπώντας θάνατο και καταστροφή. Αυτά συμβαίνουν γιατί λείπει ο Χριστός μέσα από τις καρδιές τους. Ο Θεός να τους ελεήσει και να τους συγχωρέσει ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ( ΙΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ, ΜΟΝΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ), ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ , ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ) ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ώστε να σωθούν οι άνθρωποι, οι εγκλωβισμένοι, να σταματήσουν οι άνεμοι, να σβήσουν οι πυρκαγιές. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να σταθεί δίπλα στους πυροσβέστες και τους κατοίκους και να τους βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης, να σώσει από τις φλόγες τους εγκλωβισμένους.
Καλούμαστε επίσης να παρακαλέσουμε το Κύριο και να προσευχηθούμε για τους νεκρούς , τα θύματα αυτής της εθνικής τραγωδίας, αυτούς που , ξαφνικά και λόγω της απανθρωπιάς άλλων συνανθρώπων μας, έχασαν τη ζωή τους. Να παρακαλέσουμε τον Κύριο μας να αναπαύσει τις ψυχές τους ανάμεσα στους Αγίους και τους Μάρτυρες, να δώσει κουράγιο, υπομονή στις οικογένειες τους, να τους δώσει Καλή Ανάσταση στη Δευτέρα Παρουσία Του και Καλό Παράδεισο.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,
Ας ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΛΕΦΙΑ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ < ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ >,ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΣ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.
Σήμερα είναι μια τραγική μέρα για την Ελλάδα. Όπως φαίνεται, οι εμπρηστές διάλεξαν τη κατάλληλη ημέρα,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΑΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΛΟΓΩ ΜΠΟΦΟΡ, σκορπώντας θάνατο και καταστροφή. Αυτά συμβαίνουν γιατί λείπει ο Χριστός μέσα από τις καρδιές τους. Ο Θεός να τους ελεήσει και να τους συγχωρέσει ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ( ΙΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ, ΜΟΝΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ), ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ , ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ) ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΣΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ώστε να σωθούν οι άνθρωποι, οι εγκλωβισμένοι, να σταματήσουν οι άνεμοι, να σβήσουν οι πυρκαγιές. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός να σταθεί δίπλα στους πυροσβέστες και τους κατοίκους και να τους βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης, να σώσει από τις φλόγες τους εγκλωβισμένους.
Καλούμαστε επίσης να παρακαλέσουμε το Κύριο και να προσευχηθούμε για τους νεκρούς , τα θύματα αυτής της εθνικής τραγωδίας, αυτούς που , ξαφνικά και λόγω της απανθρωπιάς άλλων συνανθρώπων μας, έχασαν τη ζωή τους. Να παρακαλέσουμε τον Κύριο μας να αναπαύσει τις ψυχές τους ανάμεσα στους Αγίους και τους Μάρτυρες, να δώσει κουράγιο, υπομονή στις οικογένειες τους, να τους δώσει Καλή Ανάσταση στη Δευτέρα Παρουσία Του και Καλό Παράδεισο.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,
Ας ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΎΜΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ , ΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΛΕΦΙΑ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ < ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ >,ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΩΝ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΣ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ.
-
silver
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
===============================================
Όταν υψώνετε ικετευτικάς τας χείρας σας προς εμέ και ζητήτε την βοήθειάν μου, εγώ θα γυρίζω αλλού τα μάτια μου από σας με αποστροφήν. Και εάν πολλαπλασιάσετε και παρατείνετε τας δεήσεις σας, δεν θα σας ακούσω, διότι τα χέρια σας είναι γεμάτα από αίματα αθώων Ησαϊας Α:15
( 350-500 χιλ. ελληνόπουλα δολοφονούνται με τις εκτρώσεις κάθε χρόνο).
(Να γράψουμε άραγε για τα διαζύγια, τις πορνείες, μοιχείες, ομοφυλοφιλίες, παιδοφιλίες, κτηνοβασίες, μέντιουμ, καφετσούδες, κλοπές,......)
Εξ αιτίας των αμαρτιών σας η γη υμών(η αγροτική χώρα) έμεινεν έρημος από κατοίκους, οι πόλεις έχουν παραδοθή εις το πυρ(ένεκα του τσιμέντου και της ασφάλτου το θερμόμετρο φθάνει προς το παρόν τους 50 Κελσίου), τους καρπούς της χώρας σας κατατρώγουν οι ξένοι εμπρός εις τα μάτια σας(περίπου 2 εκατομμύρια μετανάστες για την ώρα) και έτσι η χώρα σας έχει ερημωθεί από τους κατοίκους(15 περίπου εκατομμύρια Έλληνες με ειδική "αιχμαλωσία" είμαστε διασκορπισμένοι όπου γης) και τα αγαθά της, έχει καταστραφή από ξένους λαούς(πολυεθνικές εταιρείες). Ησαϊας Α
.
============================================
Όταν υψώνετε ικετευτικάς τας χείρας σας προς εμέ και ζητήτε την βοήθειάν μου, εγώ θα γυρίζω αλλού τα μάτια μου από σας με αποστροφήν. Και εάν πολλαπλασιάσετε και παρατείνετε τας δεήσεις σας, δεν θα σας ακούσω, διότι τα χέρια σας είναι γεμάτα από αίματα αθώων Ησαϊας Α:15
(Να γράψουμε άραγε για τα διαζύγια, τις πορνείες, μοιχείες, ομοφυλοφιλίες, παιδοφιλίες, κτηνοβασίες, μέντιουμ, καφετσούδες, κλοπές,......)
Εξ αιτίας των αμαρτιών σας η γη υμών(η αγροτική χώρα) έμεινεν έρημος από κατοίκους, οι πόλεις έχουν παραδοθή εις το πυρ(ένεκα του τσιμέντου και της ασφάλτου το θερμόμετρο φθάνει προς το παρόν τους 50 Κελσίου), τους καρπούς της χώρας σας κατατρώγουν οι ξένοι εμπρός εις τα μάτια σας(περίπου 2 εκατομμύρια μετανάστες για την ώρα) και έτσι η χώρα σας έχει ερημωθεί από τους κατοίκους(15 περίπου εκατομμύρια Έλληνες με ειδική "αιχμαλωσία" είμαστε διασκορπισμένοι όπου γης) και τα αγαθά της, έχει καταστραφή από ξένους λαούς(πολυεθνικές εταιρείες). Ησαϊας Α
Re: Εθνική τραγωδία : Ας προσευχηθούμε ...
pilotos έγραψε:Εθνική τραγωδία : Ας προσευχηθούμε απόψε για το σταμάτημα των πυργαγιών.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,
Κυριε ελεησε μας !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
silver έγραψε:===============================================
Εξ αιτίας των αμαρτιών σας η γη υμών(η αγροτική χώρα) έμεινεν έρημος από κατοίκους, οι πόλεις έχουν παραδοθή εις το πυρ(ένεκα του τσιμέντου και της ασφάλτου το θερμόμετρο φθάνει προς το παρόν τους 50 Κελσίου), τους καρπούς της χώρας σας κατατρώγουν οι ξένοι εμπρός εις τα μάτια σας(περίπου 2 εκατομμύρια μετανάστες για την ώρα) και έτσι η χώρα σας έχει ερημωθεί από τους κατοίκους(15 περίπου εκατομμύρια Έλληνες με ειδική "αιχμαλωσία" είμαστε διασκορπισμένοι όπου γης) και τα αγαθά της, έχει καταστραφή από ξένους λαούς(πολυεθνικές εταιρείες). Ησαϊας Α.
Κυριε ελεησε μας !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Συμφωνώ 100%, όμως πείτε μου αν κάνω λάθος θα φανώ μονότονος το έχω γράψει ξανά και ξανά, που βρίσκονται οι πνευματικοί ηγέτες αυτού του τόπου; γιά την υγεία του Μακαριωτάτου μίλησαν δείξαν ενδιαφέρον, γιά τον τόπο μας που καταστρέφεται με ότι αυτό συνεπάγεται, που είναι; το λέω από την αρχή του καλοκαιριού, δείξαν ενδιαφέρον να κάνουν ειδικά γιά αυτό το κακό μία παράκληση μία λειτανία, κάτι τέλος πάντων. Τίποτε απέχουν διακριτικά, που είναι η πίστι τους στον Χριστό; γιατί δεν τον επικαλούνται τί περιμένουν; πιστεύουν πράγματι στον Χριστό ή έχουν ένα επάγγελμα και το επιτελούν τυπικά; Ακούσατε όλον αυτόν τον καιρό κάτι εκτός από μία ξερή ανακοίνωσι γιά την Πάρνηθα και τον Καρέα που κάηκε και περιουσία της επίσημης εκκλησίας. Στην Τουρκία το είδαμε στην τηλεόραση βγήκαν οι ιμάμηδες με τον λαό και παρακαλούσαν τον Αλλάχ να βρέξει, αυτοί που δεν λατρεύουν τον πραγματικό Θεό τον επικαλούνται, εδώ οι δικοί μας γιατί δεν το κάνουν ντρέπωνται; Αφού με τα μέσα που έχουμε δεν κάνουμε τίποτε καταστρεφόμαστε, καίγονται καλλιέργειες, ελιές, αμπέλια, δένδρα οπωροφόρα, ζώα αύριο θα πεινάσουμε όλοι αν συνεχίσει αυτό το κακό.silver έγραψε:Όταν υψώνετε ικετευτικάς τας χείρας σας προς εμέ και ζητήτε την βοήθειάν μου, εγώ θα γυρίζω αλλού τα μάτια μου από σας με αποστροφήν. Και εάν πολλαπλασιάσετε και παρατείνετε τας δεήσεις σας, δεν θα σας ακούσω, διότι τα χέρια σας είναι γεμάτα από αίματα αθώων Ησαϊας Α:15
Εξ αιτίας των αμαρτιών σας η γη υμών(η αγροτική χώρα) έμεινεν έρημος από κατοίκους, οι πόλεις έχουν παραδοθή εις το πυρ(ένεκα του τσιμέντου και της ασφάλτου το θερμόμετρο φθάνει προς το παρόν τους 50 Κελσίου), τους καρπούς της χώρας σας κατατρώγουν οι ξένοι εμπρός εις τα μάτια σας(περίπου 2 εκατομμύρια μετανάστες για την ώρα) και έτσι η χώρα σας έχει ερημωθεί από τους κατοίκους(15 περίπου εκατομμύρια Έλληνες με ειδική "αιχμαλωσία" είμαστε διασκορπισμένοι όπου γης) και τα αγαθά της, έχει καταστραφή από ξένους λαούς(πολυεθνικές εταιρείες). Ησαϊας Α.
Δηλαδή αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να γίνει γιά να επικαλεστούμε τον Χριστό; τι να πάθουμε ακόμη; ο κόσμος αν δεν φτάσει η φωτιά στο σπίτι κάθεται παθητικά, ποιός θα τον ξυπνήσει από τον λήθαργο αν όχι οι πνευματικοί ταγοί, έπρεπε ήδη να το έιχαν κάνει προ καιρού, γιατί δεν το έκαναν και δεν το κάνουν ακόμη και τώρα; τι τους εμποδίζει;
Οι Νινευίτες με την μετάνοιά τους απέτρεψαν την οργή του Θεού και τράβηξαν το έλεός του, στην Νινευί όπως γράφει και στην Π.Διαθήκη την διαταγή γιά την νηστεία και την μετάνοια την έδωσε πρώτος ο βασιλιάς της πόλης και ακολούθησε ο λαός, εδώ τι γίνεται;
Η απουσία τους δεν είναι καλό σημάδι, έπρεπε να είχαν εξεγερθεί και να είναι μπροστάρηδες στον ανείπωτο πόνο και την καταστροφή, έγιναν μπροστάρηδες οι δημοσιογράφοι και αυτοί ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Μόνο γιά τις τιμές και τις κοσμικές εκδηλώσεις είναι πρώτοι γιά τα υπόλοιπα αδιαφορούν και στα λόγια και το χειρότερο στα έργα.
-
FILOPATRIS
- Τακτικό Μέλος

-
FILOPATRIS
- Τακτικό Μέλος

Εμείς να προσευχηθούμε για όλους αυτούς
κάποιοι μπορεί να κάηκαν για να σώσουν κάποιον ή γιατι δεν πρόλαβαν.
άλλοι λόγω της απληστίας τους βάζουν πάνω απ τη ζωή τους την περιουσια τους και καίγονται γιαυτήν.Αυτοί δεν είναι απλά απιστοι ή ολιγόπιστοι
Για αυτούς ο Θεός είναι τα ζώα τους, τα λεφτά τους, τα αμάξια τους και αξίζει να χάσουν μέχρι και τη ζωή τους γιαυτά.Αν τα χάσουν αυτά δεν αξίζει η ζωη.. :x
Δηλώναν μερικοί οτι ή ζωή τους μπαίνει σε 2η μοίρα..πρώτα το σπίτι...
Και οι λιγοστοί πυροσβέστες ετρεχαν απο πίσω τους να τους συναιτήσουν γιατι βεβαιως η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ όλα και άφηναν άλλα μέτωπα ανοιχτά..
Το χάσαμε τελείως σαν Έλληνες
κάποιοι μπορεί να κάηκαν για να σώσουν κάποιον ή γιατι δεν πρόλαβαν.
άλλοι λόγω της απληστίας τους βάζουν πάνω απ τη ζωή τους την περιουσια τους και καίγονται γιαυτήν.Αυτοί δεν είναι απλά απιστοι ή ολιγόπιστοι
Για αυτούς ο Θεός είναι τα ζώα τους, τα λεφτά τους, τα αμάξια τους και αξίζει να χάσουν μέχρι και τη ζωή τους γιαυτά.Αν τα χάσουν αυτά δεν αξίζει η ζωη.. :x
Δηλώναν μερικοί οτι ή ζωή τους μπαίνει σε 2η μοίρα..πρώτα το σπίτι...
Και οι λιγοστοί πυροσβέστες ετρεχαν απο πίσω τους να τους συναιτήσουν γιατι βεβαιως η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω απ όλα και άφηναν άλλα μέτωπα ανοιχτά..
Το χάσαμε τελείως σαν Έλληνες
-
FILOPATRIS
- Τακτικό Μέλος

-
FILOPATRIS
- Τακτικό Μέλος

silver έγραψε:===============================================
θα εννοείς τις αμαρτίες μας που έχουν άμεση σχέση με αυτή την καταστροφή
-όπως το πούλημα της ψήφου μας σε κάθε παραδώτη της πατρίδος
-το οτι γίναμε παραδόπιστοι και βάλαμε τον πλουτο πάνω απ τη ζωή μας
ώστε να καιγόμαστε για αυτόν
-το οτι δεν απαιτούμε απ τους κηβερνόντες να προσέχουν την πατρίδα μας
Αν εννοείς ασχετες αμαρτίες , δε θα συμφωνήσω οτι τιμωρούμαστε γιαυτές σαυτόν τον κόσμο γιατι αποτι ξέρω θα κριθούμε μετά θάνατο. Εξάλλου ξέρω και ξέρετε πολλους αμαρτωλούς που ζούνε σαν βασιλιάδες σαυτή τη ζωή.. Αν κάνω λάθος πείτε μου.
-
vasilis_m21
- Κορυφαίος Αποστολέας