αναφερει ολη την ιστορια των γεγονοτων τοτε και δεν κανει ουτε μια νυξη για σφαγες τουρκων!!!!Δεν αναφερεται σε γενοκτονια ποντιων,δεν αναφερει ξεκαθαρα ποιος εκαψε την σμυρνη,δεν μιλαει για σφαγιασθεντες ελληνες απο τις ορδες του κεμαλ...:x
Και τελος απο τις τοσες εικονες και βιντεο που διαθετει στο αρχειακο υλικο,ΟΥΤΕ ΜΙΑ δεν δειχνει νεκρο-βασανισμενο Ελληνα..
Προσβαλλει και την ιστορικη μνημη και την αληθεια ,προσβαλει και την μνημη των παππουδων μας...Ειναι το ιδιο περιοδικο που εβγαλε το ευαγγελιο του ιουδα περσι και το ιδιο περιοδικο που ταυτιζει την μακεδονια με τα σκοπια...
Ειμαι αγανακτισμενος που επεσα στην παγιδα και ταγορασα!!Για οποιον επιθυμει σοι και καλα να δει το ντοκυμαντερ ας μου πει private θα του πω πως θα το κατεβασει απο το ιντερνετ(καπου 900 mb ειναι)..
Και λιγα παιδια σας λεω,οτι νομιζετε καντε :)
Οι λογοι που οδηγησαν σε αυτην τους την καραμπινατη αποσιωποιηση δεν με ενδιαφερουν...Μποριε να σκεφτηκαν τους γειτονες πελατες τουρκους(γιατι και εκει εκδιδεται το νασιοναλ)και το μποικοταζ μπορει να σκεφτηκαν τον προσφατο σφαγιασθεντα αρμενιο δημοσιογραφο!!!αληθινα δεν με νοιαζει...η ουσια ειναι οτι αν ειχαν τετοιους λογους ας μην διναν ποτε το ντοκυμαντερ ...
Το νασιοναλ ειναι το πιο αντιχριστιανικο περιοδικο απο ολα ευρειας κυκλοφοριας και το πλεον ανθελληνικο..ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ!!!
εγω το πηρα επειδη ειδα αφιερωμα για το 1922 αλλα σας συμβουλευω να μην πεσετε στην παγιδα...