ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑ.
ΕΝΑ ΑΠΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΡΙΑ.ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ(ΓΑΜΟ,ΠΑΙΔΙΑ....)Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ).ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΥ!ΛΕΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ!ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΑΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Συζώντας με έταιρη ψυχή η οποία είναι μακρυά απ' τον Κύριο
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
Συζώντας με έταιρη ψυχή η οποία είναι μακρυά απ' τον Κύριο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
-
pAntonios
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Αν αγαπάτε πραγματικά...
Αν αγαπάτε πραγματικά την κοπέλα αυτήν και θέλετε τη σωτηρία της, τότε να χωρίστε ερωτικά και να αναλάβετε την κατήχησή της και τον εφοδιασμό με πνευματικά βιβλία στη γλώσσα της, ώστε να βρει την πίστη.
Άλλο πράγμα η συζυγία και άλλο η ιεραποστολή.
Το να συζείς αλλά ακόμη και το να παντρευτείς με αβάπτιστη (αιρετική) γυναίκα απαγορεύεται αυστηρά από τους Ιερούς Κανόνες έστω κι αν δεχτεί να κάνει αργότερα ένα αναγκαστικό βάπτισμα...
Όταν καταπατούμε ασύστολα τους νόμους του Θεού δεν μπορούμε μετά να περιμένουμε να εισακουστούνε οι προσευχές μας και να πάρουμε την ευλογία του Θεού.
Συγνώμη που σας μιλάω με τη γλώσασα της Αλήθειας.
Σε μερικά πράγματα δεν υπάρχει "οικονομία" και μάλιστα προκαταβολική!
Άλλο πράγμα η συζυγία και άλλο η ιεραποστολή.
Το να συζείς αλλά ακόμη και το να παντρευτείς με αβάπτιστη (αιρετική) γυναίκα απαγορεύεται αυστηρά από τους Ιερούς Κανόνες έστω κι αν δεχτεί να κάνει αργότερα ένα αναγκαστικό βάπτισμα...
Όταν καταπατούμε ασύστολα τους νόμους του Θεού δεν μπορούμε μετά να περιμένουμε να εισακουστούνε οι προσευχές μας και να πάρουμε την ευλογία του Θεού.
Συγνώμη που σας μιλάω με τη γλώσασα της Αλήθειας.
Σε μερικά πράγματα δεν υπάρχει "οικονομία" και μάλιστα προκαταβολική!