Αστυνομία : πλούσιοι & φτωχοί

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Αστυνομία : πλούσιοι & φτωχοί

Δημοσίευση από filtor »

Χθες, για κακή μου τύχη, είδα για μισή ώρα ειδήσεις το βράδυ και τρελάθηκα με το δούλεμα που μας κάνουν!
Ο κάθε τηλε-παπαρολόγος (συγχωρείστε με, είμαι νευριασμένος!) παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων "οργισμένος" καταφερόταν κατά της αστυνομίας η οποία αδυνατεί να φυλάξει τα σπίτια του κοσμάκη.
...Και δεν μας είπε κανένας τους΄: πόσοι αστυνομικοί φυλάνε τους ίδιους για να μας ταΐζουν κουτόχορτο και να μην τους φάει κανένας λάχανο;
Αν δεν κάνω λάθος μιλούσε κάποιο ρεπορτάζ για μια περιοχή της Αττικής 30.000 κατοίκων που την φυλάνε 40 8O αστυνομικοί!
Για φανταστείτε όμως ότι παραπάνω από 40 αστυνομικούς φυλάνε τους ελάχιστους τηλεπαρουσιαστές της TV, για να μην αναφερθούμε σε άλλους δημοσιογράφους, επιχειρηματίες & πολιτικούς (αυτούς δίκαια μάλλον...)
Όπως τα είχε γράψει πριν καιρό μια εφημερίδα, μόνο τρεις ή τέσσερεις προστατεύουν τον Λιάγκα!!! 8O 8O 8O
Ήμαρτον Θεέ μου! :cry:
lookfor
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από lookfor »

Και να συνεχίσω στις παρατηρήσεις σου. Ξέρετε ότι παρα πολλοί αστυνομικοί δεν έχουν όπλο στην κατοχή τους? Με τι θα εκφοβίσουν τους κακοποιούς? Εχουν φιάξει μια αστυνομία για γραμματιακή σχέση μόνο. Γεμίζουν δημόσιες υπηρεσίες (συγνώμη για αυτούς που είναι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά από μέσα τους ξέρουν και αυτοί την αλήθεια) που δεν χρειάζονται και αφήνουν κάποιες άλλες υπηρεσίες όπως αυτή των σωμάτων ασφαλείας με μειομένο προσωπικό. Προσλαμβάνουν αστυνομικούς από πανελλήνιες με βαθμόλογία Ιατρικής σχεδόν λες και για να τα βγάλεις πέρα με κακοποιούς πρέπει να έχεις πανεπιστιμιακή μόρφωση αντί να πάρουν άτομα με τσαγανό και κατάλληλη σωματική διάπλαση που να το λεει η καρδιά τους και να αγαπούν αυτό που κάνουν (πάντα στα όρια του μέτρου βέβαια και όχι αυτά τα εκτροπα που βλέπουμε κατα καιρούς στην τηλεόραση). Τι να τον κάνω ένα λεπτεπίλεπτο αστυνομικό με πανεπιστιμιακή μόρφωση τι θα μου προσφέρει εκτός από το να μου φιάξει τα διαφορα δημοσια έγγραφα που τυχόν να χρειαστώ?
Και αυτούς τους λίγους ικανούς αστυνομικούς που υπάρχουν τους αχριστεύουν φυλάγοντας διάφορα πρόσωπα όπως ανέφερε πιο πάνω ο φίλος filtor. Πως θα προστατευτούν οι άμοιροι πολίτες. Κάποια στιγμή παίρνουν το νόμο στα χερια τους και βλέπουμε αυτά που βλέπουμε.Συγνώμη για την πολυλογία αλλά είναι ένα θέμα που με απασχολεί σοβαρά τον τελευταίο καιρό.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Μιλώ εντελώς γενικά, και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στα προηγούμενα.
Για να φτιάξει ΣΥΝΟΛΙΚΑ η κοινωνία, θα πρέπει προηγουμένως να περάσει ολόκληρη μέσα από το καμίνι.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
lookfor
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από lookfor »

Iosif έγραψε:Μιλώ εντελώς γενικά, και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στα προηγούμενα.
Για να φτιάξει ΣΥΝΟΛΙΚΑ η κοινωνία, θα πρέπει προηγουμένως να περάσει ολόκληρη μέσα από το καμίνι.
Συμφωνω απολυτα
neosathos
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από neosathos »

αγαπητοι μου φιλοι

η αστυνομια μπορει εαν την αφησουν και τις δωσουν εντολες να κανει τελεια
την δουλεια της

αλλα το σχεδιο των κακων ειναι να μας κυριευσει η ανομια το κακο και να επικρατει τελικα χαος

εχουμε και καλους αστυνομικους και καταρτισμενη αστυνομια αλλα καποιοι πονηροι εχουν βαλει το χερακι τους και τους κρατουν
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

Όπως φυσικά και ως χριστιανοί θα πρέπει να τιοποθετηθούμε αρνητικά σε χρήση βίας από πλευράς αστυνμίας, και αναφέρομαι στον άγριο ξυλοδαρμό του Κύπριου φοιτητή. Το κοινωνικό πρόβλημα δεν λύνεται με το να κυκλοφορούν ένστολοι εκφοβίζοντας με όπλα και μοιράζοντας καρπαζιές στους πολίτες. Με τις κοινωνικές ανισότητες, την ανέχεια, την ανεργία αν δω π.χ. το παιδί μου να πεινάει θα κλέψω. Εξάλλου δέστε στις τηλεοράσεις. Χτυπάνε σπίτια πολυτελείας ως επί το πλείστον. Και ο πλούσιος κατά τον Μ. Βασίλειο ή είναι άδικος ή υιός αδίκου.
Δεν δικαιολογώ την κλεψιά, αλλοίμονο!!!! Κι εγώ βλέπω την υποκρισία των Μ.Μ.Ε. Και βέβαια η αστυνομία θα καλύψει τον μαχητή-δημοσιογράφο Λιάγκα, που ασκεί επικοδομητική κριτική και γίνεται φορέας ενημέρωσης εστιάζοντας στο τι φοράει η μπέλα-μπούλα ή η Καλομοίρα, Κακομοίρα...και δεν ξέρω κι εγώ πως την λένε αυτή την κυράτσα, ενώ φίλος μου 2 η ώρα το μεσημέρι είχε δεχτεί επίθεση στα κΤΕΛ Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης!!! Αλλά είπαμε. Ο κ. Λιάγκας είναι ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και πρέπει η βλακεία να προστατεύεται!
neosathos
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

φυσικα και καταδικαζουμε τις αδικες ενεργειες της αστυνομιας αλλα να ξερεις
οτι και αυτες μεσα στο σχεδιο του κακου ειναι
paroikos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από paroikos »

neosathos έγραψε:φυσικα και καταδικαζουμε τις αδικες ενεργειες της αστυνομιας αλλα να ξερεις
οτι και αυτες μεσα στο σχεδιο του κακου ειναι
Έχεις δίκιο αδερφέ! Εξάλλου θα πρέπει να επικρατήσει γενικευμένο μπάχαλο για να βάλει "τάξη" ο προβατόσχημος λύκος!
neosathos
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ακριβως...με επιασες
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Όπως ήδη το "πιάσατε" όλα είναι στο μεγάλο σχέδιο.
Πρέπει να αυξηθεί η τρομοκρατία για να στριμωχτούν οι διαδικασίες και φυσκικά οι άνθρωποι. Στο όνομα της ασαφάλειας....

Πρέπει να αυξηθούν οι ληστείες και φυσκικά να αδρανεί η αστυνομία για να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα. Στο όνομα της ασφάλειας....

Πρέπει να αυξηθεί το κλέψιμο ταυτοτήτων, καρτών, κλπ. προσωπικών στοιχείων για να εκδοθούν οι νέες "έξυπνες κάρτες". Στο όνομα της ασφάλειας...

Πρέπει να γίνουν όλα ένα μπάχαλο (όπως είπατε) για να τρέξει ο μέγάλος σωτήρας (θου Κύριε...) για να μας σώσει.... Στο όνομα της ασφάλειας....

Και στο όνομα της ασφάλεις θα ξεκινήσει η ανασφάλειά μας, η στέρηση της ελευθερίας μας, η διαχείριση της σκέψης μας από τους σωτήρες μας ( :twisted: ) και με λίγα λόγια θα γίνουμε χειρότεροι από τους δούλους της κάποιας εποχής....

Το καλό όμως ξέρετε ποιο είναι?

Ότι όσο πιο γρήγορα γίνουν όλα αυτά, τόσο πιο γρήγορα θα επέμβει ο Κύριός μας και θα κατατροπωσει το κακό μια κι έξω.
Γι αυτό ας μεριμνούμε για την σωτηρία της ψυχής μας όσο πιο πολύ μπορούμε

Κι όλα αυτά ας τα βλέπουν αυτοί που αμφισβητούν την αλήθεια. Που άρχισαν από τώρα να προσκηνούν το ψέμα...

Ας προσευχηθούμε για όλους. !!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”