Συνάντηση μελών
Συντονιστής: Συντονιστές
Συνάντηση μελών
Καλα και αγια τα μηνυματα και η συζητησεις αλλα θα υπαρξει αραγε καποτε μια συναντηση των μελων για μια καλυτερη γνωριμια μεταξυ μας?Πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα μερικες συζητησεις να γινονται σε συναντησεις μεταξυ μελων η οποιος αλλος θα ηθελε να παραβρεθει.Οπως επισης και αυτο που ειχε ειπωθει για την αιμοδοσια.Ποια ειναι η γνωμη σας?

- 
				Misha
- Κορυφαίος Αποστολέας 
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Σάβ Νοέμ 11, 2006 8:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Όπως θα θυμούνται τα παλαιότερα μέλη είχα ξεκινήσει την μεθόδευση της αλληλογνωριμίας των μελών του ιστοχώρου της οποίας είμαι δογματικά υπέρμαχος αλλά εκφράστηκαν επιφυλάξεις του τύπου ότι αυτός ο ιστοχώρος δεν είναι σίτε αλληλογνωριμιών κλπ και ώς εκ τούτου το όλο θέμα πάγωσε.   

Τώρα θέσαμε το όλο θέμα σε δημοσκόπηση όπως βλέπετε στην Κύρια Σελίδα και αναμένομε να δούμε την βούληση των μελών επί του θέματος. 

Άν συναινέσουν και οι υπόλοιποι συντελεστές του ιστοχώρου υπάρχει μεθοδολογία μέσω της οποίας είναι δυνατόν να οργανώνονται αλεπάλληλες συναντήσεις μελών ανά την Οικουμένη. O:)
Ο Γενικός Συντονιστής
Christos

Τώρα θέσαμε το όλο θέμα σε δημοσκόπηση όπως βλέπετε στην Κύρια Σελίδα και αναμένομε να δούμε την βούληση των μελών επί του θέματος.

Άν συναινέσουν και οι υπόλοιποι συντελεστές του ιστοχώρου υπάρχει μεθοδολογία μέσω της οποίας είναι δυνατόν να οργανώνονται αλεπάλληλες συναντήσεις μελών ανά την Οικουμένη. O:)
Ο Γενικός Συντονιστής
Christos
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christos την Κυρ Οκτ 29, 2006 6:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- 
				g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας 
- Επικοινωνία:
Λοιπόν, επειδή το θέμα ξαναζωντάνεψε και όλη την προηγούμενη εβδομάδα διάβαζα συνεχώς την θέληση από όλους για να συναντηθούμε, είπα να κανονίσω για το Σαββατοκύριακο κάποια συνάντηση. Όμως έτυχε πάλι εορταστικό και είπα να το αφήσω για το επόμενο. 
Δεν ξέρω αν έχετε πρόβλημα για το Σαββάτο, αλλά προτείνω μία συνάντηση στις 12:00 το μεσημέρι έξω από την Μητρόπολη (έχει ένα άγαλμα 50 μέτρα από την κεντρική είσοδο).
Το δίνω σαν ραντεβού και θα ακυρωθεί μόνο αν δεν θέλει ΚΑΝΕΝΑΣ να έρθει (Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην περιμένω άδικα...).
ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ : ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/2006 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ
Ας γίνει αυτή η πρώτη συνάντηση και νομίζω ότι θα συνεχίσουν κι άλλες. Ας κάνουμε την αρχή και η παρέα μας πιστεύω θα μεγαλώσει γρήγορα.
Υ.Γ. Αν κάποιος καθυστερήσει, θα μας βρει στην πρώτη καφετέρια που είναι μπροστά από το άγαλμα...
ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...

Δεν ξέρω αν έχετε πρόβλημα για το Σαββάτο, αλλά προτείνω μία συνάντηση στις 12:00 το μεσημέρι έξω από την Μητρόπολη (έχει ένα άγαλμα 50 μέτρα από την κεντρική είσοδο).
Το δίνω σαν ραντεβού και θα ακυρωθεί μόνο αν δεν θέλει ΚΑΝΕΝΑΣ να έρθει (Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην περιμένω άδικα...).
ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ : ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/2006 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ
Ας γίνει αυτή η πρώτη συνάντηση και νομίζω ότι θα συνεχίσουν κι άλλες. Ας κάνουμε την αρχή και η παρέα μας πιστεύω θα μεγαλώσει γρήγορα.
Υ.Γ. Αν κάποιος καθυστερήσει, θα μας βρει στην πρώτη καφετέρια που είναι μπροστά από το άγαλμα...
ΑΚΟΥΩ ΑΠΟΨΕΙΣ...
- 
				prentzaeleni
- Βασικός Αποστολέας 
RE
MAKARI NA MPOROUSA NA ELTHO KAI GO
TIN EPOMENH FORA ISOS

TIN EPOMENH FORA ISOS

Συνάντηση
Παιδιά, πολύ χαίρομαι που το αποφασίσατε.
Εγώ έρχομαι όποτε θέλετε είτε Σάββατο είτε Κυριακή.
Και κανένας άλλος να μην έρθει ,τουλάχιστον δεν θα ναι μόνος του ο Συντονιστής μας...
Καλή αντάμωση...................
Αναστάσης

Εγώ έρχομαι όποτε θέλετε είτε Σάββατο είτε Κυριακή.
Και κανένας άλλος να μην έρθει ,τουλάχιστον δεν θα ναι μόνος του ο Συντονιστής μας...
Καλή αντάμωση...................
Αναστάσης
Ατυχία! Το Σάββατο πρέπει να ταξιδέψω εκτός Αθηνών για οικογενειακούς λόγους!g_aggelos έγραψε:ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ : ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/2006 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ

Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το άγιον. Τριάς αγία, δόξα σοι.
Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με

Την πάσαν ελπίδα μου εις σε ανατίθημι, μήτηρ του Θεού, φύλαξον με