69 ημέρες θαμμένοι...
Συντονιστής: Συντονιστές
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

69 ημέρες θαμμένοι...
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231063072
όταν ο θεός επιτρέπει και στους ανθρώπους να κανουν θαύματα....
όταν ο θεός επιτρέπει και στους ανθρώπους να κανουν θαύματα....
ο Χριστός σώζει....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: 69 ημέρες θαμένοι...
Δόξα σοι ο Θεός!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- Captain Yiannis
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: 69 ημέρες θαμμένοι...
Θα είναι φαίνετε πολλοί αμαρτωλοί εκεί κάτω και Μεγαλοδύναμος Τριαδικός Θεός ήθελε να τους δώσει, μία ακόμα ευκαιρία να μετανοήσουν.
Ζούμε όλοι και υπάρχουμε , λόγω της υπέρμετρης αγάπης Του,
αλλιώς αλλοίμονο μας .
Δόξα τω Θεώ , Πάντων Ένεκεν
Ζούμε όλοι και υπάρχουμε , λόγω της υπέρμετρης αγάπης Του,
αλλιώς αλλοίμονο μας .
Δόξα τω Θεώ , Πάντων Ένεκεν
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
-
gkou
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν ξέρω αν είναι αμαρτωλοί, αλλά είχα ακούσει και διαβάσει ότι τόσες μέρες και νύχτες εκεί κάτω, είχαν ένα ειδικό χώρο, όπου μαζεύονταν όλοι μαζί και προσεύχονταν! Και να, που οι προσευχές τους εισακούσθηκαν! Παρακολούθησα πριν σε ζωντανή μετάδοση τον απεγκλωβισμό και είναι ό,τι πιο ευχάριστα συγκλονιστικό είδα ποτέ στη ζωή μου. Δόξα Σοι, Κύριε, δόξα Σοι!Αλληλούια, αλληλούια, αλληλούια!!!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προφανώς μιλάμε για το θαύμα της επιβίωσής τους. 'Ηδη έχουν ανέβει οι πρώτοι πέντε, μεταξύ των οποίων (4ος) και ο μοναδικός Βολιβιανός.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προφανώς γι αυτό μιλάμε.aposal έγραψε:Προφανώς μιλάμε για το θαύμα της επιβίωσής τους. 'Ηδη έχουν ανέβει οι πρώτοι πέντε, μεταξύ των οποίων (4ος) και ο μοναδικός Βολιβιανός.
ο Χριστός σώζει....
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εννέα οι μεταλλωρύχοι που έφτασαν στην επιφάνεια.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δόξα Σοι ο Θεός!
Μακάρι με τη Βοήθειά Του, να βγουν σώοι και αβλαβείς ΚΑΙ ΟΙ 33!
Μακάρι με τη Βοήθειά Του, να βγουν σώοι και αβλαβείς ΚΑΙ ΟΙ 33!
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
- ΣΤΕΦΑΝΟΣ
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σαντιάγο, Χιλή
«Ήμουν με τον Θεό και με τον διάβολο. Τσακώθηκα μαζί τους...». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Μάριο Σεπούλβεδα την παραμονή του για 69 ημέρες στην υπόγεια στοά του ορυχείου στη βόρεια Χιλή.
«Έπιασα το χέρι του Θεού, ήταν το καλύτερο. Ήξερα πάντα ότι ο Θεός θα μας σώσει» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο 39χρονος, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του και τα παιδιά του.
Φανερά συγκινημένος, σε υπερδιέγερση και μιλώντας χωρίς διακοπή, ο Σεπούλβεδα ζήτησε να μην αντιμετωπίσουν τους 33 εργάτες «σαν να είναι καλλιτέχνες ή δημοσιογράφοι».
«Παρακαλώ. Θέλω να με αντιμετωπίσουν ως μεταλλωρύχο. Θέλω να συνεχίσουν να με αντιμετωπίζουν ως τον Μάριο Αντόνιο Σεπούλβεδα, εργάτη, μεταλλωρύχο. Θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι διότι πιστεύω ότι έχω γεννηθεί για να πεθάνω στη δουλειά. Και είμαι υπερήφανος για την διαπαιδαγώγησή μου» είπε.
Ο μεταλλωρύχος απηύθυνε έκκληση «για αλλαγές στον κόσμο της εργασίας, που δεν μπορεί να παραμείνει στη σημερινή του κατάσταση».
Εκφράζοντας την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς τους διασώστες, οι οποίοι αρχικά έκαναν έρευνες επί 17 ημέρες για να εντοπίσουν τους 33 μεταλλωρύχους ζωντανούς και στη συνέχεια σχεδίασαν και πραγματοποίησαν αυτήν την τεράστια επιχείρηση σωτηρίας, είπε:
«Μας έβγαλαν. Εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας, την τρέλα μας, την εμπειρία και την καρδιά μας του μεταλλωρύχου, αλλά οι επαγγελματίες έβαλαν όλα τα υπόλοιπα... Είναι απίστευτο, στα 700 μέτρα και μας έβγαλαν».
«Η ζωή μού φέρθηκε σκληρά, αλλά έμαθα...» κατέληξε.
ΠΗΓΗ in.gr
«Ήμουν με τον Θεό και με τον διάβολο. Τσακώθηκα μαζί τους...». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Μάριο Σεπούλβεδα την παραμονή του για 69 ημέρες στην υπόγεια στοά του ορυχείου στη βόρεια Χιλή.
«Έπιασα το χέρι του Θεού, ήταν το καλύτερο. Ήξερα πάντα ότι ο Θεός θα μας σώσει» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο 39χρονος, έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του και τα παιδιά του.
Φανερά συγκινημένος, σε υπερδιέγερση και μιλώντας χωρίς διακοπή, ο Σεπούλβεδα ζήτησε να μην αντιμετωπίσουν τους 33 εργάτες «σαν να είναι καλλιτέχνες ή δημοσιογράφοι».
«Παρακαλώ. Θέλω να με αντιμετωπίσουν ως μεταλλωρύχο. Θέλω να συνεχίσουν να με αντιμετωπίζουν ως τον Μάριο Αντόνιο Σεπούλβεδα, εργάτη, μεταλλωρύχο. Θέλω να συνεχίσω να εργάζομαι διότι πιστεύω ότι έχω γεννηθεί για να πεθάνω στη δουλειά. Και είμαι υπερήφανος για την διαπαιδαγώγησή μου» είπε.
Ο μεταλλωρύχος απηύθυνε έκκληση «για αλλαγές στον κόσμο της εργασίας, που δεν μπορεί να παραμείνει στη σημερινή του κατάσταση».
Εκφράζοντας την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς τους διασώστες, οι οποίοι αρχικά έκαναν έρευνες επί 17 ημέρες για να εντοπίσουν τους 33 μεταλλωρύχους ζωντανούς και στη συνέχεια σχεδίασαν και πραγματοποίησαν αυτήν την τεράστια επιχείρηση σωτηρίας, είπε:
«Μας έβγαλαν. Εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας, την τρέλα μας, την εμπειρία και την καρδιά μας του μεταλλωρύχου, αλλά οι επαγγελματίες έβαλαν όλα τα υπόλοιπα... Είναι απίστευτο, στα 700 μέτρα και μας έβγαλαν».
«Η ζωή μού φέρθηκε σκληρά, αλλά έμαθα...» κατέληξε.
ΠΗΓΗ in.gr
ο Χριστός σώζει....