Μικροτσίπ στα αιγοπρόβατα

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efangelos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από efangelos »

Από σημερινό δημοσίευμα του Έθνους :

Εναν "ηλεκτρονικό σβόλο" που περιέχει μικροτσίπ θα καταπίνουν τα αιγοπρόβατα μόλις γεννηθούν και θα τα ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή μέχρι τη σφαγή. Μόλις ο σβόλος μπει με την τροφή στο ζώο -σε ηλικία μικρότερη των 6 μηνών- θα απελευθερώνει μικροτσίπ, στο οποίο είναι αποθηκευμένα τα στοιχεία της ταυτότητάς του, πού και πότε γεννήθηκε, σε ποια φάρμα, σε ποια περιοχή, ενώ στην πορεία θα προστίθενται πληροφορίες για τυχόν ασθένειες που θα περάσει, την αναπαραγωγική του δραστηριότητα κ.λ.π.

Όλο το άρθρο :
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=14246953

Υ.Γ. Το σχέδιο καλά προχωρεί............
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μικροτσίπ στα αιγοπρόβατα

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Στα κατοικίδια έχει ήδη εφαρμοστεί αυτό.

Προσωπικά έχω ένα σκυλάκι ράτσας (κανίς), που του έχει τοποθετηθεί στην περιοχή του σβέρκου ( το βάζουν σε αυτό το σημείο, για να μην μπορεί το ζώο να το φτάσει με τα δόντια ή τα νύχια του) μικροτσίπ, λίγο μετά την γέννησή του.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

panagiotisspy έγραψε:Στα κατοικίδια έχει ήδη εφαρμοστεί αυτό.

Προσωπικά έχω ένα σκυλάκι ράτσας (κανίς), που του έχει τοποθετηθεί στην περιοχή του σβέρκου ( το βάζουν σε αυτό το σημείο, για να μην μπορεί το ζώο να το φτάσει με τα δόντια ή τα νύχια του) μικροτσίπ, λίγο μετά την γέννησή του.
Παναγιώτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;

Σφράγισες το σκύλο σου; :(
Αρχίζω και σε φοβάμαι :angryfire
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Andreasmas έγραψε:
panagiotisspy έγραψε:Στα κατοικίδια έχει ήδη εφαρμοστεί αυτό.

Παναγιώτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;

Σφράγισες το σκύλο σου; :(
Αρχίζω και σε φοβάμαι :angryfire

Ανδρέα:

1. Δεν τον σφράγισα, τον πήρα σφραγισμένο και το διαπίστωσα εκ των υστέρων, όταν τον πήγα στον κτηνίατρο! :smile:
2. Σήκωσε το τηλέφωνό σου! :8
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”