Αιματηρή επιχείρηση των Ισραηλινών.
Συντονιστής: Συντονιστές
-
dimitrisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αιματηρή επιχείρηση των Ισραηλινών.
Επίθεση στα πλοία της διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας που προσπαθούσαν φτάσουν στη Γάζα έκανε ο στρατός του Ισραήλ, πολλοί οι νεκροί και οι τραυματίες.
Τι να πεί κανείς;
Τι να πεί κανείς;
-
efthumhs
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αιματηρή επιχείρηση των Ισραηλινών.
Δεν πάμε καλά... Απλά κάθε μέρα επιβεβαιώνεται και με διαφορετικό τρόπο!!!!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν νομίζω να υπάρχει στον κόσμο ποιο αντιπαθητικό έθνος από τους Ισραηλινούς.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
οι Αμερικανοι.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μόνο οι ηγεσίες τους, αλλα κι αυτές καθοδηγούνται από τους Ισραηλινούς.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν υπάρχουν "αντιπαθητικά" έθνη ή λαοί, κατά τη γνώμη μου.
Υπάρχουν αντιπαθητικά πιστεύω και πρακτικές.
Νομίζω πως οι σχετικές Εβραίκές πρακτικές είναι οι χειρότερες όλων, αν αναλογιστεί κανείς όλα αυτά τα αποτροπιαστικά που αναφέρονται στο ταλμούδ και στην εν γένει Εβραϊκή θρησκευτική αντίληψη. Προσοχή, δεν μιλάμε για τον λαό του Ισραήλ, αλλά σε αυτούς οι οποίοι αποδέχονται αυτά που περιέγραψα.
Υπάρχουν αντιπαθητικά πιστεύω και πρακτικές.
Νομίζω πως οι σχετικές Εβραίκές πρακτικές είναι οι χειρότερες όλων, αν αναλογιστεί κανείς όλα αυτά τα αποτροπιαστικά που αναφέρονται στο ταλμούδ και στην εν γένει Εβραϊκή θρησκευτική αντίληψη. Προσοχή, δεν μιλάμε για τον λαό του Ισραήλ, αλλά σε αυτούς οι οποίοι αποδέχονται αυτά που περιέγραψα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πράγματι.
η αληθεια ειναι οτι κι εγω στην ηγεσια αναφερομουν. δε μου αρεσει να νιωθω ασχημα για κανενα λαο κι οταν πιανω τον εαυτο μου να αντιπαθω συλληβδην ενα λαο μετα το μετανιωνω. ομως πιστευω οτι και οι αμερικανοι σα λαος εχουν ευθυνη της αφελειας τους οχι οτι εμεις ειμαστε εξυπνοτεροι αλλα νομιζω οτι εμεις δεν τρωμε τοσο κουτοχορτο που μας δινουν τα μμε οσο εκεινοι και ψαχνομαστε περισσοτερο. και για να τρωνε εκεινοι τοσο κουτοχορτο την πληρωνουν τοσοι λαοι που πανε υποτιθεται να βοηθησουν. δεν ξερω τι ειναι χειροτερο ενας λαος συνειδητα ιμπεριαλιστης ή ενας λαος ιμπεριαλιστης που νομιζει οτι ειναι ειρηνοποιος.....
δεν ξερω πολλα για τους Εβραιους ειναι η αληθεια εκτος απο γενικολογιες οτι πολλοι απο αυτους ειναι πονηροι, οι καλυτεροι εμποροι, πισω απο ολα κτλ αλλα για το λαο σα λαο ξερω μονο καποια πραγματα που αναφερονται στην Αγια Γραφη οτι ειναι μεν εκλεκτοι αλλα απιστουν συνεχως μεχρι αηδιας! τη μια στιγμη να φυγαδευονται απο την Αιγυπτο, να χωριζουν τα νερα στα δυο, να τρεφονται με το μαννα και να δοξαζουν τον Κυριο, να ειναι μαρτυρες τοσο μεγαλων θαυματων και μολις γυρισει πλατη ο Μωυσης τσουπ στηνουμε ενα ειδωλο να μας βρισκεται! αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο!
δεν εχω διαβασει το ταλμουδ.
δεν ξερω πολλα για τους Εβραιους ειναι η αληθεια εκτος απο γενικολογιες οτι πολλοι απο αυτους ειναι πονηροι, οι καλυτεροι εμποροι, πισω απο ολα κτλ αλλα για το λαο σα λαο ξερω μονο καποια πραγματα που αναφερονται στην Αγια Γραφη οτι ειναι μεν εκλεκτοι αλλα απιστουν συνεχως μεχρι αηδιας! τη μια στιγμη να φυγαδευονται απο την Αιγυπτο, να χωριζουν τα νερα στα δυο, να τρεφονται με το μαννα και να δοξαζουν τον Κυριο, να ειναι μαρτυρες τοσο μεγαλων θαυματων και μολις γυρισει πλατη ο Μωυσης τσουπ στηνουμε ενα ειδωλο να μας βρισκεται! αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ εντυπωσιακο!
δεν εχω διαβασει το ταλμουδ.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Με τους Εβραίους όμως έχει συμβεί κάτι που δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο λαό. Είναι η περίφημη δήλωσή τους: "Το αίμα Αυτού εφ' ημάς και επί τα τέκνα ημών".
εχεις δικιο ποιος λεει τετοιο πραγμα, ελεος!aposal έγραψε:Με τους Εβραίους όμως έχει συμβεί κάτι που δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλο λαό. Είναι η περίφημη δήλωσή τους: "Το αίμα Αυτού εφ' ημάς και επί τα τέκνα ημών".