Εχει ολα τα σύμβολα των θρησκειών! Προσωπικά το μυαλό μου πήγε προς τον οικουμενισμο και την πανθρησκεια. Ίσως να είμαι υπερβολικός...
Συντονιστής: Συντονιστές

Σοβαρά? Δεν το ηξερα καθόλου και ας είναι... περιβόητο!! ΕυχαριστώKoyk έγραψε:Το θέμα είναι ότι έχουμε αγνοια ΠΑΝΤΕΛΗ των θεμάτων αυτών και το χειρότερο είναι οτι δεν φροντίζουμε να ¨ξεστραβωθούμε"...
Φίλε valsavar και το avatar σου ειναι σήμα μασωνικό...η περιβοητη χειραψία....
Η "δικτατορία" όπως πολύ σωστά την λες, στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιήσε μια επιλογή που σε όλα τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας ονομάζεται mask. Ε, αφού το λένε κιόλας, τι περιμένεις; (Ποιο ταιριαστό όνομα δεν θα μπορούσε να βρεθεί!! Αν και πιστεύω πως είναι σύμπτωση, αλλά που ξέρεις...) Αν έχεις σχέση με επεξεργασία εικόνας όπως εγώ (γιατί νομίζω πως ξέρεις από php, asp κ.τ.λ) τότε ξέρεις όχι μόνο το αποτέλεσμα που το βλέπεις στην τηλεόραση, αλλά και το πως γίνεται, πως δημιουργείται. Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση. Οτιδήποτε στηρίζεται σε δεδομένα, μποεί να αλλάξει αφού τα δεδομένα αλλάζουν επίσης....dionysisgr έγραψε:Ειναι το γνωστο πανθεϊστικο συμβολο, που προωθει με καθε τροπο και κοστος, η παγκοσμια νεα ταξη.
.............................
Ειδατε τι ωραια και εντεχνα τα περνανε. Ταιριαζει απολυτα με το θεμα που βαλαμε σημερα για την δικτατορια της εικονας.