Κάνεις ή δεν κάνεις καταγγελία;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
XRHSTOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Κάνεις ή δεν κάνεις καταγγελία;

Δημοσίευση από XRHSTOS »

οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας ως γνωστων μας δινουν την δυνατοτητα να σερφαρουμε στο internet και καθε μια εχει μια ειδικη σελιδα <της ιδιας εταιριας>που μπορουμε να αφοραζουμε παιχνιδια ηχους κλπ. και ενω την ημερα εχει παιχνιδια ηχους κλπ νορμαλ μετα τις 12 βαζει ολα τα αισχρα δηλαδη αισχρα παιχνιδια βιντεο κλπ. δεν θελω να κανω διαφημιση για αυτο και δεν λεω σε ποια εταιρια το βλεπω... αλλα που ο σεβασμος? θα μου πεις να μην μπεις σωστα?? το ξαναλεω ειναι σελιδα που μπαινουμε απο το κινητο ειναι απο την ιδια εταιρια και εχει πληροφοριες ειδησεις παιχνιδια κλπ. γιατι το βραδυ βγαζει στην φορα ολα τα αισχρα ειναι νομιμο αυτο;;;
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Κάνεις ή δεν κάνεις καταγγελία;

Δημοσίευση από Teri »

Πάλι καλά που δεν το κάνει και 24 ώρες το 24ωρο!

Σχετικό-άσχετο: Είδα πρόσφατα μια διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας η οποία μου φάνηκε προσβλητική. Και μου κάνει εντύπωση που δεν αντιδράει κανείς τη στιγμή που εμπαίζονται η ιστορία μας και οι αξίες μας. Γιατί ένα διαφημιστικό που προβάλλεται παντού και χρησιμοποιεί τις μορφές των ηρώων του 1821 είναι ,κατά την ταπεινή μου γνώμη, επιεικώς απαράδεκτο! Για του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την τιμή και την ελευθερία εκείνοι έδωσαν τα πάντα! Όχι για κάποια κινητή τηλεφωνία.... :( :45
Συγχωρείστε μου την πολυλογία κι αν έχω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

Συμμερίζομαι Χρήστο την αναζήτηση του χαμένου σεβασμού.
Άβαταρ μέλους
constantinosa.gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από constantinosa.gr »

Η διαφήμηση της Vodafone και η δυσφήμηση του έθνους μας.

http://www.youtube.com/watch?v=tY-yv6Mc ... r_embedded

Προχτες ανέφεραν το παραπάνω βίντεο και στο ραδιοφωνικό σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας...
Φωτογραφία γάμου http://www.imaginestudio.gr
Επιλεγμένα Ορθόδοξα κείμενα http://www.ambelosalithini.gr
Άβαταρ μέλους
constantinosa.gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Όσο αναφορά το θέμα σου φίλε Χριστο, είναι να απορεί κανείς.. Ποιός κινεί όλο αυτό τον πορνογραφικό κόσμο και τον βάζει σφήνα παντού; Τι κέρδος έχουν αυτοί οι άνθρωποι, γιατί κανείς δεν διαμαρτύρεται; Συμπάσχω με την απορία σου...
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

Άποψή μου , Δεν κάνεις καταγγελία και προσεύχεσε ,
Νάναι ευλογημένο.
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Εγώ θα το πάω αλλού! Ο άνθρωπος έχει καταφέρει να γίνει ψυχικά τόσο ανάπηρος που έφτασε στο σημείο να εμπορεύεται και να διακινεί την αισχρότητα και την χυδαιότητα. Δεν νιώθει πια την ανάγκη να ερωτευθεί και να χαρεί αλλά να ικανοποιήσει τα ψυχοφθόρα πάθη του. Και αυτό φαίνεται πως κάποιοι το πήραν χαμπάρι και οργιάζουν.
Άβαταρ μέλους
constantinosa.gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Ιακώβου Στίχοι 14-17

Τι το όφελος, αδελφοί μου, εάν πίστιν λέγη τις έχειν, έργα δε μη έχη; μη δύναται η πίστις σώσαι αυτόν;
εάν δε αδελφός ή αδελφή γυμνοί υπάρχωσι και λειπόμενοι ώσι της εφημέρου τροφής,
είπη δε τις αυτοίς εξ υμών, υπάγετε εν ειρήνη, θερμαίνεσθε και χορτάζεσθε, μη δώτε δε αυτοίς τα επιτήδεια του σώματος, τι το όφελος; ούτω και η πίστις, εάν μη έργα έχη, νεκρά έστι καθ' εαυτήν.

Καλή και άγια η προσευχή. Ο Χριστιανός όμως μπορεί να ενεργήσει κιόλας και με έργα. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ο Ιωσήφ απο Αριμαθαίας που πήγε να ζητησει το σώμα του Χριστού. Το να στείλεις μια διαμαρτυρία, οχι μόνο σαν πολίτης, αλλά και σαν χριστιανός , δεν είναι εφάμαρτο. Απο την στιγή που δεν πας στα δικάστηρια για τον εαυτούλη σου, τοτε αλλάζει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
Captain Yiannis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Captain Yiannis »

orthodox_grnet έγραψε:Ιακώβου Στίχοι 14-17

Τι το όφελος, αδελφοί μου, εάν πίστιν λέγη τις έχειν, έργα δε μη έχη; μη δύναται η πίστις σώσαι αυτόν;
εάν δε αδελφός ή αδελφή γυμνοί υπάρχωσι και λειπόμενοι ώσι της εφημέρου τροφής,
είπη δε τις αυτοίς εξ υμών, υπάγετε εν ειρήνη, θερμαίνεσθε και χορτάζεσθε, μη δώτε δε αυτοίς τα επιτήδεια του σώματος, τι το όφελος; ούτω και η πίστις, εάν μη έργα έχη, νεκρά έστι καθ' εαυτήν.

Καλή και άγια η προσευχή. Ο Χριστιανός όμως μπορεί να ενεργήσει κιόλας και με έργα. Τώρα μου ήρθε στο μυαλό ο Ιωσήφ απο Αριμαθαίας που πήγε να ζητησει το σώμα του Χριστού. Το να στείλεις μια διαμαρτυρία, οχι μόνο σαν πολίτης, αλλά και σαν χριστιανός , δεν είναι εφάμαρτο. Απο την στιγή που δεν πας στα δικάστηρια για τον εαυτούλη σου, τοτε αλλάζει το θέμα.
Το ζητούμενο δηλαδή , εν προκειμένω ποιό είναι?,
Να απαιτήσεις την παρέμβαση , της Δικαιοσύνης των Ανθρώπων??
Αφού η Δικαιοσύνη των ανθρώπων είναι "ως ράκος ....... " και τα λοιπά
( λέει ο Άγιος Πατέρας αν δεν κάνω λάθος).
( δεν θέλω να το επαναλάβω για να μην σκανδαλίσω κανένα )

Μόνον στον Θεό τον Τριαδικό έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν άλλο.

Δόξα τω Θεώ Πάντων Ένεκεν
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Άβαταρ μέλους
vivika
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vivika »

XRHSTOS έγραψε:οι εταιριες κινητης τηλεφωνιας ως γνωστων μας δινουν την δυνατοτητα να σερφαρουμε στο internet και καθε μια εχει μια ειδικη σελιδα <της ιδιας εταιριας>που μπορουμε να αφοραζουμε παιχνιδια ηχους κλπ. και ενω την ημερα εχει παιχνιδια ηχους κλπ νορμαλ μετα τις 12 βαζει ολα τα αισχρα δηλαδη αισχρα παιχνιδια βιντεο κλπ. δεν θελω να κανω διαφημιση για αυτο και δεν λεω σε ποια εταιρια το βλεπω... αλλα που ο σεβασμος? θα μου πεις να μην μπεις σωστα?? το ξαναλεω ειναι σελιδα που μπαινουμε απο το κινητο ειναι απο την ιδια εταιρια και εχει πληροφοριες ειδησεις παιχνιδια κλπ. γιατι το βραδυ βγαζει στην φορα ολα τα αισχρα ειναι νομιμο αυτο;;;
Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ασκεί εμπορική δραστηριότητα με σκοπό το κέρδος.

Ίσως η διέξοδος που έχεις είναι να αλλάξεις εταιρεία και να τους ενημερώσεις για ποιό λόγο το κάνεις, αν σε μιμηθούν αρκετοί τότε θα το σκεφτούν και ίσως και να αλλάξουν πολιτική...
Αν επίσης έχεις υψηλούς λογαριασμούς από τη χρήση που κάνεις ως τώρα και στείλεις επιστολή διαμαρτυρίας και επίσης σε μιμηθούν αρκετοί ίσως να τους βάλεις τουλάχιστον σε διαδικασία σκέψης...

... Πάλι καλά που η αλλαγή του ρεπερτορίου γίνεται μετά τις 12 ...

Γενικότερα, θα πρέπει να προσευχόμαστε να μην παρασυρόμαστε από το δρόμο Του.
Πριν από λίγα χρόνια κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο, αλλά μήπως ... και πριν από μερικές δεκαετίες δεν ήταν αδιανόητο π.χ. το διαζύγιο;
Νομίζω πως οι αξίες μας βάλλονται ώστε να μπορούν να προωθήσει τους σκοπούς του το ταγκαλάκι...
«Γρηγορεῖτε καί προσεύχεσθε, ἵνα μή εἰσέλθητε εἰς πειρασμόν» Ματθ. κστ' 41
Ω Θεέ μου, δώσε μου τη δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ, την υπομονή να αντέξω αυτά που δεν μπορώ,
και τη σοφία για να γνωρίζω τη διαφορά μεταξύ τους.
cloaca
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από cloaca »

Και έγώ πιστεύω ότι πρέπει να αντιδρούμε.
Αντιδράς και προσεύχεσαι μαζί ώστε να σε βοηθήσει ο Θεός.
Έχουν εξεφτελιστεί κάθε ιερό και όσιο και κανένας δεν αντιδράει.
Στο τέλος θα μας πούνε ότι συμφωνούμε και εμείς με αυτά αφού δεν αντιδρούμε.
Ο κόσμος πιστεύω έχει κουραστεί και αγανακτήσει με όλη αυτήν την κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα μας και οι πολιτικοί έχουν χάσει εντελώς το κύρος τους ,άσε που οι έντιμοι(όσοι είναι αυτοί) ντρέπονται να δούνε τους πολίτες στα μάτια.
Και με αυτήν την τρομοκρατία από την Ε.Ε. προς την Ελλάδα για να πάρει πολύ σκληρά μέτρα ,ο κόσμος φοβάται ακόμα πιο πολύ.
Χρειάζεται πολύ προσευχή από όλους μας για την Ελλάδα μας παιδιά.
Ευτυχώς που η Ελλάδα έβγαλε τόσους αγίους και ευτυχώς που είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και μας αγαπάει ο Χριστός και η Παναγία.Δόξα σοι ο Θεός.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”