Πρόστιμο 100€ σε όποιον αστυνομικό φοράει στολή με εθνόσημο!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efadamop
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Πρόστιμο 100€ σε όποιον αστυνομικό φοράει στολή με εθνόσημο!

Δημοσίευση από efadamop »

Απίστευτη αποκάλυψη έκανε με ερώτηση του στην βουλή ο βουλευτής Κώστας Αιβαλιώτης για τους αστυνομικούς που τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 100 ευρώ επειδή έφεραν στην στολή τους το εθνόσημο! Η Ελλάδα έχει αφαιρέσει το εθνόσημο από την στολή των Αστυνομικών και όποιος φοράει το εθνόσημο τιμωρείται με ποινή προστίμου 100 ευρώ!
Αυτό έγινε επειδή όλοι λέει είμαστε πολίτες του κόσμου. Και κανένας δεν έδωσε την διάσταση που πρέπει στο γεγονός. Πάνε να αφελληνίσουν τον Ελληνισμό την ίδια ώρα...
http://troktiko.blogspot.com/2010/02/100_04.html

Αυτοί έχουν έρθουν με άγριες διαθέσεις !!! Αρχίσανε το ξήλωμα. Σε ένα χρόνο η χώρα θα είναι αγνώριστη !!!
efadamop
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Πρόστιμο 100€ σε όποιον αστυνομικό φοράει στολή με εθνόσημο!

Δημοσίευση από efadamop »

Δείτε πως πρόκειται να γίνει το σήμα της ΕΛΑΣ:
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com ... /1_22.html
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

Δείτε πως πρόκειται να γίνει το σήμα της ΕΛΑΣ:
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com ... /1_22.html
Βασικά το σήμα της Αστυνομίας έχει αλλάξει, θα έλεγα εδώ και 2 με 3 χρόνια, μη πω και παραπάνω.
Ισως μάλλον εννοεί το παραπάνω άρθρο ότι επίσημα πλέον, απο δω και περα δεν θα χρησιμοποείται το παλιό.
Και το ξέρω, διότι όταν λόγω δουλειάς χρειάστηκε τότε, να χρησιμοποιήσω σε κάτι ταμπελάκια, το σήμα της Αστυνομίας, βάλαμε αυτό χωρίς τον Σταυρό. :cry:
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Δεν κινδυνεύουμε κατά τη γνώμη μου, από την απουσία εθνοσήμου στα εμβλήματα των σωμάτων ασφαλείας.
Κινδυνεύουμε πολλές φορές από την απουσία των ίδιων των σωμάτων ασφαλείας, όταν πρέπει να μας προστατεύσουν και δυστυχώς καμμιά φορά και από την παρουσία τους όταν δεν τα έχουμε ανάγκη.

Επίσης αν αυτοί που φορούσαν το παλιό εθνόσημο με τον σταυρό, γνώριζαν πρώτα- πρώτα ότι το φορούν, ήθελαν να το φορούν, αν το τιμούσαν πάντα, αν ενεργούσαν πάντα βασιζόμενοι στις αξίες που πρεσβεύει, ε τότε κανένας δεν θα μπορούσε να τους το αφαιρέσει, παρά μόνο με τη θέλησή τους.

Ολοι κινδυνεύουμε, από την απουσία εθνοσήμου στις ψυχές μας, αλλά και από την έλλειψη του Σταυρού, όχι από το λαιμό μας που τον κρεμάμε, αλλά από την καρδιά μας.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ναι Παναγιώτη, έχεις δίκιο, πλην όμως η ενέργεια αλλαγής ενός καθεστώτος αποδεικνύει τις προθέσεις των διοικούντων. Θα το επαναλάβω πως η αίσθησή μου είανι ότι αυτοί που μας διοικούν έχουν ανταλλάξει τα ιδανικά τους με την καρέκλα, συνειδητά.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”