Νέος Μέγας Συναξαριστής
Συντονιστής: Συντονιστές
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Νέος Μέγας Συναξαριστής
Με μεγάλη χαρά, αδέλφια μου,
ήθελα να σας πω για την ολοκλήρωση της μεταφοράς της ιστοσελίδας μου (http://www.synaxarion.gr)σε νέους ιδιόκτητους servers.
Mέχρι τώρα όλο ήταν στημένο πάνω στην ελεύθερη πλατφόρμα της google, πράγμα που την έκανε τελείως δυσλειτουργική και με πολλούς κινδύνους να χάσω όλα τα δεδομένα αν αποφάσιζε η google να μου το κλείσει.
Πλέον, είναι πολύ λειτουργική η σελίδα, με δυνατότητες εμφάνισης και ημερομηνιακά και αλφαβητικά τους Αγίους της Εκκλησίας μας. Επίσης υπάρχει πλέον η δυνατότητα της εμφάνισης των κινητών εορτών και των ονομάτων που εορτάζουν κάθε ημέρα, όλα βασισμένα στο Ορθόδοξο Εορτολόγιο και μόνο.
Να σας πω ότι καθημερινά καταχωρώ και νέους Βίους Αγίων. Μέχρι και τον μήνα Μάιο είναι ολοκληρωμένοι, ο Ιούνιος ολοκληρώνεται εντός των επομένων εβδομάδων και οι υπόλοιποι μήνες περιέχουν τους Βίους των Αγίων όπως αρχικά είχα καταχωρήσει.
Να σας πω ότι ο Μεγας Συναξαριστής είναι αντιγραφή και 100% πληκτρολογημένος από εμένα μέσα από την νέα Έκδοση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Επειδή αυτή η έκδοση έχει φτάσει μέχρι τον Ιούνιο, γι' αυτό και δεν έχω ολοκληρώσει τους βίους των Αγίων για τους υπόλοιπους μήνες. Κάθε φορά που θα εκδίδεται ένας νέος τόμος-μήνας, άμεσα θα ανεβαίνει και στην σελίδα.
Τέλος θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσεται την Καινή Διαθήκη και στο αρχαίο κείμενο αλλά και στην νεοελληνική, όλα πληκτρολογημένα από την επίσημη έκδοση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μέχρι στιγμής και λόγω χρόνου έχουν ανέβει στην σελίδα μόνο τα δύο πρώτα Ευαγγέλια στο αρχαίο κείμενο, αλλά πολύ γρήγορα θα είναι πλήρης στην ιστοσελίδα...
Σας ευχαριστώ για την ανεκτικότητά σας
Άγγελος
ήθελα να σας πω για την ολοκλήρωση της μεταφοράς της ιστοσελίδας μου (http://www.synaxarion.gr)σε νέους ιδιόκτητους servers.
Mέχρι τώρα όλο ήταν στημένο πάνω στην ελεύθερη πλατφόρμα της google, πράγμα που την έκανε τελείως δυσλειτουργική και με πολλούς κινδύνους να χάσω όλα τα δεδομένα αν αποφάσιζε η google να μου το κλείσει.
Πλέον, είναι πολύ λειτουργική η σελίδα, με δυνατότητες εμφάνισης και ημερομηνιακά και αλφαβητικά τους Αγίους της Εκκλησίας μας. Επίσης υπάρχει πλέον η δυνατότητα της εμφάνισης των κινητών εορτών και των ονομάτων που εορτάζουν κάθε ημέρα, όλα βασισμένα στο Ορθόδοξο Εορτολόγιο και μόνο.
Να σας πω ότι καθημερινά καταχωρώ και νέους Βίους Αγίων. Μέχρι και τον μήνα Μάιο είναι ολοκληρωμένοι, ο Ιούνιος ολοκληρώνεται εντός των επομένων εβδομάδων και οι υπόλοιποι μήνες περιέχουν τους Βίους των Αγίων όπως αρχικά είχα καταχωρήσει.
Να σας πω ότι ο Μεγας Συναξαριστής είναι αντιγραφή και 100% πληκτρολογημένος από εμένα μέσα από την νέα Έκδοση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Επειδή αυτή η έκδοση έχει φτάσει μέχρι τον Ιούνιο, γι' αυτό και δεν έχω ολοκληρώσει τους βίους των Αγίων για τους υπόλοιπους μήνες. Κάθε φορά που θα εκδίδεται ένας νέος τόμος-μήνας, άμεσα θα ανεβαίνει και στην σελίδα.
Τέλος θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσεται την Καινή Διαθήκη και στο αρχαίο κείμενο αλλά και στην νεοελληνική, όλα πληκτρολογημένα από την επίσημη έκδοση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μέχρι στιγμής και λόγω χρόνου έχουν ανέβει στην σελίδα μόνο τα δύο πρώτα Ευαγγέλια στο αρχαίο κείμενο, αλλά πολύ γρήγορα θα είναι πλήρης στην ιστοσελίδα...
Σας ευχαριστώ για την ανεκτικότητά σας
Άγγελος
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ
Συγχαρητήρια g_aggelos για το έργο σας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
angieholi
- Συντονιστής

Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζομαι με την αδεία σας, επιτρέπεται η αναδημοσίευση στο παρόν φόρουμ!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Νέος Μέγας Συναξαριστής
Εμείς ευχαριστούμε Άγγελε!
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΓΕΛΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
angieholi έγραψε:Θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aπαπαπαπαπα... δεν το επιτρέπω....
Αστειεύομαι φυσικά. Άλλωστε δεν είναι κανένα κείμενο δικό μου για να το απαγορεύσω, και εκτός αυτού πιστεύω ότι οι Βίοι των Αγίων μας ανήκουν σε όλους και έχουν γραφτεί για να παίρνουμε όλοι το παράδειγμά τους....
Παιδιά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας, που ξέρω ότι δεν την αξίζω. Όμως ο Συναξαριστής ήταν ένα όνειρο ζωής, που μέχρι τώρα δεν είχα την ευκαιρία να το πραγματοποιήσω. Ελπίζω να καταφέρω να το τελειώσω και να έχουμε έτσι κάθε ευκαιρία να μαθαίνουμε από τους Αγίους μας την ζωή...
-
Ermite
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είναι ένα θαυμάσιο έργο, αυτό που έκανες Άγγελε.
Καταφεύγω συχνά και το συμβουλεύομαι.
Πολύ ωφέλιμο γιά τις ψυχές μας.
Οι Άγιοι να σε ανταμείψουν με τις πρεσβείες τους.
Καλό είναι να βάλεις διασύνδεση και με το http://www.eortologion.gr/
καθώς και με http://www.oca.org/FSlives.asp
Από το τελευταίο μπορείς συν τω χρόνω να αντλήσεις και άλλους βίους Αγίων.
Επίσης, καλό θα ήταν να έχεις μια υποκατηγορία με τον τίτλο "τι είναι νεότερο", τι έχει προστεθεί προσφάτως. Όσοι παρακολουθούμε συστηματικά την Ιστοσελίδα σου, να μπορουμε να ενημερωνόμαστε αμέσως..
Επίσης, καλό θα ήταν να έχεις μια υποκατηγορία με τον τίτλο "τι είναι νεότερο", τι έχει προστεθεί προσφάτως. Όσοι παρακολουθούμε συστηματικά την Ιστοσελίδα σου, να μπορουμε να ενημερωνόμαστε αμέσως..
Ευχαριστούμε!
.. τα υπόλοιπα θα στα ανταποδώσει ο Θεός την κατάλληλη ώρα!
Μην τα πάρεις από εμάς τους ανθρώπους δλδ και τα στερηθείς από Εκεί.
Μην σου στερούμε τα επουράνια και αιώνια με λίγα ευτελή επίγεια και πρόσκαιρα..
Από αδελφική αγάπη τα σκεφτόμαστε αυτά...
...«σύ ούν κακοπάθησον ως καλός στρατιώτης του Χριστού.»
Διαβάζω μόνον τις παραθέσεις που επιλέγω να διαβάσω και αγνοώ τις υπόλοιπες
Μην θεωρείς λοιπόν ως δεδομένο πως ότι γράφεις εσύ το διαβάζω και εγώ..
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
avvas έγραψε:Ευχαριστούμε!
Αμήν καλέ μου... Αμήν....
-
g_aggelos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ακόμα στήνεται η σελίδα, και υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια για το μέλλον. Επίσης θα μπει και rss και κάποιες εφαρμογές που θα είναι πολύ χρήσιμες. Αν και η σελίδα θα φτάσει κάποια στιγμή, όταν ολοκληρωθεί, στάσιμη, με την έννοια ότι ο μόνος σκοπός της είναι να παρουσιάζει τους Βίους των Αγίων μας καθημερινά.Ermite έγραψε:Είναι ένα θαυμάσιο έργο, αυτό που έκανες Άγγελε.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τις συμβουλές σου....