Πατήρ Νικόλαος και τα σκάνδαλα στην Εκκλησία

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Domna
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Πατήρ Νικόλαος και τα σκάνδαλα στην Εκκλησία

Δημοσίευση από Domna »

ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
http://apantaortodoxias.blogspot.com/20 ... _3540.html
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Πατήρ Νικόλαος και τα σκάνδαλα στην Εκκλησία

Δημοσίευση από vasilisalt »

Εξαιρετική ομιλία του σεβασμιότατου.
Πραγματικός λεβέντης (όπως λέει και η Δόμνα).
Πραγματικά νομίζω πως βάζει τα πράγματα σε μια τάξη.
Προτείνω ανεπιφύλακτα να δείτε την προταση της Δόμνας μας.
Μη σας φοβήσει ο χρόνος του προτεινόμενου βίντεο.
Είναι τουλάχιστον απολαυστικό...
Andreasmas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Andreasmas »

Προβληματίζομαι κάθε φορά και προβληματίζομαι καλώς και χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν βλέπω, όταν ακούω, τον κάθε άνθρωπο -πόσο μάλλον αυτόν που βιώνει Χριστό Εσταυρωμένο-να δηλώνει χαρούμενος και αισιόδοξος που είναι μέσα στην Εκκλησία, την Κιβωτό της αλήθειας και της σωτηρίας μας . Και χαίρομαι, γιατί απλά λέει την αλήθεια ,βιώνει την αλήθεια .Αυτό είναι η Εκκλησία μας κατά τον Σεβασμιώτατο
Νίκο χατζηνικολάου.Η Εκκλησία μας είναι χαρά ,είναι ελπίδα ,….
Η Εκκλησία μας ,όπως είπε ,είναι σα το σκάφος που ταλανίζεται από τα θεόρατα κύματα και που σκοπό έχουν να το βυθίσουν και να το εξαφανίσουν μια για πάντα. Ό,τι και να γίνει όμως, όσα σκάνδαλα και να τη φορτώνουν κάποιοι επιτήδειοι μέσα και έξω από αυτήν, η Εκκλησία όχι μόνο δε βουλιάζει ,αλλά σίγουρα στο τέλος θα φτάσει στο λιμάνι. Και θα φτάσει ,γιατί στο τιμόνι της βρίσκεται πάντα ο ίδιος ο Θεός, ο Εσταυρωμένος Χριστός .Τα σκάνδαλα προκαλούν κακό. Αυτό είναι βέβαιο .Το φρόνημα αυτών που προβάλλουν τα σκάνδαλα είναι πονηρό .Οι αμαρτίες των άλλων ,αλλά και οι διαστροφές τους ,είναι και δικές μας. Σήμερα στήνονται λαϊκά δικαστήρια στην τηλεόραση κι αλλού. Φοβούμαι την έπαρση του καθαρού ,ταπείνωση θέλω…Αν έβλεπα κάποιον να δημιουργεί σκάνδαλο ,δε θα τον έβγαζα στην δημοσιότητα ,άλλωστε δε βλέπω. TV ,είπε ο Σεβασμιώτατος.

Και συνεχίζει:<<Η Εκκλησία είναι ένας χώρος αμαρτωλών μετανοούντων .Δεν είναι εταιρία δεν είναι κλαμπ να ενδιαφέρεται για την καλή εικόνα.
Σκοπός της Εκκλησίας δεν είναι ν` αλλάξει τον κόσμο ,αλλά να τον μεταμορφώσει. .Μεταμορφώνεται ο άνθρωπος μέσα στην Εκκλησία ,και γίνεται καλός ,γίνεται αγάπη

Αυτά και πολλά άλλα είπε ο Σεβασμιώτατος.
Αξίζει να τον ακούσετε, αδέλφια μου. Και όπως είπε πολύ σωστά ο εκλεκτός Βασίλης ,βάζει τα πράγματα σε μια τάξη.

Αν παράφρασα κάτι ζητώ συγγνώμη.
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Ένας εξαίρετος κληρικός, κόσμημα για την Εκκλησία μας.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
thomas25
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από thomas25 »

<Η Εκκλησία είναι ένας χώρος αμαρτωλών
Αμαν! Δεν μου το ειπαν αυτο! :shock: Η Εκκλησια με τους Αγιους που ειναι? :lol: Σε λαθος μερος παω τοσο καιρο! Μα λεω και εγω.. γιατι δεν αναπαυομαι-γιατι δεν αναπαυομαι? Ειχα αμαρτωλους διπλα μου! :lol: :lol:

Αμα κατσουμε να δινουμε σημασια τι λεει ο κοσμος για την Εκκλησια δεν θα πατησουμε ποτε το ποδι μας στη Εκκλησια! Εδω τον Χριστο που δεν τουε εκανε τιποτε και τον σταυρωσαν.... ποσο μαλλον εμεις που κανουμε πολλα λαθη....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”