η νέα... φιλανθρωπία
Συντονιστής: Συντονιστές
η νέα... φιλανθρωπία
Αδερφοί μου, παρατηρείστε τι πως για να καλύψουν τις όποιες άνομες προθέσεις τους οι μεγάλες εταιρίες προβάλουν και τον καλό σκοπό! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα; Άπό πλευράς Ορθοδοξίας όχι! Το καλό δεν
είναι καλό αν δεν γίνει με καλό και ευλογημένο τρόπο, όπως λένε οι Πατέρες.
Βέβαια είναι μια συνηθισμένη προδρομική(ξέρετε ποιου) κατάσταση, αλλά την αναφέρω, έτσι για εγρήγορση...
Ένα πρωτοποριακό προϊόν ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά η Twitter Creator: το «Square» είναι μια έξυπνη συσκευή που υπόσχεται ότι θα λύσει τα χέρια των καταναλωτών.
«Είναι ταυτόχρονα κάρτα πληρωμών, πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα και προπληρωμένη κάρτα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού με εξαιρετική ευκολία και ταχύτητα», εξηγεί ο Τζακ Ντόρσεϊ, συνιδρυτής του Twitter.
«Βρήκαμε την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα και θέσαμε ακόμη πιο φιλόδοξο στόχο: να διεκπεραιώνουν οι χρήστες τις συναλλαγές τους εντός 10 μόλις δευτερολέπτων», προσθέτει.
Στη διαδικτυακή τοποθεσία του Square αναφέρεται ότι αποδέκτες των πληρωμών θα μπορούν να αποδέχονται πληρωμές μέσω του Square εντός 60 δευτερολέπτων, «χωρίς συμβόλαια, μηνιαία συνδρομή ή ψιλά γράμματα».
Η εταιρεία θα δωρίζει το ένα εκατοστό των καταβολών σε φιλανθρωπικό της επιλογής του χρήστη. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές, τα καταστήματα θα μπορούν να εγγράφονται στο Square και να «κατεβάζουν» τη φωτογραφία του χρήστη ούτως ώστε να επαληθεύουν την ταυτότητά του.
είναι καλό αν δεν γίνει με καλό και ευλογημένο τρόπο, όπως λένε οι Πατέρες.
Βέβαια είναι μια συνηθισμένη προδρομική(ξέρετε ποιου) κατάσταση, αλλά την αναφέρω, έτσι για εγρήγορση...
Ένα πρωτοποριακό προϊόν ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά η Twitter Creator: το «Square» είναι μια έξυπνη συσκευή που υπόσχεται ότι θα λύσει τα χέρια των καταναλωτών.
«Είναι ταυτόχρονα κάρτα πληρωμών, πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα και προπληρωμένη κάρτα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού με εξαιρετική ευκολία και ταχύτητα», εξηγεί ο Τζακ Ντόρσεϊ, συνιδρυτής του Twitter.
«Βρήκαμε την ιδέα πολύ ενδιαφέρουσα και θέσαμε ακόμη πιο φιλόδοξο στόχο: να διεκπεραιώνουν οι χρήστες τις συναλλαγές τους εντός 10 μόλις δευτερολέπτων», προσθέτει.
Στη διαδικτυακή τοποθεσία του Square αναφέρεται ότι αποδέκτες των πληρωμών θα μπορούν να αποδέχονται πληρωμές μέσω του Square εντός 60 δευτερολέπτων, «χωρίς συμβόλαια, μηνιαία συνδρομή ή ψιλά γράμματα».
Η εταιρεία θα δωρίζει το ένα εκατοστό των καταβολών σε φιλανθρωπικό της επιλογής του χρήστη. Για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές, τα καταστήματα θα μπορούν να εγγράφονται στο Square και να «κατεβάζουν» τη φωτογραφία του χρήστη ούτως ώστε να επαληθεύουν την ταυτότητά του.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: η νέα... φιλανθρωπία
Συμφωνώ με ό,τι λες εσύ Φώτη!

Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δυστυχώς, θάρθει καιρός, που όταν κάποιος δεν θα συναλλάσεται με τέτοιους τρόπους, θα θεωρείται εντελώς πρωτόγονος.
Και θα συναντά προβλήματα, θα περιθωριοποιείται, θα δυσχεραίνεται τόσο πολύ, που θα του είναι πολύ δύσκολο να μην συμμορφωθεί.
Σκεφτείτε πόσοι είχαμε κινητό τηλέφωνο πριν 10-15 χρόνια?
Κάπως έτσι και χειρότερα θα τρέξουν οι εξελίξεις, σε τέτοια θέματα.
Να μας βοηθήσει ο Θεός, να κάνουμε σωστή διάκριση και να χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα οποία δεν θα μας φθείρουν.
Και να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε όλα εκείνα που θα μας πλασσάρουν ως απαραίτητα, αλλά που θάναι ολέθρια και επικίνδυνα.
Και θα συναντά προβλήματα, θα περιθωριοποιείται, θα δυσχεραίνεται τόσο πολύ, που θα του είναι πολύ δύσκολο να μην συμμορφωθεί.
Σκεφτείτε πόσοι είχαμε κινητό τηλέφωνο πριν 10-15 χρόνια?
Κάπως έτσι και χειρότερα θα τρέξουν οι εξελίξεις, σε τέτοια θέματα.
Να μας βοηθήσει ο Θεός, να κάνουμε σωστή διάκριση και να χρησιμοποιούμε όλα αυτά τα οποία δεν θα μας φθείρουν.
Και να μπορέσουμε να αντισταθούμε σε όλα εκείνα που θα μας πλασσάρουν ως απαραίτητα, αλλά που θάναι ολέθρια και επικίνδυνα.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ακριβώς αυτό είναι Παναγιώτη!panagiotisspy έγραψε:..........
Θα βρούμε τη δύναμη τότε να αντισταθούμε σ` αυτά που θα μας πλασάρουν οι επιτήδειοι της Νέας Εποχής με τον πλέον κατάλληλο και ύπουλο τρόπο και που εν γνώση μας σημαίνει αυτομάτως ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ;
Είναι κάτι που πολύ με ανησυχεί.
Τώρα λέμε πως είμαστε σε περίοδο νηστείας .
Και ερωτώ:<<Νηστεία δε σημαίνει γενικά στέρηση; >>
Να στερηθούμε δηλ.γενικά ό,τι δε μας ανεβάζει στον ουρανό ,αλλά σαν πνευματικός μαγνήτης μας κατεβάζει στη γη.
Έχουμε αναρωτηθεί αλήθεια πως ,όσο και δύσκολα να είναι τα οικονομικά μας σήμερα,στα επόμενα χρόνια-δε ξέρω πότε- θα φαντάζουν πλουσιοπάροχα;
Μήπως λοιπόν θα πρέπει να προσαρμόσουμε τον καταναλωτικό τρόπο ζωής μας που επιδιώκουν κάποιοι,
σε έναν άλλον πολύ πιο απλό ; Να είναι μάλιστα τόσο απλός που για να τον ακολουθήσουμε θα χρειαστεί
να στερηθούμε πολύτιμα αγαθά που απολαμβάνουμε σήμερα.
Είναι πολύ εύκολο να νιώθουμε αδέλφια πληκτρολογώντας και να γράφουμε τις ομολογίες μας.
Θα είναι πολύ δύσκολο όμως στα πιο δύσκολα χρόνια που θα έλθουν .
Μήπως λοιπόν επιβάλλεται να συνηθίσουμε στον απλό και στερητικό αυτό τρόπο ζωής , για να μπορέσουμε να εγκλιματιστούμε στα δύσκολα αυτά χρόνια και που καθώς φαίνεται είναι πολύ κοντά;
Λογίζομαι γάρ ότι ουκ άξια τά παθήματα του νυν καιρού πρός τήν μέλλουσαν δόξαν αποκαλυφθήναι εις ημάς
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτό βεβαίως σημαίνει οι ευτραφείς να χάσουν τουλάχιστον 50 κιλά.

- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Andreasmas έγραψε:Αυτό βεβαίως σημαίνει οι ευτραφείς να χάσουν τουλάχιστον 50 κιλά.![]()
![]()
Κατάλαβα για ποιόν προορίζεται αυτός ο υπαινιγμός!!
Andreasmas έγραψε:Μήπως λοιπόν επιβάλλεται να συνηθίσουμε στον απλό και στερητικό αυτό τρόπο ζωής , για να μπορέσουμε να εγκλιματιστούμε στα δύσκολα αυτά χρόνια και που καθώς φαίνεται είναι πολύ κοντά;
Οσο για αυτό, σωστά τα λες Ανδρέα.
Φοβάμαι όμως ότι είμαστε ανεκπαίδευτοι.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δεν πιστεύω να εννοείς εμένα πρώην Ανδρέαμας και νυν Ανδρέατους.Andreasmas έγραψε:Αυτό βεβαίως σημαίνει οι ευτραφείς να χάσουν τουλάχιστον 50 κιλά.![]()
![]()
Αν εννοείς εμένα μια λέξη μόνο θα σου πω και βάλε την καλά στο μυαλό σου.
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
Κατά τα λοιπά, μου αρέσουν πολύ οι τοποθετήσεις που μόλις διάβασα στο συγκεκριμένο θέμα.
Θα έρθουν δύσκολες ημέρες που θα είναι από δύσκολη εώς αδύνατη η διαφοροποίηση.
-
Andreasmas
- Κορυφαίος Αποστολέας

Βασίλη και Παναγιώτη !
Με μπερδέψατεγια τα καλά.
Τελικά σε ποιον αναφέρομαι ;
Μήπως στον εαυτό μου;
Με μπερδέψατεγια τα καλά.
Τελικά σε ποιον αναφέρομαι ;
Μήπως στον εαυτό μου;