" Φανατισμος ", ειναι μια προχειρη,φτηνη και πολυφορεμενη ετικεττα, που κολλαμε ευκολα σε οποιον αφ` ενος δεν σκεπτεται οπως εμας,αφ`ετερουtomR έγραψε:Οσο φανατικός είμαι εγώ ομως strumfi , που δεν δέχομαι π.χ. ότι οι αιρέσεις δεν σώζουν , άλλο τόσο είναι και ένας αιρετικός που δεν δέχεται αυτό που δέχομαι εγώ ,σωστα ? με την μόνη όμως διαφορά ότι εγώ λέω τι πιστεύω , ενώ αυτός μας λέει περίπου ,τι πιστεύει ,αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να είναι εδώ , μπορεί εκεί κτλ
ΑΡΑ .δεν μπορεί ο lovethink να βλέπει μόνο σε εμένα φανατισμό ενώ σε αυτούς ,που τυχαία παίρνει πάντα το μέρος τους , δεν βλέπει το φανατισμό. ( πάντα αναλύοντας την άποψη σου ) ,
Έπρεπε να αντιδράσει το ίδιο και με τον ωκεαν , για να είναι σωστή η άποψη σου, και όχι να πάρει το μέρος του , θεωρώντας εμένα ότι φορώ παρωπίδες , νομίζω δεν χρειάζεται να το αναλύσω άλλο , αλλά και ούτε ότι έχει κάποια βαρύτητα το ποιου το μέρος θα πάρει ο lovethink .και τι συνθήματα θα μας πει κάθε φορά
εμμενει σταθερα στις ιδεες του και δεν μας λεει οτι εχουμε δικιο.
Εδω ερχονται ατομα σε Ορθοδοξο φορουμ, πετανε επιμονα οτι κουβεντες θελουνε,μια στο καρφι,μια στο πεταλο,μια για συγχωρεμενους Ιουδες,μια
οτι ειμαστε εμεις οι Ορθοδοξοι Ιουδες, δεν απαντανε ευθεως στις ερωτησεις μας, τολμαμε να τους ρωτησουμε να ξεκαθαρισουν τα πιστευω τους,και ειμαστε εμεις οι φανατικοι !
Ξερεις τι λεει ο λαος Μανο; " βγηκε η μπομπη ( =διαπομπευμενη ) στη στρατα και αναγελαει τους διαβατες ".