Υφίσταται επίθεση το forum;

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Υφίσταται επίθεση το forum;

Δημοσίευση από lovethink »

Melpomeni έγραψε:
PETERRRRRR έγραψε:ΕΓΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ SITE ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ!!! ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!!!

KANEIΣ ΛΑΘΟΣ !
PETERRRR μου δεν κάνεις λάθος
Και εγώ συμφωνώ με αυτό που λες
Αλλά να έχεις πάντα κατά νου πως δεν καθρεφτίζει αυτόματα όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό
Δηλαδή μην περιμένεις να βγάλεις "συμπέρασμα" για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας από το τι λέει ο κάθε ένας σε ένα φόρουμ
Καλή Σαρακοστή
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

oceangr2 έγραψε:
Καί ή ʽΕκκλησία τού Χριστού Θέλει ύστερηθεί άπό αρχιερείς, Ιερείς, πνευματικού ς καί ευλαβείς, καθώς άπό τού νύν άρχισε νά δυστυχεί άπό τοιούτους έναρέτους. Μετά δέ τήν έλλειψη τών έναρέτων καί άγίων άνδρών, Θέλει φανεί καί αύτός ό άκάθαρτος Θά αύξήσει εις τήν ήλικίαν του καί Θά έμπλη σθεί Πάσης έωσφορικής δυνάμεως, εις τό νά ποιεί τέρατα καί σημεία κατά φαντασίαν εις τούς ό φθαλμούς τών άνθρώπων, έσκοτισμένων όντων άπό τά πάθη καί Θά γίνει Ταραχή πανταχού καί θά τόν προσκυνήσωσιν όλοι.

Αγιος Νειλος ο Μυροβλητης
Εκ του βιβλίου «ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ»
ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ»

απο το http://www.impantokratoros.gr/A290E14D.el.aspx

ʽΟ “Άγιος Κοσμάς ό Αιτωλός γράφει (οί κληρικοί τών εσχάτων καιρών θα γίνουν οί χειρότεροι καί ασεβέστεροι όλων ). ʽΟ “Άγιος Κύριλλος λέγει «Θα ξεσηκωθούν επίσκοποι κατά επισκόπων καί κληρικοί κατά κληρικών». Το μίσος καί ό ξεπεσμός τών κληρικών θα είναι Τόσο μεγάλος, ώστε μόνον ελάχιστοι άπό τούς Ιερείς θα διατηρήσουν ακμαία τήν πίστιν των, θα τρέχωμε χιλιόμετρα νά συναντήσωμε καλό κληρικό.

Αύτό όμως δέν θά πρέπει νά θορυβήση τό Χριστιανό, άλλά νά τόν δυναμώση νά άναλάβη τήν σκυτάλη τής ένημέρωσης τών συνανθρώπων του γιά νά μή σφραγισθούν μέ τό χάραγμα τού Άντιχρίστου. ʽΟ Κοσμάς ό Αιτωλός γράφει «Κατά τάς έσχάτας ήμέρας ʽέχομεν άνάγκη άπό άποστόλους καί άπόστολοι είσαστε όλοι εσείς».
Και ποιο ειναι το συμπερασμα απο τα παραπανω φιλτατε oceangr2 ;
Οτι ξεπεσε η Εκκλησια του Χριστου ; Μα ο Κυριος ειπε οτι ," πυλες Αδου ου καταισχυσουσι αυτην" .
Να παραγκωνησουμε τους Ποιμενες μας,να ανακυρηξουμε τους εαυτους μας Αποστολους, να παρουμε μια Αγια Γραφη στα χερια και να χτυπαμε τις πορτες του κοσμου;
Ναι,συμφωνοι αποστολοι ειμαστε και πρεπει να ειμαστε ολοι μας .Αλλα μεσα στους κολπους της Εκκλησιας και παντα συμφωνα με την διδασκαλια της.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
tomR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tomR »

Παρατηρώντας κάποιος θα δει πως ο oceangr2 είπε τα δικά του για λίθους , σε λίγο ίσως μας πει οτι τον διώκουμε κτλ ΑΛΛΑ δεν μας λέει , είναι Ορθόδοξος? , έχει το Θάρρος να μας πει μέσο ποιας Ομολογίας ακολουθεί τον Χριστό ? . . . . ΟΧΙ .. . . αυτό έκανε πως δεν το είδε .

Ο PETERRRRRR αν και νέο νικ αν και ( παραμένει λίγο καιρό ) σε αυτό το υπέροχο σαιτ μας θεωρεί και αυτός φανατικούς , γιατί ? γιατί δεν θέλουμε αιρετικά κηρύγματα , ο τρόπος όμως που εκφράστηκε είναι συγκεκριμένος , είμαστε λέει κολλημένοι , φοράμε παρωπίδες , ποιοι ? εμείς οι Ορθόδοξοι μάλλον , που δεν ακούμε τους άλλους ,τους ξεκολλημένους , και . . . . ναι συμφωνεί με τον εαυτό του ότι έτσι είμαστε , γιατί ? γιατί ρωτάμε π.χ. τον ωκεαν να μας πει την Ομολογία του. . .

Πως θεωρείς κάτι τόσο υπέροχο ,όταν αυτό το υπέροχο οφείλει την ύπαρξη του σε ανθρώπους με παρωπίδες και κολλημένους ? αφού λες πως οι περισσότεροι είναι πολύ κολλημένα άτομα και σκέφτονται με παρωπίδες , πως δημιούργησαν αυτό που τόσο σε αρέσει ?

Ο oceangr2 από τη άλλη πάλι ,δεν ξεχνάει όμως , να λέει ότι είμαστε φανατικοί , ότι έχουμε μεσαίωνα , ότι . . .ότι . . . και όλα αυτά γιατί ? γιατί του λέμε να μας πει π.x. την Ομολογία του . . . .

Μέσο ποιας ομολογίας ακολουθείς τον Χριστό αγαπητέ oceangr2 ?
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
Melpomeni έγραψε:
PETERRRRRR έγραψε:ΕΓΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ SITE ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ!!! ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ!!!!

KANEIΣ ΛΑΘΟΣ !
Αλλά να έχεις πάντα κατά νου πως δεν καθρεφτίζει αυτόματα όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό
Δηλαδή μην περιμένεις να βγάλεις "συμπέρασμα" για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας από το τι λέει ο κάθε ένας σε ένα φόρουμ

Ισως ειναι καλυτερα να μιλαμε πιο ξεκαθαρα ,για να μην παρεξηγει ο ενας τα λογια του αλλου.
Φυσικα και δεν ειναι δυνατον να βγαλει κανεις συμπερασμα για την Ορθοδοξια απο τα λεγομενα μας και μονο.
Φορουμ ειμαστε,οχι Εκκλησια !
Απο εκει και μετα ομως,πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι εννοουμε οταν λεμε
"ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ".
Τι εννοουμε ; τροπο ζωης οπως μας αρεσει; προγαμιαιες σχεσεις, εξωσωματικες γονιμοποιησεις,ενεργη ομοφυλοφιλια, εκτρωσεις, αναπροσαρμογη της λειτουργικης και μυστηριακης ζωης της Εκκλησιας μας αναλογα με τα γουστα του καθενος, αγαπολογια που διαστρεφει την Αληθεια;
Η μηπως εννοουμε ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ την υψωση φωνης διαμαρτυριας στον υλισμο,μηδενισμο,εαυτουλακισμο,αισθησιασμο και καθε ειδους ειδωλολατρεια ,αντιπαραθετοντας την αναλλοιωτη δια μεσου των αιωνων Ορθοδοξια ως μονη οδο σωτηριας;
Τι ακριβως εννοουμε ;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
oceangr2
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από oceangr2 »

Κενά δεν έχει η διδασκαλία του Χριστού, ούτε οι Άγιοι Πατέρες ούτε η Ορθόδοξη πίστη. Κενά όμως έχουν οι άνθρωποι και ειδικότερα όσοι εξ υμών πιστεύουν οτι έχουν καλύτερη θρησκευτική παιδεία και κατανόηση απο τους συνανθρώπους τους.

Καταπατάτε θεμελιώδεις νόμους της Ορθοδοξίας.
Θεωρείτε τους εαυτούς σας αναμάρτητους, θεωρείτε οτι η κατάκριση και ο στιγματισμός είναι Ορθόδοξο όπλο ενάντια στους συνανθρώπους σας που διαφωνούν με την άποψή σας, θεωρείτε οτι σας ανήκει η βασιλεία των ουρανών και όλοι όσοι προβληματίζονται θα πάνε στην κόλαση.

Η ηρεμία και η πραότητα έχουν τα όριά τους.
Τα pm δίνουν και παίρνουν μεταξύ σας γιατί είστε ανίκανοι ως μονάδες να αντιμετωπίσετε συνανθρώπους που κατανοούν την αιρετική σας κατάρτιση.
Αυτή η κουβέντα θα είναι και το έναυσμα για να πέσουν οι μάσκες και να πάψετε επιτέλους να ιεροσυλείτε στο όνομα της εκκλησίας του Κυρίου και να πάψετε να εμβολέιτε με το δηλητήριο των λόγων σας την Ορθοδοξία μας
που νομίζετε οτι είναι κτήμα σας και προνόμιο δικό σας.

Ο Κύριος να σας συγχωρέσει διότι πλανήσατε πολλούς και εκδιώξατε πολλούς και φανατίσατε πολλούς και ασελγήσατε τις ψυχές πολλών και δηλητηριάσατε το πνεύμα πολλών και αναγκάσατε πολλούς να πουν λόγους που δεν ήθελαν για να γίνεται αρεστοί στην παρέα σας και στην αίρεση που πρεσβεύετε, διότι κάθε άλλο απο Ορθόδοξοι είστε.

Το έλεος του Κυρίου ας εισέλθει, και ας σας λυπηθεί ως σας λυπούνται και σας συγχωρούν και οι άνθρωποι που κατακρίνετε και δηλητηριάζετε!
Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιο και Αχώριστο, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
Melpomeni έγραψε:

KANEIΣ ΛΑΘΟΣ !

".... ανθρωπους που πιστευουν στο Θεο.... ". Αμ δεν φτανει αυτο και μονον.
Και οι Μουσουλμανοι πιστευουν ,και οι Βουδιστες πιστευουν και οι Νεοεποχητες πιστευουν...
Χρειαζεται Πιστη στον Ενα ,Αληθινο ,Τριαδικο Θεο, και στην Εκκλησια Του.
Και τροπος ζωης συμφωνα με τον αναλλοιωτο Νομο Του.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Melpomeni έγραψε:
lovethink έγραψε:
Melpomeni έγραψε:
KANEIΣ ΛΑΘΟΣ !

Ισως ειναι καλυτερα να μιλαμε πιο ξεκαθαρα ,για να μην παρεξηγει ο ενας τα λογια του αλλου.
Φυσικα και δεν ειναι δυνατον να βγαλει κανεις συμπερασμα για την Ορθοδοξια απο τα λεγομενα μας και μονο.
Φορουμ ειμαστε,οχι Εκκλησια !
Απο εκει και μετα ομως,πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι εννοουμε οταν λεμε
Τι εννοουμε ; τροπο ζωης οπως μας αρεσει; προγαμιαιες σχεσεις, εξωσωματικες γονιμοποιησεις,ενεργη ομοφυλοφιλια, εκτρωσεις, αναπροσαρμογη της λειτουργικης και μυστηριακης ζωης της Εκκλησιας μας αναλογα με τα γουστα του καθενος, αγαπολογια που διαστρεφει την Αληθεια;
Η μηπως εννοουμε ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ την υψωση φωνης διαμαρτυριας στον υλισμο,μηδενισμο,εαυτουλακισμο,αισθησιασμο και καθε ειδους ειδωλολατρεια ,αντιπαραθετοντας την αναλλοιωτη δια μεσου των αιωνων Ορθοδοξια ως μονη οδο σωτηριας;
Τι ακριβως εννοουμε ;
Eίναι εκείνα τα άτομα που δεν λειτουργούν ΠΟΤΕ με το κατ'οικονομίαν και σκέφτονται έξω από το πρίσμα της αγάπης και μόνο με το γράμμα του νόμου , που τσουβαλιάζουν όλες τις περιπτώσεις χωρίς κριτίριο και ελαφρυντικά και κρατάνε το πηδάλιο στο χέρι σαν μαστίγιο περιμένοντας χαιρέκακα για την τιμωρία των αμαρτωλών και που ξέρουν μόνο να φωνάζουν να ειρωνεύονται και να μιλάνε λες και ήδη υπέγραψαν συμβόλαιο σωτηρίας για τις δικές τους αμαρτίες
Καλή Σαρακοστή
tomR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tomR »

Μέσω ποιας ομολογίας ακολουθείς τον Χριστό αγαπητέ oceangr2 ?
oceangr2
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από oceangr2 »

Ορθόδοξος βαπτίστηκα Ορθόδοξος και θα πεθάνω!
Το πιστεύω μου αν και δεν σε αφορά το έχω ξαναπεί

Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα, Παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.
Και εις ένα Κύριον Ιησούν Χριστόν, τον Υιόν του Θεού τον μονογενή,
τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων.

Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού γεννηθέντα,
ου ποιηθέντα, ομοούσιον τω Πατρί, δι' ου τα πάντα εγένετο.

Τον δι' ημάς τους ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών,
και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Αγίου, και Μαρίας της Παρθένου, και ενανθρωπήσαντα.

Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου, και παθόντα, και ταφέντα.
Και αναστάντα τη τρίτη ημέρα κατά τας Γραφάς.

Και ανελθόνται εις τους ουρανούς, και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός.
Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, Ου της Βασιλείας ουκ έσται τέλος.

Και εις το Πνεύμα το Αγιον, το Κύριον, το Ζωοποιόν,
το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον,
το λαλήσαν διά των Προφητών.

Εις Μίαν, Αγία, Καθολικήν, και Αποστολικήν Εκκλησίαν.
Ομολογώ έν Βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.
Προσδοκώ Ανάστασιν νεκρών, και ζωήν του μέλλοντος αιώνος.
Αμήν.

Θα μου δώσεις και ένα συγχωροχάρτι τώρα αιρετικέ αδελφέ ?
Προσκυνώ Πατέρα, Υιό και Άγιο Πνεύμα, Τριάδα Ομοούσιο και Αχώριστο, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

oceangr2 έγραψε:Κενά δεν έχει η διδασκαλία του Χριστού, ούτε οι Άγιοι Πατέρες ούτε η Ορθόδοξη πίστη. Κενά όμως έχουν οι άνθρωποι και ειδικότερα όσοι εξ υμών πιστεύουν οτι έχουν καλύτερη θρησκευτική παιδεία και κατανόηση απο τους συνανθρώπους τους.

Καταπατάτε θεμελιώδεις νόμους της Ορθοδοξίας.
Θεωρείτε τους εαυτούς σας αναμάρτητους, θεωρείτε οτι η κατάκριση και ο στιγματισμός είναι Ορθόδοξο όπλο ενάντια στους συνανθρώπους σας που διαφωνούν με την άποψή σας, θεωρείτε οτι σας ανήκει η βασιλεία των ουρανών και όλοι όσοι προβληματίζονται θα πάνε στην κόλαση.

Η ηρεμία και η πραότητα έχουν τα όριά τους.
Τα pm δίνουν και παίρνουν μεταξύ σας γιατί είστε ανίκανοι ως μονάδες να αντιμετωπίσετε συνανθρώπους που κατανοούν την αιρετική σας κατάρτιση.
Αυτή η κουβέντα θα είναι και το έναυσμα για να πέσουν οι μάσκες και να πάψετε επιτέλους να ιεροσυλείτε στο όνομα της εκκλησίας του Κυρίου και να πάψετε να εμβολέιτε με το δηλητήριο των λόγων σας την Ορθοδοξία μας
που νομίζετε οτι είναι κτήμα σας και προνόμιο δικό σας.

Ο Κύριος να σας συγχωρέσει διότι πλανήσατε πολλούς και εκδιώξατε πολλούς και φανατίσατε πολλούς και ασελγήσατε τις ψυχές πολλών και δηλητηριάσατε το πνεύμα πολλών και αναγκάσατε πολλούς να πουν λόγους που δεν ήθελαν για να γίνεται αρεστοί στην παρέα σας και στην αίρεση που πρεσβεύετε, διότι κάθε άλλο απο Ορθόδοξοι είστε.

Το έλεος του Κυρίου ας εισέλθει, και ας σας λυπηθεί ως σας λυπούνται και σας συγχωρούν και οι άνθρωποι που κατακρίνετε και δηλητηριάζετε!

Oceangr2 !
Γιατι δεν βγαζεις ΕΣΥ την μασκα ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”