Συζήτηση περί του Facebook

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση

Έχεις εγγραφεί στο Facebook?

Ναί
33
58%
Όχι
9
16%
Δεν αποφάσισα ακόμα αν θα εγγραφώ
2
4%
Θα εγγραφώ μελλοντικά
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Δεν πρόκειται να εγγραφώ
13
23%

Σύνολο ψήφων: 57

Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Συζήτηση περί του Facebook

Δημοσίευση από Evi_J »

Όταν πριν πολύ καιρό έμαθα, ότι ένα νέο εκπληκτικό site έκανε την εμφάνιση και ότι το λένε facebook ομολογώ ότι το αντιπάθησα αμέσως. Δεν έχω ιδέα το γιατί. Απλά το αντιπάθησα. Δεν αμφέβαλα ούτε για μια στιγμή ότι είναι από "τα κακά". Όσο ποιο πολύ πέρναγε ο καιρός τόσο ποιο πολύ επιβεβαιωνόμουνα. Ναι μεν είναι αλήθεια ότι έχει μερικά καλά όπως π.χ τον π. Παϊσιο όμως αν είναι να έχει 1 καλό και 10 κακά τι να το κάνω το καλό; Φήμες ότι ΔΕΝ έχεις δικαίωμα να κάνεις delete το profil σου άμα θες (και με ποιο δικαίωμα μου αφαιρούν την δυνατότητα της επιλογής μου; Άλλαξα γνώμη και δεν το θέλω το profil μου εκεί. Με ποιο δικαίωμα με εμποδίζουν να το κλείσω; ) ΔΕΝ είναι φήμες τελικά. Όντως γίνονται ενέργειες που σε κλειδώνουν και σε φακελώνουν χωρίς να έχεις το δικαίωμα να μιλήσεις ή να τις αλλάξεις. Και εγώ με τύπους που σου αφαιρούν το δικαίωμα της επιλογής δεν τα πάω και πολύ καλά.

Χρήστο (eortologio) και εσύ Ζαφείρη διαβάστε αυτό το άρθρο http://orthodoxi-pisti.blogspot.com/200 ... ok_21.html που αναφέρονται αρκετά αρνητικά πράγματα για το facebook. Και αν θυμάμαι καλά έχω βρει και άλλο άρθρο που μιλάει έτσι. Δεν είναι το μοναδικό δηλ...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Φακέλωμα πέφτει παντού
Και ότι λέμε εδώ μέσα και σε όποιοδήποτε φόρουμ φακελωμένοι είμαστε
Και στα mail μας , και στα τηλέφωνα που κάνουμε από το σπίτι μας
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΟΥΝ
Ποιό πολύ με ενοχλεί η καταγραφή των τηλεφωνημάτων από το σπίτι μας και απ'τα κινητά μας σε βάση δεδομένων και λιγότερο αν μάθουν από το facebook ότι μου αρέσει η Χάρις Αλεξίου
Καλή Σαρακοστή
angieholi
Συντονιστής
Συντονιστής

Δημοσίευση από angieholi »

Evi_J έγραψε:Όταν πριν πολύ καιρό έμαθα, ότι ένα νέο εκπληκτικό site έκανε την εμφάνιση και ότι το λένε facebook ομολογώ ότι το αντιπάθησα αμέσως. Δεν έχω ιδέα το γιατί. Απλά το αντιπάθησα. Δεν αμφέβαλα ούτε για μια στιγμή ότι είναι από "τα κακά"....
Evi_J ακριβως και ετσι κι εγω, το αντιπαθησα αμεσως!!!
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

angieholi έγραψε:
Evi_J έγραψε: Δεν αμφέβαλα ούτε για μια στιγμή ότι είναι από "τα κακά"....
Evi_J ακριβως και ετσι κι εγω, το αντιπαθησα αμεσως!!!
Κι εγώ νομίζω ότι "καλός" ή "κακός" είναι ο τρόπος που θα το χειριστεί κάποιος

http://www.facebook.com/group.php?gid=23553977459
http://www.facebook.com/group.php?gid=78407784173
http://www.facebook.com/group.php?gid=7585522790
http://www.facebook.com/group.php?gid=71605671345
http://www.facebook.com/group.php?gid=69762322400
http://www.facebook.com/group.php?gid=38917094769
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Σωστά, είναι θέμα χειρισμού.
Πάντως με ενοχλεί το γεγονός, ότι δεν σου επιτρέπει να διαγραφτείς αν το θέλεις. Γιατί άραγε?
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
XRHSTOS
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από XRHSTOS »

έχω προφίλ στο facebook κ δεν το μετάνοιωσα αλλά κ να το μετανοιώσω ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΡΩ.... ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panagiotisspy »

XRHSTOS έγραψε:έχω προφίλ στο facebook κ δεν το μετάνοιωσα αλλά κ να το μετανοιώσω ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΡΩ.... ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ
Πραγματικά δεν το ήξερα. Ευχαριστώ Χρήστο.
Θυμάμαι (θα πηγαίνουν τώρα κανά δυό χρόνια), που είχα γραφτεί στο facebook, και μετά ΔΕΝ μπορούσα να διαγραφώ.
Θα το σκεφτώ αν θα παραμείνω ή όχι, έτσι κι αλλιώς είμαι απολύτως ανενεργός σε αυτό.
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Christos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Christos »

«Όχι» στην υπερέκθεση
Συμβουλές Ομπάμα στους νέους για τη σωστή χρήση των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης

Εικόνα

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα

09/09/09 07:57

Ουάσινγκτον
Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στους νεαρούς Αμερικανούς ώστε να μην εκθέτουν πολλές προσωπικές πληροφορίες στους τόπους κοινωνικών επαφών του Διαδικτύου, τονίζοντας ότι οι πληροφορίες αυτές μπορεί να τους... καταδιώκουν αργότερα στη ζωή τους.

Οι συμβουλές του προέδρου διατυπώθηκαν μετά από πρόσφατες μελέτες που απέδειξαν ότι αμερικανοί εργοδότες απευθύνονται σε τέτοιες σελίδες, όπως το Facebook και το New Corp's Myspace για να συλλέξουν πληροφορίες από το παρελθόν και λεπτομέρειες από τη ζωή των υποψηφίων υπαλλήλων τους.

Λαμβάνοντας μέρος σε μια συνάντηση με 14χρονους και 15χρονους μαθητές, ο πρόεδρος Ομπάμα ρωτήθηκε από έναν μαθητή να τους δώσει κάποιες συμβουλές για να μπορέσουν κάποια στιγμή να γίνουν πρόεδροι.

«Λοιπόν, αφήστε με να σας δώσω μερικές πρακτικές συμβουλές. Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα όλοι εδώ να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν στέλνετε μηνύματα στο Facebook , γιατί στην εποχή του YouTube, ότι και να κάνετε ότι και να γράφετε μπορεί κάποιος να το ανασύρει αργότερα», δήλωσε ο Ομπάμα.

«Και όταν είστε νέοι, κάνετε λάθη και ορισμένες ανοησίες. Και έχω ακούσει πολλούς νέους ανθρώπους, να στέλνουν διάφορα στο Facebook και μετά ξαφνικά να υποβάλουν αίτηση εργασίας και κάποιος να αρχίζει να ψάχνει», συνέχισε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ομπάμα αναφέρθηκε αρκετές φορές στα «λάθη» όταν ήταν εκείνος στο σχολείο αλλά δεν μίλησε συγκεκριμένα.

Μια έρευνα που διεξήχθη τον Ιούνιο από την εταιρία careerbuilder.com αποκάλυψε ότι το 45% των εργοδοτών ανατρέχουν στις ιστοσελίδες κοινωνικών επαφών για βρουν στοιχεία των υποψηφίων υπαλλήλων τους.

Ο Λευκός Οίκος επί προέδρου Ομπάμα συχνά χρησιμοποιεί το Facebook, Twitter και άλλους τόπους κοινωνικών επαφών του διαδικτύου για να παρακάμπτει τα μέσα ενημέρωσης και να επικοινωνεί απευθείας με τους Αμερικανούς.

, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters
Αυτό το κείμενο ελήφθη από το in.gr,
στη διεύθυνση http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δίκιο έχει
Αν και στο facebook μπορείς να είσαι "αυστηρά επιλεκτικός" και να μην κάνεις φίλους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις
Αν κάποιος δεν είναι φίλος σου δεν μπορεί να δει την σελίδα σου
Καλή Σαρακοστή
Άβαταρ μέλους
Teri
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Teri »

XRHSTOS έγραψε:έχω προφίλ στο facebook κ δεν το μετάνοιωσα αλλά κ να το μετανοιώσω ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟΡΩ.... ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ
Την οποία αν επιλέξεις και κάνεις διαγραφή, λαμβάνεις μετά αυτό το e.mail:
Γεια σου xxxxx
Έχετε απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας Facebook. Μπορείτε να επανενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας οποιαδήποτε στιγμή αν συνδεθείτε σε Facebook χρησιμοποιώντας το παλιό σας email και κωδικό σύνδεσης. Θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το χώρο όπως παλιά.
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook
Δε μου μοιάζει αυτό με διαγραφή... Πιο πολύ με προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού... :?

Εσείς τι λέτε;;;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”