Ο Ιερώνυμος για τον Παναγόπουλο

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
efraim21
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Ο Ιερώνυμος για τον Παναγόπουλο

Δημοσίευση από efraim21 »

• Ο Ιερώνυμος χαρακτήρισε την απαγωγή
    δείγμα της κρίσης της εποχής μας.

«Θα ήθελα και εγώ να παρακαλέσω σαν πνευματικός πατέρας, σαν πνευματικός αδελφός, αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι παρασύρθηκαν σε αυτή την πράξη, την ενέργεια να κάνουν μια υπέρβαση και να αφήσουν τον κ. Παναγόπουλο να επιστρέψει στο σπίτι του και πιστεύω ότι αν ετσι ενεργήσουν την χαρά θα τη νοιώσουν περισσότερο αυτοί από όλους εμάς», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος.

«Το μήνυμα μου είναι οι άνθρωποι αυτοί να αρθούν πάνω από τις περιστάσεις που τους έσπρωξαν σε αυτή την ενέργεια. Τους εκλιπαρώ να αφήσουν τον άνθρωπο να επιστρέψει στο σπίτι του», πρόσθεσε.

«Η συγχώρεση πάντα θα υπάρχει όταν υπάρχει μετάνοια και από την μετάνοια δεν υπάρχει κανένα μεγαλύτερο δώρο στη ζωή των ανθρώπων», κατέληξε
Τον πρώτο που ευχαρίστησε ο εφοπλιστής Παναγόπουλος στην συνέντευξη που έδωσε ήταν ο Αρχιεπίσκοπος.
fotios
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση από fotios »

Δόξα τω Θεώ! Μετανόησαν οι απαγωγείς και απελευθέρωσαν τον εφοπλιστή! Και τόσο βαθιά ήταν η μετάνοια, που πήραν και ανταμοιβή δεκάδες εκατομμύρια ευρώ! Αυτό θα πει πως η μετάνοια αμοίβεται!!!
Εντάξει όλα καλά τελείωσαν, αστειεύομαι λιγάκι...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Εφόσον υπήρξε συμφωνία στο ύψος του ποσού των λύτρων, και εδόθησαν στο συμφωνημένο σημείο, ήταν θέμα χρόνου, νομίζω, η απελευθέρωση του κ. Παναγόπουλου. Το να μην αφεθεί ελεύθερος ο κ. Παναγόπουλος δεν συνέφερε ούτε τους απαγωγείς, αφού η αξιοπιστία όλων των απαγωγών, από δω και στο εξής, θα έπεφτε στο ναδίρ.
Η έκκληση του Αρχιεπισκόπου ήταν μάλλον ανθρωπιστική, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ουσιαστική, αφού δεν έχει πρόσβαση (επιρροή) στους συγκεκριμενους ανθρώπους.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

aposal έγραψε:Το να μην αφεθεί ελεύθερος ο κ. Παναγόπουλος δεν συνέφερε ούτε τους απαγωγείς, αφού η αξιοπιστία όλων των απαγωγών, από δω και στο εξής, θα έπεφτε στο ναδίρ.
Η Αστυνομια το ειπε αυτο?
Σκεφτηκαν και τους συναδελφους τα παιδια. Σου λεει μην βγαλουμε κανενα ονομα οτι ειμαστε απατεωνες..
:mrgreen:
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."

I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

panos0 έγραψε:
aposal έγραψε:Το να μην αφεθεί ελεύθερος ο κ. Παναγόπουλος δεν συνέφερε ούτε τους απαγωγείς, αφού η αξιοπιστία όλων των απαγωγών, από δω και στο εξής, θα έπεφτε στο ναδίρ.
Η Αστυνομια το ειπε αυτο?
Σκεφτηκαν και τους συναδελφους τα παιδια. Σου λεει μην βγαλουμε κανενα ονομα οτι ειμαστε απατεωνες..
:mrgreen:
Όχι είναι δική μου άποψη. Αν ο απαχθείς δεν επέστρεφε σώος και αβλαβής στο πίτι του, κανείς πλέον δεν θα έδινε λύτρα.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
panos0
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από panos0 »

Α νομιζα οτι το ειπε η Αστυνομια.
Ετσι για χαριν συζητησεως θα πω οτι μια χαρα θα γινοταν ναεπεφτε η αξιοπιστια τους οχι με το να πεθανει κανεις αφου οι επιδοξοι απαγωγεις θα ελεγαν δεν θα παρουμε φραγκο :mrgreen: , απο την αλλη βεβαια τα κανεις ολα για τον ανθρωπο που αγαπας.
Εγω λεω οτι εχουν και μια ανθρωπια μεσα τους ακομα οι κακοποιοι σε λιγο που θα φυγει και αυτη θα ειναι το δραμα..
Δημοσ.: 590
Δημοσ.: 591 " Έρχομαι και εγώ...."

I'll take lives and show all no mercy that night
Attack those not knowing my force
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

aposal έγραψε:Η έκκληση του Αρχιεπισκόπου ήταν μάλλον ανθρωπιστική, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ουσιαστική, αφού δεν έχει πρόσβαση (επιρροή) στους συγκεκριμενους ανθρώπους.
Δεν θα το λεγα... Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποτέ, τί επιρροή ασκούν τα λόγια ενός προσώπου στην καρδιά κάποιου άλλου... Αλλά αυτά μόνο δύο τα ξέρουν σίγουρα σε αυτή την περίπτωση, ο θεός και οι απαγωγείς...
frouteboras
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από frouteboras »

Οταν ειδα τον τιτλο νομισα οτι ηταν καποια αναφορα του Αρχιεπισκοπου στον συχωρεμενο Παναγοπουλο.Oταν πεθανε δεν επετρεψε στη συζυγο του να βαλει μαυρα.Ηταν μερα χαρας για τον ιδιο.Πηγαινε να βρει τον Κυριο που μια ζωη ελεγε γι'Αυτον...
Run フォクすけ, Run

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”