Οχι, δεν εχω τασεις προς το μοναχισμο, δηλαδη αν πηγαινα να γινω μοναχος ή ιερεας θα ημουν απο τους χειροτερους του ειδους. Αρχηγος του Εφραιμ μη σας πω
Ισως ειναι αυτο που λετε. Δεν διοχετευω καπου οποια ποσοτητα αγαπης μπορει να κρυβω. Γενικα αν και ειμαι ομιλιτικος και κανω παρεες δεν εκδηλωνω ποτε τα συναισθηματα μου, ακομα και στους φιλους μου. Στους γονεις μου δεν εχω πει καν οτι του αγαπω (σε κανεναν δλδ). Και φυσικα το τελευταιο που εχω κανει στη ζωη μου ειναι προσφορες, δωρεες και παρεα σε ηλικωμενους (δηλαδη δεν τα εχω κανει).
Δηλαδη, η απαντηση ειναι: Υλικα αγαθα ειναι μια χαρα αρκει να μην φτανουμε σε υπερβολες. Κι οτι ισως αισθανομαι αυτην την αδικαιολογητη ενοχη επειδη δεν μοιραζομαι τις σκεψεις και τα συναισθηματα μου με αλλους.
Οκ, σας ευχαριστω. Για τα υλικα αγαθα ηξερα οτι ηταν αυτη η απαντηση, αλλα ηθελα επιβεβαιωση και για το δευτερο πραγματικα ευχαριστω που βρηκατε την λυση. Η κατασταση ειχε φτασει το απροχωρητο. Εβρισκα δυσβασταχτη την ζωη του χριστιανου ετσι πως την νομιζα και κατηγορουσα την ιδια την ιδεα της θρησκειας και του θεου. Και παλι ευχαριστω. Και καλες γιορτες :)