Μπορούμε να εκκλησιαστούμε και μετά να ακούσουμε μια από τις ομιλίες του γέροντα Μάξιμου!
Η όποιος θέλει μπορεί να μιλήσει με τους μοναχούς!Τι λέτε?
Πρωτα ο Θεός!!
1.smarti με παιδιά.
θα συμπληρωθεί η Λίστα?
Και μετά για ψαράκι...........!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Έχω δηλώσει συμμετοχή εδώ και καιρό.
Πρώτα ο Θεός, Απόστολος και Μαρία.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
smarti έγραψε:Μπορούμε να εκκλησιαστούμε και μετά να ακούσουμε μια από τις ομιλίες του γέροντα Μάξιμου!
Πρωτα ο Θεός!!
1.smarti με παιδιά.
2.Απόστολος και η γλυκιά Μαρία!
3.Ελπίδα και Μανώλης και 2 πιτσιρίκια 11 χρονών
θα συμπληρωθεί η Λίστα?
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
αν μπορέσω πρώτα ο Θεός θα 'ρθω και ελόγου μου , ήθελα να ΄ρθω στην συνάντηση στον τάφο του π. ΠαΪσίου αλλά δεν τα κατάφερα , θέλω να σας γνωρίσω απο κοντά
smarti έγραψε:Μπορούμε να εκκλησιαστούμε και μετά να ακούσουμε μια από τις ομιλίες του γέροντα Μάξιμου!
Πρωτα ο Θεός!!
1.smarti με παιδιά.
2.Απόστολος και η γλυκιά Μαρία!
3.Ελπίδα και Μανώλης και 2 πιτσιρίκια 11 χρονών
4.filotas με την οικογένεια.Ολόκληρος?
5.ktistos με την μεγάλη οικογένεια του και την πολύ όμορφη!!!!
6.Kostantinosve αυτή τη φορά πρώτα ο θεός, ίσως τα καταφέρουμε να γνωριστούμε
7.Η αγαπημένη μας teri με την οικογένεια της
8.Βεταμβρία
9.Dimitra απο Ιταλια
10.Vasiliki με τον όμορφη κόρη της.Σύζυγος?.
Η λίστα συνεχίζεται.......