Χρόνια πολλά Χάρη...

Ευχές.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Harrys1934
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Χρονια πολλα Χαρη...

Δημοσίευση από Harrys1934 »

Δεν πιστεύω να μου κάνετε πλάκα;;;;; Μοιάζει με ένα ωραίο που συνάντησα στις ΑΤΑΚΕΣ ΜΟΥ Άν είσαι πάνω από --60--και ξυπνήσεις ένα πρωινό και δεν δείς να πονάς κάπου, πρόσεξε μην έχεις πεθάνει και δεν το ξέρεις
Μην είναι πρωταπριλιά;;;;; ¨Οχι, όχι δεν είναι. Μα εγώ πάω με το παλαιό με το πολύ παλαιό πως βρέθηκα απροετοίμαστος να σας δεχτώ και να σας φιλέψω κάτι;;; ¨Ομως μια που ήρθατε για να μην ξανά μπείτε στον κόπο και ξανά έρθετε όταν δεν είναι πρωταπριλιά αφήστε τα δώρα σας για να μη ξανά φέρετε και είναι ακριβά σαν την βενζίνη ¨Θα είμουν ακόμη πιο χαρούμενος αν ΄εβλεπα ακόμη κάποιον εδώ που απουσιάζει, γιατί πρόσφερε τα μέγιστα για την επιστροφή μου. Και μη κοιτάμε πίσω αλλά μπροστά. Ομως μιά και δεν έχω κάτι να σας φιλέψω έχω μέσα στα βάθη της ψυχής μου πλημυρισμένη αυτή την στιγμή από συγκίνηση θα μου επιτρέψετε για σήμερα τουλάχιστον να φέρω την παρέα μου που είναι εδώ δίπλα να σας πούμε ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια μας που είναι 100% αληθινό. Είναι η ιστορία μας σας παρακαλώ μέχρι την άλλη φορά να δω που θα βάλω τα υπόλοιπα

http://rapidshare.com/files/163383041/0 ... e.mp3.html
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χρόνια Πολλά”