Και αφού θέλει αποδείξεις και επιμένει ΛΟΓΙΚΑ, τότε να μου φέρει εδώ έναν επιστήμονα που έχει εξηγήσει ΠΩΣ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ γίνεται ΑΙΜΑ μέσα στον ανθρώπινο οργάνισμο!!!!!!!!!!!!smarti έγραψε:Αυτην την απαντηση του την εχω δωσει, αλλα δεν τον επεισε...costisk έγραψε:Θα απαντήσω κάτι χωρίς να το ξέρω. Απλά υποθέτω.
Μήπως το επέτρεπε λογικά τότε ο Θεός για την εξάπλωση του ανθρώπινου είδους;
Αν δεις ότι δεν πείθετε με τίποτα..... εεεε στείλτον στη μάνα του ! :)
Θεοδωρα δεν παιζει ρολο που ειναι ο αντρας μου, μπορει καθε ανθρωπος να σου εκανε και εσενα αυτη τη ερωτηση.Εσυ τι θα του απαντουσες?
Αυτοι στηριζονται σε μια λογικη..και σε καποια γραπτα γεγονοτα της εξελιξης του ανθρωπου.Εμεις πως μπορουμε να τους πεισουμε για το αντιθετο?
Και μη μου πειτε τωρα μονο με προσευχη ...απο τη στιγμη που ζηταει καποιος με λογια να του αποδειξεις κατι.....
Για το ωάριο ξέρουνε να το πάρουνε έτοιμο και να το βάλουνε μαζί με τα έτοιμα σπερματοζωάρια και να κάνουνε ανθρώπους, τα συστατικά των τροφών ξέρουνε να τα αναλύσουνε, πως όμως η τροφή και οι αηδίες που τρώμε γίνονται ΑΙΜΑ που κυλάει στις φλέβες μας δεν το γνωρίζουνε!!!!!!!!!!!!
(και γιατί παρακαλάμε για ΑΙΜΑ όταν χρειαστούμε μιά επεμβαση και δίνουμε όσο κι όσο......... σιγά μη δεν μπορούν να φτιάξουν ΑΙΜΑ οι επιστήμονες, τόσα άλλα φτιάχνουνε!!!!!..................)
Και όταν θα απαντήσει σε αυτό το πανεύκολο πραγματάκι (εν έτοι 2008) θα τα ξαναπούμε εάν επιμείνει :D
ΥΓ. να έχουμε κι εμείς οι "παράλογοι" μιά λογική απορία κάπου-κάπου!