Μήπως κάνω λάθος??

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
tanos
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Μήπως κάνω λάθος??

Δημοσίευση από tanos »

Αντίδραση φίλοι μου και αδελφοί.Οταν βλέπουμε πολιτικό που γνωρίζουμε του λέμε κατάμουτρα ότι πρέπει να βοηθήσει.Αλλά δυστυχως τρέχουμε πίσω τους για βολέματα.Πόση δύναμη έχουν οι χριστιανοί το γνωρίζουν όλοι τους.Μας σκορπίζουν όμως τελευταία στιγμή τάζοντας βολέματα και.... βοηθάτε να μην βγουν οι άλλοι....Είδατε ο ΣΥΡΙΖΑ πως ένωσε όλους τους αντίθετους της Εκκλησίας????Εμείς τι κάνουμε???Δεσπότες τρέχουν πίσω τους για θελήματα.Σκόρπιοι και αυτοί παρασυρμένοι απο την εξουσία.Βγαίνουν στην τηλεόραση και φέρονται σαν πολιτικοί.Αλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος.Χωρίσαν τα τσιφλίκια τους και δεν επιτρέπει ο ένας να μπαίνει στα χωράφια του άλλου,λες και η Εκκλησία δεν είναι Μια.Τι να πω,αν κάποιος έχει άλλη άποψη ας μου την πει μήπως τους κατηγορώ άδικα.Τουλάχιστον να δω τι αλήθεια συμβαίνει..
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, κατά την άποψή μου, είναι περισσότερο αγώνα για να γίνουμε καλύτεροι Χριστιανοί. Αυτό μόνο ζητά ο Κύριος από εμάς.
Ο Ίδιος θα αποφασίσει για τα περαιτέρω!

Αποσπάσματα από το βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ Β΄ : ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ»

(σελ. 71)
Εάν θέλεις να βοηθήσεις την εκκλησία, είναι καλύτερα να κοιτάξεις να διορθώσεις τον εαυτό σου, παρά να κοιτάξεις να διορθώνεις τους άλλους. Αν διορθώσεις τον εαυτό σου, αμέσως διορθώνεται ένα κομματάκι της εκκλησίας. Αν φυσικά αυτό το έκαναν όλοι, η Εκκλησία θα ήταν διορθωμένη. Αλλά σήμερα οι άνθρωποι ασχολούνται με όλα τα άλλα θέματα εκτός από τον εαυτό τους. Γιατί το να ασχολείσαι με τον εαυτό σου έχει κόπο, ενώ το να ασχολείσαι με τους άλλους είναι εύκολο.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
mirto
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από mirto »

ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να δεις την αλήθεια από την τηλεόραση ή γενικά από τα μέσα μαζικής πληροφόρησης.

Την αλήθεια θα την δεις στην Αγία Γραφή στο λόγο του Κυρίου μας και ΜΟΝΟ!!!!!

Ποιόν άλλο θα μπορούσες να εμπιστευτείς παρά έναν Θεό να σε διδάσκει τους λόγους του, σεβόμενος την απόλυτη ελευθερία σου!!!!!!!!!!!!!!
Πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται κανείς τον άνεμο, που κινείται ακατάπαυστα, πιο σίγουρο είναι να εμπιστεύεται όσα χαράζουν τα παιδιά πάνω στην άμμο, όταν παίζουν, παρά την ανθρώπινη ευτυχία.

Αγιος Γρηγοριος Θεολογος
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Μήπως κάνω λάθος??

Δημοσίευση από filotas »

tanos έγραψε:Αντίδραση φίλοι μου και αδελφοί.Οταν βλέπουμε πολιτικό που γνωρίζουμε του λέμε κατάμουτρα ότι πρέπει να βοηθήσει.Αλλά δυστυχως τρέχουμε πίσω τους για βολέματα.Πόση δύναμη έχουν οι χριστιανοί το γνωρίζουν όλοι τους.Μας σκορπίζουν όμως τελευταία στιγμή τάζοντας βολέματα και.... βοηθάτε να μην βγουν οι άλλοι....Είδατε ο ΣΥΡΙΖΑ πως ένωσε όλους τους αντίθετους της Εκκλησίας????Εμείς τι κάνουμε???Δεσπότες τρέχουν πίσω τους για θελήματα.Σκόρπιοι και αυτοί παρασυρμένοι απο την εξουσία.Βγαίνουν στην τηλεόραση και φέρονται σαν πολιτικοί.Αλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος.Χωρίσαν τα τσιφλίκια τους και δεν επιτρέπει ο ένας να μπαίνει στα χωράφια του άλλου,λες και η Εκκλησία δεν είναι Μια.Τι να πω,αν κάποιος έχει άλλη άποψη ας μου την πει μήπως τους κατηγορώ άδικα.Τουλάχιστον να δω τι αλήθεια συμβαίνει..
Φίλε μου έχεις δίκιο, ένας διωγμός μας χρειάζεται. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε γίνει Χριστιανοί του καναπέ. Άμα αγριέψουν τα πράγματα οι επιλογές είναι ξεκάθαρες ή είσαι με το Χριστό και το πληρώνεις με τη ζωή σου, αλλά πας στον Παράδεισο, ή με το θηρίο και επιβιώνεις προσωρινά, αλλά πας στην Κόλαση.

Πάντοτε στους διωγμούς η Εκκλησία είναι ενωμένη και το ίδιο θα συμβεί και τώρα, το προφήτευσε και ο Γέροντας Παΐσιος.

Όσο για τους Αρχιερείς, αυτούς τους ανέλαβε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Δε σου κάνει εντύπωση ότι εξαφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό από την τηλεόραση (με εξαίρεση τον Θεσσαλονίκης ίσως).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”