Συνάντηση στον τάφο του γέροντα Παϊσίου στις 18.10.2008
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Ένα μικρό κεράκι μόνο για μένα και την οικογένεια μου ειναι αρκετο.sokratism έγραψε:Μόνο ένα κεράκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;agiooros έγραψε:Anapste ena keraki kai gia mena.
Οοοοοοοοοοοοχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μία λαμπάδα θα σου ανάψω εδώ στο τόπο που είμαι. Στον Άγιο Βασίλειο Βόλου. Εκεί θα στην ανάψω. Για να μη νομίζεις ότι λέω ψέματα.
Σας ευχαριστω
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ενταξει ,αφου ετσι το θελεις!!Θα ψαξουμε να βρουμε το πιο μικρο κερακι!!! :Dagiooros έγραψε:Ένα μικρό κεράκι μόνο για μένα και την οικογένεια μου ειναι αρκετο.sokratism έγραψε:Μόνο ένα κεράκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;agiooros έγραψε:Anapste ena keraki kai gia mena.
Μία λαμπάδα θα σου ανάψω εδώ στο τόπο που είμαι. Στον Άγιο Βασίλειο Βόλου. Εκεί θα στην ανάψω. Για να μη νομίζεις ότι λέω ψέματα.
Σας ευχαριστω
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
-
sokratism
- Τακτικό Μέλος

Έλα βρε. Είπαμε εμείς το αντίθετο;agiooros έγραψε:Ένα μικρό κεράκι μόνο για μένα και την οικογένεια μου ειναι αρκετο.sokratism έγραψε:Μόνο ένα κεράκι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;agiooros έγραψε:Anapste ena keraki kai gia mena.
Σας ευχαριστω
Δίπλα στην λαμπάδα θα σου ανάψω και μικρό κεράκι. Έτσι θα έχεις και το κεράκι σου αλλά θα έχω και εγώ τη χαρά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.
:D :D :D :D :D
Ωραία είναι εδώ. :) :) :)
αδερφέ μου συγχώρα με γιατί στις συμβουλές είμαι πρώτος αλλά στην εφαρμογή τελευταίος
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

http://www.halkidiki.gov.gr/images/stor ... moi_gr.jpg
View user's profile :)
View user's profile :)
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.