Εν ημέρα θλίψεως

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Πολύ καλή μέθοδος. Σε ευχαριστώ Σμαρώ. ΑΑΑΧ! Αλοίμονο μου τον αδιώρθοτο.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

theodosis79 έγραψε:Πολύ καλή μέθοδος. Σε ευχαριστώ Σμαρώ. ΑΑΑΧ! Αλοίμονο μου τον αδιώρθοτο.
Δεν νομιζω να εισαι ο μονος αδιωρθοτος :cry: Εχεις και μενα παρεα :oops: :oops: :oops: Στα λογια καλη ειμαι,στην πραξη τι κανω!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stratos »

smarti έγραψε: :oops: :oops: :oops: Στα λογια καλη ειμαι,στην πραξη τι κανω!! :roll: :roll: :roll: :roll:
Νά κόψεις τό κάπνισμα :razz:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

[-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-( [-(
Δεν μπορω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
alexandergreek
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από alexandergreek »

theodosis79 έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ αδελφοί. Ξέρετε κάτι? Φέτος παραμονές Του Πάσχα μέσα στην εκκλησία ακούσα να με κατακρίνουν ακόμα και για την ευσέβεια μου (την όποια τελως πάντων, αν έχω) και αυτό σε καιρό ενώ προετοιμαζόμουν για να κοινωνίσω, για να ταραχτώ και να πέσω σε καμιά πτώση.
Επειδή ο πατέρας μου διατηρεί κατάστημα και είχε με κάποιον διαφορές, αυ΄τος με κστέκρινε ότι τάχα κάνουμε τους ψευτοαγίους και πάμε δήθεν στην εκκλησία κλπ. κλπ.
Ξέρω ένας άγιος αυτό θα το θεωρούσε μια πολύ καλή ευκαιρία για να ταπεινωθεί και να ανλεβει πνευματικά!
Θεοδόση, όχι μόνο είναι ευκαιρία για να ανέβεις πνευματικά, αλλά είναι ευκαιρία για να συκοφαντηθείς και η ευσέβειά σου να αναγνωρίζεται μόνο απο το Θεό!

Μακάριοι οι δεδιωγμένοι ένεκεν δικαιοσύνης, διότι αυτών είναι η βασιλεία των ουρανών. Μακάριοι είσθε όταν σας ονειδίσωσι και διώξωσι και είπωσιν εναντίον σας πάντα κακόν λόγον ψευδόμενοι ένεκεν εμού. Χαίρετε και αγαλλιάσθε, διότι ο μισθός σας είναι πολύς εν τοις ουρανοίς΄ επειδή ούτως εδίωξαν του προφήτας τους προ υμών.

Πέραν απο το μισθό: Εσύ αυτό θέλεις, να σε συκοφαντούν ειδικά ώς πρός την ευσέβειά σου, για να τη βλέπει μόνο ο Θεός!!! Νομίζω ότι ειλικρινά θα έπρεπε να χαίρεσαι... Οι άγιοι πάσχιζαν για να κρύβουν την αρετή τους, και χαίροταν αν κάποιος τους συκοφαντούσε. Να ανησυχείς ΜΟΝΟ αν σε ελέγχει ο Πνευματικός σου. Τότε να λάβεις σοβαρά τις επισημάνσεις του. Για τον κόσμο, μη σε μέλει, να χαίρεσαι αν σε κατηγορούν ως ψευδοευσεβη, διότι τότε η αρετή σου πάει μόνο στα μάτια του Θεού και δε γίνεται για τα μάτια του κόσμου...
omirosx
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

ΠΠΕΡΙ ΘΛΙΨΕΩΣ

Δημοσίευση από omirosx »

Ά-Πέτρου ΄Δ-14-Εάν σας βρίζουν και σας περιφρονούν για το όνομα του Χριστου, είστε μακάριοι, γιατί το πνεύμα της δόξης και της δυνάμεως. το πνεύμα του Θεού αναπαύεται επάνω σας
Από αυτούς μεν το όνομα του Θεού βλασφημείται, από σας όμως δοξάζεται
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”