Η ευχή
Συντονιστής: Συντονιστές
- panosgreece
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
georgeva
- Βασικός Αποστολέας

Eιναι ενα σημειο εδω που θελει προσοχη.Και πολλοι απο εμας δεν το ξερουμε.Ο πατερ Παισιος ελεγε οτι σε κατασταση αιφνιδιασμου απο καποιο πειρασμο,να μην στρεφομαστε αμεσως αμεσως στην ευχη.Να περιμενουμε λιγο να υποχωρισει λιγο ο πειρασμος,γιατι ο πονηρος μολις δει οτι στρεφομαστε αμεσως στην προσευχη,ορμαει με μεγαλυτερη μανια και δημιουργει ταραχη και φοβο μεγαλυτερο.
Να ηρεμησουμε πρωτα,να συγκεντρωθουμε και μετα επιθεση με την ευχη ζωηρα.(σε περιπτωση πανικου ισχυει αυτος ο τροπος)
Ελεγε ο πατερ παισιος , ειναι σαν να εισαι στον πολεμο στην πρωτη γραμμη
και κανεις επιθεση τρεχοντας και να λες ''Παναγιτσα μου βοηθα με,Παναγιτσα μου βοηθα με'' .Θα σου κοπουν τα ποδια και θα πεσεις κατω απο τον φοβο χωρις να σε εχουν χτυπησει τα πυρα του εχθρου.
Μερικες φορες θαυμαζω τι μεγαλη διακριση ειχε ο Αγιος Γεροντας Παισιος
Να ηρεμησουμε πρωτα,να συγκεντρωθουμε και μετα επιθεση με την ευχη ζωηρα.(σε περιπτωση πανικου ισχυει αυτος ο τροπος)
Ελεγε ο πατερ παισιος , ειναι σαν να εισαι στον πολεμο στην πρωτη γραμμη
και κανεις επιθεση τρεχοντας και να λες ''Παναγιτσα μου βοηθα με,Παναγιτσα μου βοηθα με'' .Θα σου κοπουν τα ποδια και θα πεσεις κατω απο τον φοβο χωρις να σε εχουν χτυπησει τα πυρα του εχθρου.
Μερικες φορες θαυμαζω τι μεγαλη διακριση ειχε ο Αγιος Γεροντας Παισιος
Ο ΕΓΕΙΡΩΝ ΑΠΟ ΓΗΣ ΠΤΩΧΟΝ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΠΡΙΑΣ ΑΝΥΨΩΝ ΠΕΝΗΤΑ(ψαλμ.112)
- theodora
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Έχω μία απορία............ κοιμάμαι λέω την ευχή, παρακολουθώ τον αγώνα μπάσκετ λέω την ευχή, είμαι με παρέα και ακούμε μουσική τρώγωντας και συζητώντας λέω την ευχή.
Το ταγκαλάκι αφού δεν γνωρίζει τις σκέψεις μας ........ πως ξέρει ότι λέμε την ευχή και μας την πέφτει με μεγαλύτερη ορμή?
Το ταγκαλάκι αφού δεν γνωρίζει τις σκέψεις μας ........ πως ξέρει ότι λέμε την ευχή και μας την πέφτει με μεγαλύτερη ορμή?
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.