Ομοφυλοφιλία
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
Ομοφυλοφιλία
Αγαπητέ π.Αντώνιε,τι έχετε να πείτε για την ομοφυλοφιλία?Αναρωτιέμαι αν ενστερνίζεστε αυτά που κατά καιρούς αναφέρουν διάφοροι κληρικοί εδώ κι εκεί για την έκφραση της σεξουαλικότητας και την τιμωρία που θα βιώσουν οι ομοφυλόφιλοι στη μετά το θάνατο ζωή.
Είναι αμαρτία?Πάθος?Αν ναι,'καταλαγιάζεται' με ενάρετη και πνευματική ζωή όπως τα άλλα ανθρώπινα πάθη/αμαρτήματα?
Ευχαριστώ.
Είναι αμαρτία?Πάθος?Αν ναι,'καταλαγιάζεται' με ενάρετη και πνευματική ζωή όπως τα άλλα ανθρώπινα πάθη/αμαρτήματα?
Ευχαριστώ.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ
Καλε μου ανθρωπε, καλως ωρισες στο φορουμ,κανε ενα κοπο ,διαβασε οσα εχουν συζητηθει μεχρι τωρα σχετικα με την ομοφυλοφιλια. Για να παρεις μια ιδεα και να παρουμε και μεις μια βαθεια αναπνοη,πριν αρχισουν παλι οι χειροβομβιδες.sagangr έγραψε:Αγαπητέ π.Αντώνιε,τι έχετε να πείτε για την ομοφυλοφιλία?Αναρωτιέμαι αν ενστερνίζεστε αυτά που κατά καιρούς αναφέρουν διάφοροι κληρικοί εδώ κι εκεί για την έκφραση της σεξουαλικότητας και την τιμωρία που θα βιώσουν οι ομοφυλόφιλοι στη μετά το θάνατο ζωή.
Ευχαριστώ.
ΥΓ :Και προσοχη μη παρει ειδηση ο Μανος οτι ανοιξε παλι αυτο το θεμα, γιατι τοτε δεν θα παρουμε ανασα ουτε μεχρι τα Χριστουγεννα.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Επειδη τα τελευταια χρονια ακουμε για αγαπη μεχρι ναυτιας, και εχουν ξεφυτρωσει εμπειροι αγαπολογοι παντου,μας λες σε παρακαλω τι εννοεις με τη λεξη "αγαπη" ?preloude έγραψε:H EKΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ.
Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Υπαρχει η κατα κοσμον αγαπη και η κατα Χριστον αγαπη.Η μια ειναι Αληθεια και ζωη,η αλλη ιστος αραχνης και θανατος. (Πνευματικος,ψυχικος η και σωματικος).preloude έγραψε:αγαπη=ζωη
και ζωη=αγαπη
με δυο λεξεις,περιεκτικως, γιατι το θεμα ειναι πολυ μεγαλο.
- preloude
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ειναι αυτονοητο ενοειται. οταν αγαπας τον πλησιον σου εχεις τον χριστο μεσα σου. ο χριστος ειναι αγαπη.Melpomeni έγραψε:Υπαρχει η κατα κοσμον αγαπη και η κατα Χριστον αγαπη.Η μια ειναι Αληθεια και ζωη,η αλλη ιστος αραχνης και θανατος. (Πνευματικος,ψυχικος η και σωματικος).preloude έγραψε:αγαπη=ζωη
και ζωη=αγαπη
με δυο λεξεις,περιεκτικως, γιατι το θεμα ειναι πολυ μεγαλο.
δεν μπορεις να αγαπησης τον χριστο χωρις να αγαπας τον πλησιον σου.