Όσο γκρινιάζει κανείς, τόσο ρημάζει.
Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές
- Byzantine_Spirit
- Κορυφαίος Αποστολέας

Smarti..
Περαστικά σου εύχομαι, σύντομα, και εύχομαι με όλη
μου την καρδιά, αυτό να είναι το τελευταίο πρόβλημα υγείας
στη ζωή σου.
Μπορούμε παιδιά, να ευχόμαστε κι εμείς
για ταχεία ανάρρωση του, στην προσευχούλα
που κάνουμε όλοι μαζί, κάθε βράδυ στις 10,
απ' όπου βρίσκεται ο καθένας.
Περαστικά σου εύχομαι, σύντομα, και εύχομαι με όλη
μου την καρδιά, αυτό να είναι το τελευταίο πρόβλημα υγείας
στη ζωή σου.
Μπορούμε παιδιά, να ευχόμαστε κι εμείς
για ταχεία ανάρρωση του, στην προσευχούλα
που κάνουμε όλοι μαζί, κάθε βράδυ στις 10,
απ' όπου βρίσκεται ο καθένας.
«Ο λύχνος του σώματος εστίν ο οφθαλμός· εάν ουν ο οφθαλμός σου απλούς η, όλον το σώμα σου φωτεινόν έσται.»
-
Dimokratis
- Συστηματικός Αποστολέας

-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
lazarr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σμάρω υπομονή...και οι προσευχές μας θα σε συνοδεύουν για να πάνε όλα κατ'ευχήν..Στη δοκιμασία δείχνει τη διαφορά του ο άνθρωπος της πίστης από τον κοσμικό.Σμίλεψε το σμαράγδι της υπομονής, και ο Θεός θα δώσει την ευλογία του..την αγάπη μας στην οικογένειά σου. :)
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

[quote="lazarr"]Σμάρω υπομονή...
Εχουν να με πουν ετσι απο το λυκειο.Μολις ηρθα απο την εξομολογηση ,διαβασα και τα μυνηματα σας και δεν ξερετε ποσο ωραια νιωθω.Ευχαρηστω το θεο που μου επετρεψε να βρω αυτο το σαιτ και να γνωρισω τοσους πολλους αξιολογους ανθρωπους.Ο θεος να σας εχει παντα καλα και ολους κατο απο τη σκεπη του.Σας ευχαρηστω.
Εχουν να με πουν ετσι απο το λυκειο.Μολις ηρθα απο την εξομολογηση ,διαβασα και τα μυνηματα σας και δεν ξερετε ποσο ωραια νιωθω.Ευχαρηστω το θεο που μου επετρεψε να βρω αυτο το σαιτ και να γνωρισω τοσους πολλους αξιολογους ανθρωπους.Ο θεος να σας εχει παντα καλα και ολους κατο απο τη σκεπη του.Σας ευχαρηστω.
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

smarti, καλημερα και απο μενα, ολα να πανε κατα Θεον.
Να γινεις καλα, και να θυμασαι σχετικα με το ερωτημα σου, (γιατι οι κακοι καλοπερνανε), οτι οποιον Αγαπα ο Θεος τον Παιδευει, για να τον Εκπαιδευσει στην απολυτη Αγαπη Του.
Δεν Αστειευεται ο Θεος, Αγαπαει και Αγαπαει απολυτα μαλιστα, οσον αφορα τα
"λαμογια" που την περνανε "ζαχαρη" σε αυτην την προσκαιρη ζωη, θα περασουν απο το ταμειο, και θα λαβουν αυτο που τους αναλογει, εις την ατελευτητη αιωνιοτητα, και μαλιστα αναπολογητοι εφοσον συνεχιζουν το τροπαρι τους εως το τελος!
Γιαυτο μην στεναχωριεσαι, να λες ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, σε αυτον ανηκουν ολα τα καλα που εχουμε, και σε μας ολα τα κακα που τραβαμε.
Καλη δυναμη, η Παναγια μαζι σου.
Να γινεις καλα, και να θυμασαι σχετικα με το ερωτημα σου, (γιατι οι κακοι καλοπερνανε), οτι οποιον Αγαπα ο Θεος τον Παιδευει, για να τον Εκπαιδευσει στην απολυτη Αγαπη Του.
Δεν Αστειευεται ο Θεος, Αγαπαει και Αγαπαει απολυτα μαλιστα, οσον αφορα τα
"λαμογια" που την περνανε "ζαχαρη" σε αυτην την προσκαιρη ζωη, θα περασουν απο το ταμειο, και θα λαβουν αυτο που τους αναλογει, εις την ατελευτητη αιωνιοτητα, και μαλιστα αναπολογητοι εφοσον συνεχιζουν το τροπαρι τους εως το τελος!
Γιαυτο μην στεναχωριεσαι, να λες ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, σε αυτον ανηκουν ολα τα καλα που εχουμε, και σε μας ολα τα κακα που τραβαμε.
Καλη δυναμη, η Παναγια μαζι σου.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

καλημερα και παλι .Η εγχηρηση πετυχε και ειμαι παλι σπιτι.Αν θελετε σας παρακαλω οποιος εχει τη καλη διαθεση ας κανει μια προσευχουλα για μια κυρια Αννα που εχασε τα ποδια της απο γαγκραινα και ταλαιπωρειτε...Υπαρχει τοσος πονος μεσα στο κοσμο,που δεν αξιζει τιποτα αλλο απο το να λεμε το δοξα το θεο γιατι αν πας μια μερα μεσα στα νοσοκομεια θα ξεχασεις οτι προβληματα και αν εχειςΤαλαιπωρειτε τοσος κοσμος απο πολυ δυσκολες αρρωστειες.........Σας ευχαρηστω παντως απο ολη μου τη καρδια για τη συμπαρασταση σας και σας ευχομαι υγεια,υγεια υγεια....