Ο εκ των έσω πόλεμος

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Απάντηση
isaak56
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Ο εκ των έσω πόλεμος

Δημοσίευση από isaak56 »

http://www.hellenicreligion.gr/doc/who.htm
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

Μη τους παίρνεις στα σοβαρά... Πάντα υπήρχαν τέτοιοι. Όπως πάντα υπήρχαν Λεωνίδες και Εφιάλτες...
paratiritis88
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Re: Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΟΛΕΜΟΣ

Δημοσίευση από paratiritis88 »

isaak56 έγραψε:http://www.hellenicreligion.gr/doc/who.htm
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ ;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ;
-------------------------------

ΓΡΑΦΟΥΝ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ( !!!)

ΕΑΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ SITE ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΒΙΔΑΣ !

ΕΙΝΑΙ Η "ΒΙΔΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ" Σ΄ ΑΥΤΗ...

paratiritis88
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

Είναι οι δωδεκαθεϊστές που παρελάζουν στον "Αθέατο κόσμο" του Χαρδαβέλα και σε παρόμοιες εκπομπές.

Γράφουν:

"....Τί πρέπει να κάνουμε; Ο Ιερός Αγώνας δεν σταματά ποτέ. Έχουμε κατακλυσθεί από ξένα στοιχεία και ανθελληνικές δοξασίες που καταστρέφουν την Γλώσσα, την Θρησκεία, τον Πολιτισμό, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Έθνος. Τα Ελληνικά πολιτιστικά στοιχεία διαφοροποιήσεως εξοστρακίζονται. Αλλά οι Θεοί δεν μας εγκατέλειψαν. Θα ηγηθούν της μάχης και θα επιβάλλουν δικαιοσύνη, για να λάμψει η Αλήθεια. Θα τσακίσουμε αμείλικτα τους νεοβυζαντινούς εχθρούς του Έθνους και του Ελληνισμού. Θα εξοστρακίσουμε την «ορθόδοξη» αίρεση των ναζωραίων που μολύνει το Έθνος των Ελλήνων."..

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
henrikleonidas
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από henrikleonidas »

Καλησπέρα.Όλοι θα κριθούμε στο τέλος από τον Κύριο.
isaak56
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από isaak56 »

ΑΔΕΛΦΙΑ
ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

Βρώμικο παρασκήνιο: Ολοσέλιδη καταχώρηση -κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Ντόρας στην Ουάσιγκτον- της ΠανΜακεδονικής Αμερικής κι άλλων Οργανώσεων, στην εφημερίδα The Washington Times (14 Φεβ.), διαχωρίζει την θέση της από την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων... Την καταχώρηση, που εκφράζει την Ομογένεια, απόκρυψε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης της Ελλάδας και φυσικά αγνoούν τα ελληνικά ΜΜΕ... Η Οργάνωση γνωρίζει ότι το ''εμπόδιο'' στο ζήτημα είναι η υποχωρητικότητα της Αθήνας... Αναμένονται δηλώσεις-αποκαλύψεις και γιά τον ''ρόλο'' ομογενειακών Oργανώσεων και ''παραγόντων''... ''Προβοκάτσια''- δάχτυλος Ντόρας στον ΟΗΕ, γιά να μην γίνει τελικά η προγραμματισμένη ενημέρωση Ελλήνων δημοσιογράφων από αξιωματούχο του Διεθνούς Οργανισμού (15 Φεβ.), σχετικά με τις διαπραγματεύσεις γιά την ονομασία των Σκοπίων.

Περίεργες ''συμπτώσεις'': Η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε στις 13 Φεβρουαρίου 2008 στην Ουάσιγκτον, στο -ακροδεξιό- CENTER FOR STRATEGIC AND INTERNATIONAL STUDIES (CSIS), γιά ζητήματα της Νοτιοανατολκής Ευρώπης (Βαλκάνια). Την παρουσίασε ο απόστρατος πτέραρχος και πρ. Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των προέδρων Φόρντ και Μπους (πρεσβύτερου), Brent Scowcroft.. Κατά σύμπτωση, ο πτέραρχος, εκτός από αξιωματούχος του CSIS είναι και πρόεδρος του... American Turkish Council. Να θυμίσουμε ότι πριν 4 χρόνια (Απρ. 2004) , το CSIS είχε αναφέρει σε ανάλυσή του ότι ο Κ. Καραμανλής είχε δεσμευτεί ότι δεν θα προβάλει εμπόδια στην ένταξη της πΓΔΜ σε ΝΑΤΟ κι ΕΕ.
Η ομιλία της υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Ντόρας Μπακογιάννη, στο CENTER FOR STRATEGIC AND INTERNATIONAL STUDIES, Washington- USA, στις 13 Φεβρουαρίου 2008, με τίτλο: ''TRANSFORMING SOUTH-EAST EUROPE: A CHALLENGE TO SMART POWER''
isaak56
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από isaak56 »

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ .ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ. ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ.
Thomas15n
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Thomas15n »

Πριν κάποια χρόνια 3-4 ήταν σε κάποια έξαρση το κίνημα των Αρχαιοθρήσκων ή Δωδεκαθεϊστών ή Νεοπαγανιστών όπως θέλετε πείτε το.
Σήμερα όσο και αν το θέλουν κάποιοι όμως έχει ξεφουσκώσει, έχουν μείνει εκεί λίγοι "γραφικοί" που μονοπωλούν το δικαίωμα να είσαι Έλληνας, με βάση την "αρχαία θρησκεία" που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν πώς πραγματικά ήταν, και έχουν ένα μύλο ιδεών και απόψεων κατά το πλείστον Νεοεποχίτικων. Αφήστε τους στον κόσμο τους όσο ασχολούνται κάποιοι μαζί τους τροφή τους δίνουν. Μην ασχολείστε μαζί τους.
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ionas »

isaak56 έγραψε:ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ .ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ,ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ. ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ.
Είναι γεγονός όπως δείχνουν τα πράγματα ότι τα λόγια των δυό αγίων ανδρών με προφητικό λόγο έχουν απόλυτη εφαρμογή στη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών της Ελλάδος. Του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: Θάρθει ένα ψευτορωμαίϊκο μην τους πιστέψετε...
Και του Γέροντα Παϊσιου του Αγιορείτη: Τα πολιτικά κόμματα έχουν δάκο
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”