Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Κλειδωμένο
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Τα επιτίμια, έχω την εντύπωση, δίδονται με διάκριση!
Μπορεί κάποιος πνευματικός να θεωρεί ότι η αποχή από την Θεία Κοινωνία περισσότερο κακό θα κάνει παρά καλό σε κάποιον! Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κουβαλά ο καθένας μέσα του!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

lovethink έγραψε:
Melpomeni έγραψε:Δυστυχως,δεν μπορω να σου ευχηθω καλη επιτυχια,γιατι
δεν αγωνιζομαστε στο ιδιο στρατοπεδο.
Εσύ είσαι πεπεισμένη πως είσαι Του Θεού και εγώ είσαι πεπεισμένη πως είμαι στο στρατόπεδο του σατανά ?
Μπράβο Μελπομένη μου , να'σαι καλά που απαλλάσεις Τον Θεό από παραπάνω δουλειά και κρίνεις εσύ αντί για αυτόν ποιός είναι ή όχι στο "στρατόπεδό" του

Μανο,αν και θα βοηθουσε τα επιχειρηματα σου αυτη η ερμηνεια του "στρατοπεδου" που ανεφερα,λυπαμαι,αλλα ειναι λανθασμενη.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Melpomeni έγραψε:Οταν ειπα οτι εγω ανηκω σε αλλο στρατοπεδο,εννοουσα οτι ,(αναγνωριζοντας μεν και προστατευοντας τα δικαιωματα τους), θα αγωνιστω, οσο,οπως και οπου μπορω,και δεν θα αφησω να περασουν τις ιδεες τους και τον δικο τους τροπο ζωης ,στα σχολεια, στα ΜΜΕ ,στην πολιτικη και στη νομοθεσια.
.
Οταν λες προστατεύεις τα δικαιώματά τους τι εννοείς ? ποιό δικαίωμα τους δίνεις δηλαδή ? να πεθάνουν μόνοι ? διότι αυτό απαιτείς από τους άλλους
Απαιτείς πράγματα Οπως
1.Να μην κάνουν ποτέ έρωτα
2.Να μην έχουν σύντροφο δηλαδή συντροφιά παρέα
3.Να μην έχουν δικαιώματα νομικά κληρονομικά σε περίπτωση που φύγει ο σύντροφός τους
4.Να μην έχει δικαίωμα ο σύντροφός τους να τους επισκεφθεί στο νοσοκομείο γιατί δεν θεωρείται α βαθμού συγγενής

Και αυτό το λες "προστατεύω τα δικαιώματά τους" ?
Αν ήταν στο χέρι σου θα τους μάντρωνες όλους σε καμμιά φυλακή να τους κάνουν ηλεκτροσόκ να γίνουν "φυσιολογικοί" και να μην σου μολύνουν το περιβάλον
Προστατεύω τα δικαιώματα σημαίνει τι ?

Οσο για τα "στρατόπεδα" εγώ δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο
Δεν πολεμώ τους γύρω μου , ούτε βλέπω παντού εχθρούς
Αλλιώς λειτουργεί ένας ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος κοντά στην Εκκλησία αλλιώς εκτός
Αλλιώς λειτουργεί ο άνθρωπος με Φόβο Θεού και αλλιώς ο αναίσθητος
Είτε κάποιος με ιδιαίτερότητα είτε χωρίς , αυτό που θα τον κάνει να είναι συνετός άνθρωπος θαυμαστός περήφανος και παληκάρι θα είναι η πίστη του και ο τρόπος που εξελίσεται μέσα στην κοινωνία που ζει και όχι αν είναι ή όχι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος

Στη πολιτική ? δηλαδή ο Κλίντον που ρεζιλεύτηκε με τη Μόνικα είναι πιο κύριος από κάποιον ομοφυλόφιλο που δεν έδωσε δικαίωμα ?
Τελικά δεν είναι τυχαίο που η Αμερική είναι παγκόσμια γνωστή για τον πουριτανισμό της
Καλή Σαρακοστή
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

lovethink έγραψε:
Melpomeni έγραψε:Οταν ειπα οτι εγω ανηκω σε αλλο στρατοπεδο,εννοουσα οτι ,(αναγνωριζοντας μεν και προστατευοντας τα δικαιωματα τους), θα αγωνιστω, οσο,οπως και οπου μπορω,και δεν θα αφησω να περασουν τις ιδεες τους και τον δικο τους τροπο ζωης ,στα σχολεια, στα ΜΜΕ ,στην πολιτικη και στη νομοθεσια.
.
Οταν λες προστατεύεις τα δικαιώματά τους τι εννοείς ? ποιό δικαίωμα τους δίνεις δηλαδή ? να πεθάνουν μόνοι ? διότι αυτό απαιτείς από τους άλλους
Απαιτείς πράγματα Οπως
1.Να μην κάνουν ποτέ έρωτα
2.Να μην έχουν σύντροφο δηλαδή συντροφιά παρέα
3.Να μην έχουν δικαιώματα νομικά κληρονομικά σε περίπτωση που φύγει ο σύντροφός τους
4.Να μην έχει δικαίωμα ο σύντροφός τους να τους επισκεφθεί στο νοσοκομείο γιατί δεν θεωρείται α βαθμού συγγενής

Και αυτό το λες "προστατεύω τα δικαιώματά τους" ?
Αν ήταν στο χέρι σου θα τους μάντρωνες όλους σε καμμιά φυλακή να τους κάνουν ηλεκτροσόκ να γίνουν "φυσιολογικοί" και να μην σου μολύνουν το περιβάλον
Προστατεύω τα δικαιώματα σημαίνει τι ?

Οσο για τα "στρατόπεδα" εγώ δεν ανήκω σε κανένα στρατόπεδο
Δεν πολεμώ τους γύρω μου , ούτε βλέπω παντού εχθρούς
Αλλιώς λειτουργεί ένας ετεροφυλόφιλος ή ομοφυλόφιλος κοντά στην Εκκλησία αλλιώς εκτός
Αλλιώς λειτουργεί ο άνθρωπος με Φόβο Θεού και αλλιώς ο αναίσθητος
Είτε κάποιος με ιδιαίτερότητα είτε χωρίς , αυτό που θα τον κάνει να είναι συνετός άνθρωπος θαυμαστός περήφανος και παληκάρι θα είναι η πίστη του και ο τρόπος που εξελίσεται μέσα στην κοινωνία που ζει και όχι αν είναι ή όχι ομοφυλόφιλος ή ετεροφυλόφιλος

Στη πολιτική ? δηλαδή ο Κλίντον που ρεζιλεύτηκε με τη Μόνικα είναι πιο κύριος από κάποιον ομοφυλόφιλο που δεν έδωσε δικαίωμα ?
Τελικά δεν είναι τυχαίο που η Αμερική είναι παγκόσμια γνωστή για τον πουριτανισμό της
Πρωτον,δεν εχω σχεση με την Αμερικη,εκτος του οτι ετυχε να κατοικω εδω .
Δευτερον : δυστυχως ,οτι αηδειες κυκλοφορουν στην Αμερικη,τις βλεπω μπροστα μου οταν ερχομαι Ελλαδα.Και σε χρονο μηδεν.
Τριτον:Ολοι οι ανθρωποι εχουν αναφαιρετα δικαιωματα,που καλυπτουν πληρως και τους ομοφυλοφιλους. Δεν χρειαζονται ειδικη μεταχειρηση οι ομοφυλοφιλοι.Ουτε χαιδεμα,ουτε καταδιωξη η απομονωση.
Tεταρτον και εκεινο που με εκπλησσει περισσοτερο : γιατι νομιζετε οτι η σεξουαλικες σας προτιμησεις ενδιαφερουν ολον τον κοσμο.Οτι θελεις κανεις στην προσωπικη σου ζωη,νομιζεις οτι αυτο πρεπει να ειναι το θεμα της ημερας για καθε πολιτη?
Πεμπτον και τελευταιο :εσυ προσωπικα,διαβαζε προσεκτικα τα γραφομενα (στοχω ξαναπει) ,σκεψου λιγακι πριν απαντησεις και μην εχεις την ταση να ερμηνευεις κατα το δοκουν.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Και κατι αλλο,δεν ηταν μονο η Μονικα για τον Κλιντον,αλλα και δεκαδες αλλες κατα την πλουσια σταδιοδρομια του.
Οντας κυβερνητης ,ειχε κατηγορηθει και για βιασμο.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

Κατά πρώτον τα "ΤΕ" δηλώνουν από μόνα τους ότι χωρίζεις σε κατηγορίες τους ανθρώπους και σε στρατόπεδα
Τι θα πει "ΤΕ" και "ΣΑΣ" ? στο τέλος των καταλήξεων στις λέξεις που χρησιμοποιείς ?
Και κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι προσωπική ζωή είναι μόνο το κρεββάτι
Το κρεββάτι είναι το ΜΗΔΕΝ στην υπόθεση
Προσωπική ζωή είναι να μπορείς να υπερασπισθείς τα όσα θα μπορούσαν σε άλλες συνθήκες να σου καταστρέψουν τη ζωή το επάγγελμα τη καριέρα τη ψυχολογία
Οταν έρθει πχ το παιδί σου και σου πει "Μαμά τα παιδιά στο σχολείο με κοροιδεύουν και με λένε "αδερφή" και με σπρώχνουν " τότε πες του
"Αγάπη μου δεν φταίνε αυτά , θα πας στη κόλαση , αυτά είναι καλά παιδιά και Του Θεού , εσύ είσαι του διαβόλου , και γεννήθηκες με αυτή την αρρώστεια ,είσαι λίγο θηλυπρεπής , μην στεναχωριέσαι όμως , θα σε κλείσω εγώ σε μοναστήρι , ή θα σε πάρω σε ψυχίατρο να σε κάνει καλά , Α και επίσης μην κάνεις ποτέ καμμιά προσπάθεια να βρεις στο μέλλον συντροφιά ή αγκαλιά
Οσο και να σε σπρώχνει η ανάγκη σου για αγκαλιά εσύ εδώ στη μαμά σου κοντά
Θα σε παντρέψω εγώ με το ζόρι , και αν το πουλάκι σου δεν μπορεί να λειτουργήσει με τη γυναίκα σου , δεν πειράζει , αρκεί που θα κάνεις αυτό που θέλω εγώ "

Τι από όλα αυτά θα του πεις ? πως θα το αντιμετωπίσεις αλήθεια ?
Θα του πεις τι ?

Μη τα βλέπεις λοιπόν όλα τόσο εύκολα , και η μάνα αυτού του ανηψιού σου που θα πάει στη χαρά του , ποιός ξέρει η γυναίκα τι ψυχολογικό γολγοθά μέσα της θα περνάει , αλλά κάνει μια θυσία για το παιδί της

Οσο για τον Κλίντον και τη Μόνικα,δεν πειράζει , αυτός είναι άντρας
Ελα μωρέ ΑΝΤΡΑΣ είναι , θα κάνει και τη κουτσουκέλα του
Ετσι λέγανε κάποτε ....
Καλή Σαρακοστή
pNektarios
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από pNektarios »

Μνήσθητί μου Κύριε!
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

[quote="Melpomeni
Πεμπτον και τελευταιο :εσυ προσωπικα,διαβαζε προσεκτικα τα γραφομενα (στοχω ξαναπει) ,σκεψου λιγακι πριν απαντησεις και μην εχεις την ταση να ερμηνευεις κατα το δοκουν.[/quote]

Σκεψου Μανο,σκεψου ,προσευχησου και παρε και κανενα τηλεφωνο τον Πνευματικο σου.
lazarr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lazarr »

lovethink έγραψε:
Thomas15n έγραψε:
lazarr έγραψε:
http://www.kivotoshelp.gr/Pages/apories4.htm

Κιβωτός

Ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε μαλακοί ( αυνανιζόμενοι), ούτε αρσενοκοίτες ( ομοφυλόφυλοι και λεσβίες ), ούτε πλεονέκτες, ούτε κλέπτες, ούτε μέθυσοι ( και ναρκομανείς σήμερα), ού λοίδωροι ( είρωνες και υβριστές), ούχ άρπαγες, βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι» ( Α΄ προς Κορινθίους επιστολή, στ΄9 ).

Αυτή τη μετάφραση έκανε το συγκεκριμένο site
όποια μετάφραση ΚΔ και αν άνοιξα, οι μαλακοί μεταφράζονται ως θυληπρεπείς.
Χριστός γαρ εγήγερται, ευφροσύνη αιώνιος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”