Διαβάστε και φρίξτε!!!
Συντονιστής: Συντονιστές
Διαβάστε και φρίξτε!!!
Ζητώ συγνώμη που σχεδόν όλα τα θέματα που έχω αναρτήθει αφορούν εθνικά ζητήματα, αλλά θεωρώ ότι ορθοδοξία και ελληνισμός είναι αλληλένδετα. Παρόλα αυτά αν ενοχλείται κάποιος θα σταματήσω. Έτσι λοιπόν, δείτε αυτά που υποστηρίζουν οι Βούλγαροι και φρίξτε! Μάλιστα η ιστοσελίδα είναι σε άψογα ελληνικά!
http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm
'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ'
http://www.bulgarmak.org/tsarknias.htm
Μας κατηγορούν και για τα ανθρώπινα δικαιώματα τώρα...
-
Ierodiakonos
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
koskas
- Συστηματικός Αποστολέας

- Επικοινωνία:
και παλι η αποψη μου ειναι και που τα λενε τη γινετε μηπως υπαρχει περιπτωση να μας αλλαξουν την αποψη μας για το πια ειναι η μακεδονια η το που ειναι η μακεδονια, δεν χρειαζετε ουτε απελπισια ουτε νευρα, το θεμα ειναι να τα λενε και να τα ακουνε μονη τους , εμεις αν τυχη να το ακουμε απο το ενα μπαινει και απο το αλλο βγαινει. το ολο το θεμα ειναι να μας ριχνουν το ηθικο δεν γινετε τιποτε αλλο εκτος απο αυτο για σκεψου το
ΕΑΝ ΕΙΠΩΜΕΝ ΟΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΠΛΑΝΩΜΕΝ
Φριξαμε και ξαναφριξαμε,και απο εδω και στο εξης,δεν θα σταματησουν οι κεραμιδες μου φαινεται...Alefteris έγραψε:Και ακόμα αδελφοί μου τίποτα δεν έχουμε δεί! Να μας ελεείση ο κύριος να μας δώσει δύναμη να σταθούμε όρθιοι και ακλόνητοι στα της Πίστεως και της Πατρίδος μας!
Αλλα,ας μην ξεχναμε, "ει ο Θεος μεθ`ημων,ουδεις καθ`ημων".
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Re: Διαβάστε και φρίξτε!!!
yiorgos31 έγραψε:Ζητώ συγνώμη που σχεδόν όλα τα θέματα που έχω αναρτήθει αφορούν εθνικά ζητήματα, αλλά θεωρώ ότι ορθοδοξία και ελληνισμός είναι αλληλένδετα. Παρόλα αυτά αν ενοχλείται κάποιος θα σταματήσω. Έτσι λοιπόν, δείτε αυτά που υποστηρίζουν οι Βούλγαροι και φρίξτε! Μάλιστα η ιστοσελίδα είναι σε άψογα ελληνικά!
Φανταζομαι ολα αυτα θα ειναι γραμμενα και σε αλλες γλωσσες,αλλα γιατι να ειναι γραμμενα και στα Ελληνικα ? σε ποιους απευθυνεται αυτη η προπαγανδα ? ποσους προδοτες στοχευουν να δημιουργησουν ?
Η πανε να μας καμψουν το ηθικο ?
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Όποιος γνωρίζει ή συναντά τυχαία σελίδες με περιεχόμενο εθνικού ενδιαφέροντος δεν είναι κακό να τις καταθέτει για να ενημερωνόμαστε και οι υπόλοιποι.
Re: 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ'
Αφου τους μαζεψαμε και τους σκορπισαμε σε ολη την Ελλαδα...τους δωσαμε δουλειες,τους καναμε κουμπαρους και συγγενεψαμε ...τους βαλαμε στα σπιτια μας και στα σχολεια μας...τους δωσαμε να κρατησουν και τη σημαια μας...yiorgos31 έγραψε:http://www.bulgarmak.org/tsarknias.htm
"Κλεβουμε την κοττα, χ... την πορτα" , λεει ο λαος.
Αλλα αφου ημασταν εμεις ανικανοι να διαφεντεψουμε τον τοπο μας...ας μας διαφεντεψει ο Ελεημονας Θεος τωρα...
-
Dimokratis
- Συστηματικός Αποστολέας

Αληθινοί παραχαράκτες αυτοί οι τύποι που φτιάξανε αυτήν την ιστοσελίδα.Η μία ανοησία διαδέχεται την άλλη.Μην πιστεύετε τίποτα αδέλφια μου.Το οτί η προέλευσή μας είναι από τους Δάρδανους είναι ένα πανάθλιο ψέμα.Οι Δάρδανοι ποτέ δεν ενσωματώθηκαν με τους Μακεδόνες υπήρξαν πάντοτε επικίνδυνοι εχθροί μας.Λόγω χρόνου δεν θα επεκταθώ παραπάνω στις τρομερές συκοφαντίες των γειτόνων μας,θα παραθέσω το ψήφισμα της Ακαδημίας Αθηνών και αν χρειαστεί θα επανέλθω.
Το ψήφισμα της Ακαδημίας Αθηνών
ʽʼΗ χρησιμοποίηση του εθνικού ονόματος ''Μακεδόνες'',για εθνότητα που δεν έχει σχέση με τους Μακεδόνες και του γεωγραφικού ονόματος ''Μακεδονία'' για χώρα της οποίας το έδαφος περιλαμβάνει ελάχιστο μέρος της αρχαίας Μακεδονίας,παραποιεί γεγονότα επιστημονικώς γνωστά και αποδεκτά.
Πράγματι,το μέγιστο μέρος του κράτους των Σκοπίων εκτείνετε σε εδάφη οπού κατά την αρχαιότητα κατοικούσαν Δερρίοπες,Βρύγοι,Πελάγονες,Παίονες και Δάρδανοι. Η πόλη των Σκοπίων κείται στην αρχαία Δαρδανία.Απ'αυτούς τους λαούς οι Δερρίοπες και οι Βρύγοι καθυποτάχθηκαν από τους Μακεδόνες το 478 π.Χ.,οι Πελάγονες υπέκυψαν το 362π.Χ.Οι Παίονες διετέλεσαν υποτελείς των Μακεδόνων επί Φιλλίπου,Αλεξάνδρου του μεγάλου και αργότερα,αλλά είχαν δικούς τους βασιλείς ως το 249π.Χ.Μόνο τότε έπαψαν νʼαποτελούν ιδιαίτερη πολιτική οντότητα.Οι Δάρδανοι ουδέποτε ενσωματώθηκαν από τους Μακεδόνες,υπήρξαν δε πάντοτε επικίνδυνοι εχθροί τους.
Η ιδιοποίηση των ονομάτων ʽʼΜακεδόνεςʼʼ και ʽʼΜακεδονίαʼʼ επιπλέον του ότι είναι ανιστόρητη,αποτελεί προγανδιστικό όπλο εναντίον της Ελλάδος.Ήδη η ομόσπονδη Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας με το όνομα ʽʼΜακεδονίαʼʼ το έχει αξιοποιήσει καλλιεργώντας την ιδέα απελευθέρωσεως της ʽʼυπόδουληςʼʼ Μακεδονίας,δηλαδή της ιστορικής Μακεδονίας,που είναι τμήμα της Ελλάδας και κατοικείται από ΄Έλληνες.
Ένα ανεξάρτητο κράτος με το όνομα ʽʼΜακεδονίαʼʼ θα μπορούσε να συνεχίζει με μεγαλύτερη έμφαση αυτή την εκστρατεία.
Η τέως ομόσπονδη Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία έχει δικαίωμα να γίνει κυρίαρχο κράτος.Δεν δικαιούται όμως νʼαποκτήσει με διεθνή αναγνώριση ένα πλεονέκτημα που δεν έχει κανένα κράτος στον κόσμο,
Να χρησιμοποιεί ένα όνομα που και μόνο του προπαγανδίζει τις εδαφικές επιδιώξειςʼʼ
Το ψήφισμα της Ακαδημίας Αθηνών
ʽʼΗ χρησιμοποίηση του εθνικού ονόματος ''Μακεδόνες'',για εθνότητα που δεν έχει σχέση με τους Μακεδόνες και του γεωγραφικού ονόματος ''Μακεδονία'' για χώρα της οποίας το έδαφος περιλαμβάνει ελάχιστο μέρος της αρχαίας Μακεδονίας,παραποιεί γεγονότα επιστημονικώς γνωστά και αποδεκτά.
Πράγματι,το μέγιστο μέρος του κράτους των Σκοπίων εκτείνετε σε εδάφη οπού κατά την αρχαιότητα κατοικούσαν Δερρίοπες,Βρύγοι,Πελάγονες,Παίονες και Δάρδανοι. Η πόλη των Σκοπίων κείται στην αρχαία Δαρδανία.Απ'αυτούς τους λαούς οι Δερρίοπες και οι Βρύγοι καθυποτάχθηκαν από τους Μακεδόνες το 478 π.Χ.,οι Πελάγονες υπέκυψαν το 362π.Χ.Οι Παίονες διετέλεσαν υποτελείς των Μακεδόνων επί Φιλλίπου,Αλεξάνδρου του μεγάλου και αργότερα,αλλά είχαν δικούς τους βασιλείς ως το 249π.Χ.Μόνο τότε έπαψαν νʼαποτελούν ιδιαίτερη πολιτική οντότητα.Οι Δάρδανοι ουδέποτε ενσωματώθηκαν από τους Μακεδόνες,υπήρξαν δε πάντοτε επικίνδυνοι εχθροί τους.
Η ιδιοποίηση των ονομάτων ʽʼΜακεδόνεςʼʼ και ʽʼΜακεδονίαʼʼ επιπλέον του ότι είναι ανιστόρητη,αποτελεί προγανδιστικό όπλο εναντίον της Ελλάδος.Ήδη η ομόσπονδη Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας με το όνομα ʽʼΜακεδονίαʼʼ το έχει αξιοποιήσει καλλιεργώντας την ιδέα απελευθέρωσεως της ʽʼυπόδουληςʼʼ Μακεδονίας,δηλαδή της ιστορικής Μακεδονίας,που είναι τμήμα της Ελλάδας και κατοικείται από ΄Έλληνες.
Ένα ανεξάρτητο κράτος με το όνομα ʽʼΜακεδονίαʼʼ θα μπορούσε να συνεχίζει με μεγαλύτερη έμφαση αυτή την εκστρατεία.
Η τέως ομόσπονδη Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία έχει δικαίωμα να γίνει κυρίαρχο κράτος.Δεν δικαιούται όμως νʼαποκτήσει με διεθνή αναγνώριση ένα πλεονέκτημα που δεν έχει κανένα κράτος στον κόσμο,
Να χρησιμοποιεί ένα όνομα που και μόνο του προπαγανδίζει τις εδαφικές επιδιώξειςʼʼ