Ξανά η Μακεδονία στο ΝΑΤΟ ;
Συντονιστής: Συντονιστές
Ξανά η Μακεδονία στο ΝΑΤΟ ;
ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ:
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟ 1952?!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΑΤΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ? ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.......
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΑΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟ 1952?!!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΑΤΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ? ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.......
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ! ΑΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ....yiorgos31 έγραψε:Μην το ψάχνεις...
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σχήμα λόγου είναι δεν το κατάλαβες? αν και τώρα που το ψάχνουμε πάλι δε βλέπω φως απλά είμαστε περισσότερο συνηδειτοποιημένοι...PRETORIAN έγραψε:ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ! ΑΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ....yiorgos31 έγραψε:Μην το ψάχνεις...
Ελα,ελα, οχι απαισιοδοξιες και ηττοπαθειες...yiorgos31 έγραψε:Σχήμα λόγου είναι δεν το κατάλαβες? αν και τώρα που το ψάχνουμε πάλι δε βλέπω φως απλά είμαστε περισσότερο συνηδειτοποιημένοι...PRETORIAN έγραψε:ΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ! ΑΝ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ....yiorgos31 έγραψε:Μην το ψάχνεις...
Ας ειναι οτι σχημα θελει , αν ο Θεος ειναι μαζι μας,κανενας δεν μπορει να ειναι εναντιον μας.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.